Πέσαν πολλά μαζί όντως. Θα περιμένω την εγχείρηση στη μύτη και με την ανάρρωση θα ψάξω για δουλειά. Θέλω πολλές φυσιοθεραπείες και χρειάζομαι χρηματα.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:09Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 20:50 Πρόσφατα πέρασα και περνάω μια περιπέτεια με την υγεία μου. Έκανα εγχείρηση για κύστη στα γεννητικα όργανα, πέρασα επιδιδυμητηδα και μου δώσανε μια ισχυρή αντιβιωση που μου προκάλεσε σοβαρές βλάβες. Κυρίως τενοντίτιδα στα πόδια και άμα τα κουράσω πονάνε πολύ οι αχίλλειοι μου με κίνδυνο ρήξης. Αυτό μου απαγορεύει να κάνω δουλειά μηχανικού όπως θέλουν οι εταιρείες και δεδομένου ότι έκλεισα το γραφείο μου λόγω του φόρου του Μητσοτάκη είμαι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μου βγάζουν μόνο 50 % αναπηρία. Είμαι σε αναμονή για εγχείρηση διάφραγμα μυτης και κογχες γιατί έχω πρόβλημα στην αναπνοή μου και μου δίνει ιγμοριτιδες, και τώρα έχω. Επίσης παίρνω φάρμακα για το στομάχι
τον προστάτη, πίεση αλλά και ψυχοφαρμακα για να κοιμηθώ από τότε που ήρθε το μνημόνιο και ουσιαστικά είμαι χωρίς δουλειά
Πολλά σου έπεσαν μαζί. Πως βλέπεις να το βγαζεις πέρα το έργο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Παίρνετε φάρμακα; Έχετε κάνει εγχειρήσεις;
Για την μύτη χρειάζεσαι εγχείριση; ; Ψαξε για δουλειά επειγοντως. Κρίμα είναι να συνεχίσει να σε ταιζει ο αδερφός σουΊακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:14Πέσαν πολλά μαζί όντως. Θα περιμένω την εγχείρηση στη μύτη και με την ανάρρωση θα ψάξω για δουλειά. Θέλω πολλές φυσιοθεραπείες και χρειάζομαι χρηματα.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:09Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 20:50 Πρόσφατα πέρασα και περνάω μια περιπέτεια με την υγεία μου. Έκανα εγχείρηση για κύστη στα γεννητικα όργανα, πέρασα επιδιδυμητηδα και μου δώσανε μια ισχυρή αντιβιωση που μου προκάλεσε σοβαρές βλάβες. Κυρίως τενοντίτιδα στα πόδια και άμα τα κουράσω πονάνε πολύ οι αχίλλειοι μου με κίνδυνο ρήξης. Αυτό μου απαγορεύει να κάνω δουλειά μηχανικού όπως θέλουν οι εταιρείες και δεδομένου ότι έκλεισα το γραφείο μου λόγω του φόρου του Μητσοτάκη είμαι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μου βγάζουν μόνο 50 % αναπηρία. Είμαι σε αναμονή για εγχείρηση διάφραγμα μυτης και κογχες γιατί έχω πρόβλημα στην αναπνοή μου και μου δίνει ιγμοριτιδες, και τώρα έχω. Επίσης παίρνω φάρμακα για το στομάχι
τον προστάτη, πίεση αλλά και ψυχοφαρμακα για να κοιμηθώ από τότε που ήρθε το μνημόνιο και ουσιαστικά είμαι χωρίς δουλειά
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Fata_Morgana
Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:14Πέσαν πολλά μαζί όντως. Θα περιμένω την εγχείρηση στη μύτη και με την ανάρρωση θα ψάξω για δουλειά. Θέλω πολλές φυσιοθεραπείες και χρειάζομαι χρηματα.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:09Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 20:50 Πρόσφατα πέρασα και περνάω μια περιπέτεια με την υγεία μου. Έκανα εγχείρηση για κύστη στα γεννητικα όργανα, πέρασα επιδιδυμητηδα και μου δώσανε μια ισχυρή αντιβιωση που μου προκάλεσε σοβαρές βλάβες. Κυρίως τενοντίτιδα στα πόδια και άμα τα κουράσω πονάνε πολύ οι αχίλλειοι μου με κίνδυνο ρήξης. Αυτό μου απαγορεύει να κάνω δουλειά μηχανικού όπως θέλουν οι εταιρείες και δεδομένου ότι έκλεισα το γραφείο μου λόγω του φόρου του Μητσοτάκη είμαι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Μου βγάζουν μόνο 50 % αναπηρία. Είμαι σε αναμονή για εγχείρηση διάφραγμα μυτης και κογχες γιατί έχω πρόβλημα στην αναπνοή μου και μου δίνει ιγμοριτιδες, και τώρα έχω. Επίσης παίρνω φάρμακα για το στομάχι
Θα μπορούσες ίσως να ψάξεις σε κάτι που να μπορείς να εργάζεσαι από το σπίτι. Τουλαχιστον μέχρι να δυναμώσεις από υγειά.
- Fata_Morgana
Για αυτό λέγεται αδερφός και είναι οικογένεια. Για τις καλες και τις δύσκολες στιγμές. Είναι άσχημο αυτό που λες με τον τρόπο που το λες γιατί δεν λέει κάπου ο άνθρωπος ότι δε θέλει να δουλέψει ή ότι τον συντηρούσαν.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17
Για την μύτη χρειάζεσαι εγχείριση; ; Ψαξε για δουλειά επειγοντως. Κρίμα είναι να συνεχίσει να σε ταιζει ο αδερφός σου
Ναι για τη μύτη χρειάζομαι εγχείρηση και έχω καθυστερήσει λόγω του ότι τον Αύγουστο λειπαν όλοι στο ΕΣΥ και τώρα έπαθα ιγμοριτιδα και πρέπει να γίνω καλά. Δεν μπορώ να ψάξω για δουλειά τώρα και να τους πω σε ένα δύο μήνες πρέπει να κάνω εγχείρηση με περίοδο ανάρρωση.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17Για την μύτη χρειάζεσαι εγχείριση; ; Ψαξε για δουλειά επειγοντως. Κρίμα είναι να συνεχίσει να σε ταιζει ο αδερφός σουΊακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:14Πέσαν πολλά μαζί όντως. Θα περιμένω την εγχείρηση στη μύτη και με την ανάρρωση θα ψάξω για δουλειά. Θέλω πολλές φυσιοθεραπείες και χρειάζομαι χρηματα.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:09
Έχω κάποια πρόταση ως σχεδιαστής πλέον, μόλις αναρρώσω θα το κάνω. Και αν γίνουν καλά τα πόδια μου θα κοιτάξω και ως μηχανικόςFata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:22Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:14Πέσαν πολλά μαζί όντως. Θα περιμένω την εγχείρηση στη μύτη και με την ανάρρωση θα ψάξω για δουλειά. Θέλω πολλές φυσιοθεραπείες και χρειάζομαι χρηματα.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:09
Θα μπορούσες ίσως να ψάξεις σε κάτι που να μπορείς να εργάζεσαι από το σπίτι. Τουλαχιστον μέχρι να δυναμώσεις από υγειά.
Ένα πχορουμ ειμαστε.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:25Για αυτό λέγεται αδερφός και είναι οικογένεια. Για τις καλες και τις δύσκολες στιγμές. Είναι άσχημο αυτό που λες με τον τρόπο που το λες γιατί δεν λέει κάπου ο άνθρωπος ότι δε θέλει να δουλέψει ή ότι τον συντηρούσαν.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17
Για την μύτη χρειάζεσαι εγχείριση; ; Ψαξε για δουλειά επειγοντως. Κρίμα είναι να συνεχίσει να σε ταιζει ο αδερφός σου
Ο συγκεκριμένος κύριος τα ρίχνει όλα στον Μητσοτάκη και θέλει να μας φέρει γαπ. Το μαγαζι του δεν το έκλεισε ο Κούλης ομως
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Fata_Morgana
Με το καλό εύχομαι να κυλήσουν όλα γρήγορα και υπέρ σου.Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:29Έχω κάποια πρόταση ως σχεδιαστής πλέον, μόλις αναρρώσω θα το κάνω. Και αν γίνουν καλά τα πόδια μου θα κοιτάξω και ως μηχανικόςFata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:22Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:14
Πέσαν πολλά μαζί όντως. Θα περιμένω την εγχείρηση στη μύτη και με την ανάρρωση θα ψάξω για δουλειά. Θέλω πολλές φυσιοθεραπείες και χρειάζομαι χρηματα.
- Fata_Morgana
Βλακείες λες τώρα αλλά τελοσπάντων.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:32Ένα πχορουμ ειμαστε.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:25Για αυτό λέγεται αδερφός και είναι οικογένεια. Για τις καλες και τις δύσκολες στιγμές. Είναι άσχημο αυτό που λες με τον τρόπο που το λες γιατί δεν λέει κάπου ο άνθρωπος ότι δε θέλει να δουλέψει ή ότι τον συντηρούσαν.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17
Ο συγκεκριμένος κύριος τα ρίχνει όλα στον Μητσοτάκη και θέλει να μας φέρει γαπ. Το μαγαζι του δεν το έκλεισε ο Κούλης ομως
Ρώτα κάτι πιο αδιάκριτο ρε συ. Τι σχήμα είναι ο πούτσος μας πχ.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι εννοείς τον Αύγουστο έλειπαν όλοι στο ΕΣΥ; Πως σε βολεψε να χειρουργηθείς για μια κατάσταση που έχεις από 18 χρόνων τον 15αυγουστο και δεν ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του προσωπικού του νοσοκομείου;Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:27Ναι για τη μύτη χρειάζομαι εγχείρηση και έχω καθυστερήσει λόγω του ότι τον Αύγουστο λειπαν όλοι στο ΕΣΥ και τώρα έπαθα ιγμοριτιδα και πρέπει να γίνω καλά. Δεν μπορώ να ψάξω για δουλειά τώρα και να τους πω σε ένα δύο μήνες πρέπει να κάνω εγχείρηση με περίοδο ανάρρωση.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17Για την μύτη χρειάζεσαι εγχείριση; ; Ψαξε για δουλειά επειγοντως. Κρίμα είναι να συνεχίσει να σε ταιζει ο αδερφός σουΊακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:14
Πέσαν πολλά μαζί όντως. Θα περιμένω την εγχείρηση στη μύτη και με την ανάρρωση θα ψάξω για δουλειά. Θέλω πολλές φυσιοθεραπείες και χρειάζομαι χρηματα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Μέχρι τα 25 είχα πολλες δυνάμεις και θεωρούσα ότι είμαι άτρωτος. Πλέον έχω αρχίσει και αισθάνομαι αδυναμίες, αρρωσταίνω συχνότερα, κουράζομαι ευκολότερα, εκδηλώνονται περισσότερα προβλήματα υγείας (ήπια μέχρι στιγμής).
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Ενταξει. Θα περιμένουμε να δουλέψει ο συγκεκριμένος κύριος σαν μηχανικός όταν φτιάξουν τα πόδια του ( που κολλάει αυτό ποτέ δεν κατάλαβα)Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:36Βλακείες λες τώρα αλλά τελοσπάντων.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:32Ένα πχορουμ ειμαστε.Fata_Morgana έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:25
Για αυτό λέγεται αδερφός και είναι οικογένεια. Για τις καλες και τις δύσκολες στιγμές. Είναι άσχημο αυτό που λες με τον τρόπο που το λες γιατί δεν λέει κάπου ο άνθρωπος ότι δε θέλει να δουλέψει ή ότι τον συντηρούσαν.
Πόσο χρονών είσαι φίλε;έργο_μακέτο έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37 Μέχρι τα 25 είχα πολλες δυνάμεις και θεωρούσα ότι είμαι άτρωτος. Πλέον έχω αρχίσει και αισθάνομαι αδυναμίες, αρρωσταίνω συχνότερα, κουράζομαι ευκολότερα, εκδηλώνονται περισσότερα προβλήματα υγείας (ήπια μέχρι στιγμής).
Το διάφραγμα είναι στραβό εκ γέννησης αλλά οι κόγχες μεγάλωσαν τώρα και με πνίγουν.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:37Τι εννοείς τον Αύγουστο έλειπαν όλοι στο ΕΣΥ; Πως σε βολεψε να χειρουργηθείς για μια κατάσταση που έχεις από 18 χρόνων τον 15αυγουστο και δεν ανακλήθηκαν όλες οι άδειες του προσωπικού του νοσοκομείου;Ίακχος έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:27Ναι για τη μύτη χρειάζομαι εγχείρηση και έχω καθυστερήσει λόγω του ότι τον Αύγουστο λειπαν όλοι στο ΕΣΥ και τώρα έπαθα ιγμοριτιδα και πρέπει να γίνω καλά. Δεν μπορώ να ψάξω για δουλειά τώρα και να τους πω σε ένα δύο μήνες πρέπει να κάνω εγχείρηση με περίοδο ανάρρωση.Aitwlos έγραψε: 21 Σεπ 2024, 23:17
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 105 Απαντήσεις