!!! DEVELOPMENT MODE !!!
1550 ευρώπουλα για να σβήνει τα φώτα.
Re: 1550 ευρώπουλα για να σβήνει τα φώτα.
το καθε απλυτο αεργο λιμοταγαρο εκανε καριερα με την παρτη σας . Παραλιγο να βγαλετε ευρωβουλη την ακροαριστερη αεργη που εκλεβε το κρατος με τη συνταξη της πεθαμενης μανας .... Ευτυχως την πιασαν με τη γιδα στην πλατη και δεν την πληρωσαμε και αυτην 20ρικα μηνιαιιως να διαδιδει ζαιικο πολιτισμο την ευρωπη ...

Νon4me έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:35Το δηλωσε ο περιφεριαρχης ζσιϊκο ζωον που καρεκλιασατε καρανικες και κουνατε και δαχτυλο . Ζωον .Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 04:40Νon4me έγραψε: 20 Σεπ 2024, 23:49
Η περιφερεια απαντησε πως εκτος των αλλων κανει τον θυρωρο - η τηλεφωνητη αλλα τα στοκουμεντα και οι κουτοι της πανδωρας για τετοια ζουνε .
Και μιλαμε για ενα κτιριο που αν δεν εχεις ξαναμπει ( αρκετες φορες ) χανεσαι .
Aν βρεις στην αναθεση που αναφερει οτι θα κανει και τον θυρωρο ή τον τηλεφωνητη κερδισεις ενα βαζακι μελι απο την τοπικη της ΝΔ
Ο Καρανικας είναι κολλητός του Άδωνι πλεον
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Μαδουραίος
Νon4me έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:35Το δηλωσε ο περιφεριαρχης ζσιϊκο ζωον που καρεκλιασατε καρανικες και κουνατε και δαχτυλο . Ζωον .Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 04:40Νon4me έγραψε: 20 Σεπ 2024, 23:49
Η περιφερεια απαντησε πως εκτος των αλλων κανει τον θυρωρο - η τηλεφωνητη αλλα τα στοκουμεντα και οι κουτοι της πανδωρας για τετοια ζουνε .
Και μιλαμε για ενα κτιριο που αν δεν εχεις ξαναμπει ( αρκετες φορες ) χανεσαι .
Aν βρεις στην αναθεση που αναφερει οτι θα κανει και τον θυρωρο ή τον τηλεφωνητη κερδισεις ενα βαζακι μελι απο την τοπικη της ΝΔ
Eντελως ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ οι ΝΔκρατες
στα @@ μου .Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:49Νon4me έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:35Το δηλωσε ο περιφεριαρχης ζσιϊκο ζωον που καρεκλιασατε καρανικες και κουνατε και δαχτυλο . Ζωον .Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 04:40
Ο Καρανικας είναι κολλητός του Άδωνι πλεον
- Οργισμένος
Nαι αλλα εκλογικα σας διελυσαν οτι αντερο ειχατε.Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:49Νon4me έγραψε: 21 Σεπ 2024, 12:35Το δηλωσε ο περιφεριαρχης ζσιϊκο ζωον που καρεκλιασατε καρανικες και κουνατε και δαχτυλο . Ζωον .Μαδουραίος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 04:40
Aν βρεις στην αναθεση που αναφερει οτι θα κανει και τον θυρωρο ή τον τηλεφωνητη κερδισεις ενα βαζακι μελι απο την τοπικη της ΝΔ![]()
![]()
![]()
![]()
Eντελως ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ οι ΝΔκρατες
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
δεν ηρθαν ποτε για κυνηγι στο βουνο .
Σταρχιδιαμόλ που λένε , δημόσιο φορέβα . Από κει πρέπει να ξεκινήσει η αξιολόγηση , από συμπεριφορά εν υπηρεσία .stergiosbik έγραψε: 21 Σεπ 2024, 09:59Δηλαδη ημαρτον ρε φιλε.Στύξ έγραψε: 21 Σεπ 2024, 09:06stergiosbik έγραψε: 21 Σεπ 2024, 08:23 Αν αφαιρεθει ο ΦΠΑ και η εφορια,το ποσο ειναι μικρο για 2 χρονια.
Το προβλημα δεν ειναι εκει.
Ειναι στα κωλοπαιδα τους ΔΥ που δεν κανουν ουτε τα αυτονοητα,δηλαδη να κλεισουν τα φωτα,και χρειαζεται να πληρωνεται ανθρωπος για να το κανει.
Κάποιες μέρες πρόπερσι έκλεινα εγώ το σχολείο μετά την 7η ώρα. Υπολογιστές ,κλιματιστικά, φώτα, φωτοτυπικά , συναγερμός ...ουφ!
Κωλόπαιδα καθηγητές.![]()
Ποσο γιδι μπορει να ειναι καποιος που παραταει την δουλεια του χωρις να κλεισει φωτα,κλιματιστικο κλπ κλπ;
Λογος απολυσης χαλαρα!
Είχαμε κάποτε σε σχολείο έναν κλεπτομανή καθηγητή ,δεν άφηνε στυλό για στυλό στο γραφείο των καθηγητών.
Τα κρύβαμε λέμε.
Αυτά κάποτε τα έκανε το ΠΑΣΟΚ...Ο παλαιοχριστιανος άραγε ακόμα πληρώνεται?
Λοιπόν, για να καταλάβω και εγώ, οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής 3:
1. Κλαίγεται ο αρουραίος γιατί τα 1550 είναι λίγα?
2. Κλαίγεται ο αρουραίος γιατί τα 1550 είναι πολλά?
3. Κλαίγεται ο αρουραίος γιατί τα παίρνει άλλος και όχι αυτός?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
O υπάλληλος ελεγχει ενα κτιριο κατι στρεματα με 100δες γραφεια , ενω οταν χρειαζεται κανει τον θυρωρο και τον τηλεφωνητη . ( αυτα τα εχει πει η περιφερεια και ο περιφερειαρχης )Unique έγραψε: 21 Σεπ 2024, 15:04 Λοιπόν, για να καταλάβω και εγώ, οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής 3:
Αυτα ολα για τους αεργους καρανικες ζαιους ειναι κβαντομηχανικη εφοσον και μια εταιρια με 3 δωματια - γραφεια να ελεγχαν στο μηνα πανω θα καιγοταν . ( η θα την καναν ρδελο οπως καλη ωρα το χωραφακι τους )
Σχολιασε χθες προχθες στο fb γνωστος μου ζαιος που το παιζει απολιτικ και ισαποστακιας στο fb ( με ακινητη περιουσια απο γονεις ) ημουν στο τσακ ν απαντησω αλλα λεω δε γαμεις καλυτερα . πολιτικα στο fb ειναι χαμενος χρονος .
- Μαδουραίος
Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:34O υπάλληλος ελεγχει ενα κτιριο κατι στρεματα με 100δες γραφεια , ενω οταν χρειαζεται κανει τον θυρωρο και τον τηλεφωνητη . ( αυτα τα εχει πει η περιφερεια και ο περιφερειαρχης )Unique έγραψε: 21 Σεπ 2024, 15:04 Λοιπόν, για να καταλάβω και εγώ, οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής 3:
Αυτα ολα για τους αεργους καρανικες ζαιους ειναι κβαντομηχανικη εφοσον και μια εταιρια με 3 δωματια - γραφεια να ελεγχαν στο μηνα πανω θα καιγοταν . ( η θα την καναν ρδελο οπως καλη ωρα το χωραφακι τους )
Σχολιασε χθες προχθες στο fb γνωστος μου ζαιος που το παιζει απολιτικ και ισαποστακιας στο fb ( με ακινητη περιουσια απο γονεις ) ημουν στο τσακ ν απαντησω αλλα λεω δε γαμεις καλυτερα . πολιτικα στο fb ειναι χαμενος χρονος .
Όταν λέω ότι οι Νδκρατες είναι αμόρφωτα ΓΊΔΙΑ και χαπατα να με πιστευετε
Το κτίριο της Περιφέρειας έχει θυρωρούς. Υπάρχει θυρωρός/οί και το απογευμα, όταν οι υπάλληλοι έχουν φύγει. Δεν προσλαμβάνεται βέβαια θυρωρός (που θα κλείνει και τα φώτα ως μέσα στα καθήκοντα) αλλά κάποιος που θα σβήνει τα φώτα (και ο Περιφερειάρχης λέει-χωρίς να προκυπτει εγγράφως-ότι θα ασκεί και καποια καθήκοντα θυρωρού).Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:34O υπάλληλος ελεγχει ενα κτιριο κατι στρεματα με 100δες γραφεια , ενω οταν χρειαζεται κανει τον θυρωρο και τον τηλεφωνητη . ( αυτα τα εχει πει η περιφερεια και ο περιφερειαρχης )Unique έγραψε: 21 Σεπ 2024, 15:04 Λοιπόν, για να καταλάβω και εγώ, οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής 3:
Δεν ξέρω γιατί τα βλεπεις αυτά λογικά. Αν ήσουν πάντως κοπρίτης, που δεν το φανταζομαι, λογικά θα τα έβλεπες.
Ρε φιλε την κολοκυθια την παιξουμε ? Ο περιφερειαρχης αλλα και η αρχη ειπαν τι και πως . αυτο το τι και πως δεν ειναι πληρωνουμε ενα ατομο να σβηνει τα φωτα . πως θα γινει ?Maspoli έγραψε: 22 Σεπ 2024, 06:53Το κτίριο της Περιφέρειας έχει θυρωρούς. Υπάρχει θυρωρός/οί και το απογευμα, όταν οι υπάλληλοι έχουν φύγει. Δεν προσλαμβάνεται βέβαια θυρωρός (που θα κλείνει και τα φώτα ως μέσα στα καθήκοντα) αλλά κάποιος που θα σβήνει τα φώτα (και ο Περιφερειάρχης λέει-χωρίς να προκυπτει εγγράφως-ότι θα ασκεί και καποια καθήκοντα θυρωρού).Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:34O υπάλληλος ελεγχει ενα κτιριο κατι στρεματα με 100δες γραφεια , ενω οταν χρειαζεται κανει τον θυρωρο και τον τηλεφωνητη . ( αυτα τα εχει πει η περιφερεια και ο περιφερειαρχης )Unique έγραψε: 21 Σεπ 2024, 15:04 Λοιπόν, για να καταλάβω και εγώ, οι ερωτήσεις που έχω είναι οι εξής 3:
Δεν ξέρω γιατί τα βλεπεις αυτά λογικά. Αν ήσουν πάντως κοπρίτης, που δεν το φανταζομαι, λογικά θα τα έβλεπες.
τα είπαν αλλιώς όταν τους τσάκωσαν με τη γίδα στην πλάτη. Δλδ τι ήθελες να πουν; Οτι θέλαμε να βολέψουμε ένα ψηφοφόρο μας για να ξύνει τα @@ του και να πληρώνεται;Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 11:06Ρε φιλε την κολοκυθια την παιξουμε ? Ο περιφερειαρχης αλλα και η αρχη ειπαν τι και πως . αυτο το τι και πως δεν ειναι πληρωνουμε ενα ατομο να σβηνει τα φωτα . πως θα γινει ?Maspoli έγραψε: 22 Σεπ 2024, 06:53Το κτίριο της Περιφέρειας έχει θυρωρούς. Υπάρχει θυρωρός/οί και το απογευμα, όταν οι υπάλληλοι έχουν φύγει. Δεν προσλαμβάνεται βέβαια θυρωρός (που θα κλείνει και τα φώτα ως μέσα στα καθήκοντα) αλλά κάποιος που θα σβήνει τα φώτα (και ο Περιφερειάρχης λέει-χωρίς να προκυπτει εγγράφως-ότι θα ασκεί και καποια καθήκοντα θυρωρού).Νon4me έγραψε: 22 Σεπ 2024, 00:34
O υπάλληλος ελεγχει ενα κτιριο κατι στρεματα με 100δες γραφεια , ενω οταν χρειαζεται κανει τον θυρωρο και τον τηλεφωνητη . ( αυτα τα εχει πει η περιφερεια και ο περιφερειαρχης )
και μπαξεβανη το βρηκες .
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση