Πλάκα-πλάκα αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριοmao mao έγραψε: 18 Σεπ 2024, 00:12 Ξέρει τι κάνει.΄Αλλωστε φεύγοντας από το υπουργείο θα τα πάρει μαζί της.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γίνεται ολόκληρο Υπουργείο Τουρισμού να μην έχει χαλιά της Μοιραράκη;
- Λίνο Βεντούρα
Re: Γίνεται ολόκληρο Υπουργείο Τουρισμού να μην έχει χαλιά της Μοιραράκη;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Κιμπάρισα η Όλγα, με τα λεφτά των φορολογουμένων βέβαια. Αλφαδιά. Προχωράμε.
-
Εμπεδοκλής
Αυτοί θα φάνε και τα πόμολα. Στηρίζουν και τους στηρίζει ένα ολόκληρο σταερ σύστεμ γ διαλογής, βλέπε Μοιραράκη, Φουρθιώτης και Πρωτοσάλτε...
Στο μεταξυ ο μονος λογος που υπαρχει αυτη ως πολιτικος ειναι οτι γεννηθηκε πρωτη στη δευτερη μεγαλυτερη οικογενεια φεουδαρχων της Κρητης και ο μικρος ηρθε αρκετα αργοτερα.
-
Εμπεδοκλής
Επίσης να θυμίσουμε ότι για να γίνει Φεουδάρχης ο πατέρας της παντρεύτηκε κόρη ολιγάρχη και συμμετείχε σε κύκλωμα ναρκωτικών. Καταδικάστηκε για αυτό. Μέσω της θέσης του έκανε πλάτες ή απειλούσε τις ελεγκτικές αρχές που είχαν συλλάβει ναρκέμπορους.foscilis έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:20 Στο μεταξυ ο μονος λογος που υπαρχει αυτη ως πολιτικος ειναι οτι γεννηθηκε πρωτη στη δευτερη μεγαλυτερη οικογενεια φεουδαρχων της Κρητης και ο μικρος ηρθε αρκετα αργοτερα.
Και αυτή από την Κρήτη;foscilis έγραψε: 18 Σεπ 2024, 09:20 Στο μεταξυ ο μονος λογος που υπαρχει αυτη ως πολιτικος ειναι οτι γεννηθηκε πρωτη στη δευτερη μεγαλυτερη οικογενεια φεουδαρχων της Κρητης και ο μικρος ηρθε αρκετα αργοτερα.
Ρε tanipteros μας έχει κάψει αυτή η λεβεντογέννα Κρήτη.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ποιος ξέρει αν ήταν 3 ή 4 τα χαλιά και τα άλλα πήγαν στο σπίτι της υπουργού?Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Σεπ 2024, 20:18
Απο ‘κει και πέρα δυο είναι τα χαλιά, όχι ένα. Ξαναλέω πως δεν ξέρω ουτε νομίζω να ήταν τόσο αναγκαίο, πολύ πιθανόν να πρόκειται για εξυπηρέτηση, δεν θα μου φαινότανε παράξενο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οπότε όλα καλάΛίνο Βεντούρα έγραψε: 18 Σεπ 2024, 00:13Πλάκα-πλάκα αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριοmao mao έγραψε: 18 Σεπ 2024, 00:12 Ξέρει τι κάνει.΄Αλλωστε φεύγοντας από το υπουργείο θα τα πάρει μαζί της.
Αν υπαρχει καποιος που νομιζει οτι επειδη παιζουν με εκατομμυρια ειναι υπερανω του να φανε ενα χαλι, νομιζει τελειως λαθος.
- Otto Weininger
Τα χαλιά για το μέγεθος και την ποιότητα δεν είναι ακριβά.
Το θέμα είναι γιατί να μπουν τέτοια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Υπάρχει κι άλλο ένα θέμα.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:25 Τα χαλιά για το μέγεθος και την ποιότητα δεν είναι ακριβά.
Αν και η δαπάνη είναι κάτω του ορίου, γιατί να γίνει απ' ευθείας ανάθεση κι όχι ανοιχτός, ηλεκτρονικός διαγωνισμός;
- Otto Weininger
Αυτό δε το ξέρω. Αν κρίνω από μένα πάντως θα έκαναν το ίδιο.Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:29Υπάρχει κι άλλο ένα θέμα.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:25 Τα χαλιά για το μέγεθος και την ποιότητα δεν είναι ακριβά.
Αν και η δαπάνη είναι κάτω του ορίου, γιατί να γίνει απ' ευθείας ανάθεση κι όχι ανοιχτός, ηλεκτρονικός διαγωνισμός;
Δηλαδή, αν έβρισκα κάτι που μου αρέσει/κάνει περισσότερο και η δαπάνη ήταν κάτω του ορίου θα έπαιρνα αυτό που ήθελα.
Μιλάμε για χαλί όχι για δημόσια έργα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν βγάλει η ολγαρα φωτογραφία ξαπλωμένη στο χαλί με κοντό φόρεμα και ζαρτιερες, όλοι θα συμφωνήσουν για την αναγκαιότητα της αγορά, και το θέμα θα θεωρείται λήξαν.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όχι, δεν θα το έκανες, γιατί δεν είσαι ηλίθιος. Όλοι οι δημοσιογράφοι με μπλοκάκι που δουλεύουν στα ειδησιογραφικά portals, το πρώτο πράγμα που κάνουν το πρωί που πάνε στο γραφείο είναι να μπαίνουν στο διαύγεια και να βλέπουν τις δαπάνες που έχουν αναρτηθεί.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:34Αυτό δε το ξέρω. Αν κρίνω από μένα πάντως θα έκαναν το ίδιο.Ναύτης έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:29Υπάρχει κι άλλο ένα θέμα.Otto Weininger έγραψε: 18 Σεπ 2024, 10:25 Τα χαλιά για το μέγεθος και την ποιότητα δεν είναι ακριβά.
Δηλαδή, αν έβρισκα κάτι που μου αρέσει/κάνει περισσότερο και η δαπάνη ήταν κάτω του ορίου θα έπαιρνα αυτό που ήθελα.
Μιλάμε για χαλί όχι για δημόσια έργα.
18 χιλιάρικα για 2 χαλιά είναι σκάνδαλο, έστω κι αν η διαδικασία της απ' ευθείας ανάθεσης (το όριο είναι 30Κ) είναι τυπικά νομότυπη. Δεν θα ήθελες, φαντάζομαι, να σε κρεμάσουν στα μανταλάκια για 2 γαμοχαλιά;
Οπότε τι θα έκανες, τι θα έκανα εγώ τέλος πάντων στην περίπτωση που πράγματι τα χαλιά αυτά ήσαν απαραίτητα;
Θα έλεγα στις υπηρεσίες του υπουργείου, θέλω για το γραφείο μου δυο χαλιά έτσι κι έτσι, αυτές τις διαστάσεις, τέτοια ποιότητα, αυτά τα χρώματα. Κάντε ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό έστω κι αν η δαπάνη είναι κάτω του ορίου. Ούτε εγώ θα φαινόμουν πουθενά, τα σχετικά έγγραφα θα παρουσιάζονταν σαν αιτήματα των υπηρεσιών του υπουργείου, ούτε θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος για αδιαφάνεια και λοβιτούρα.
-
Εμπεδοκλής
Χαλί για δημόσια υπηρεσία είναι. Προφανώς και είναι ακριβά.
Τυχαία, ένα χαλί μεγαλύτερων διαστάσεων στα 1.220
https://www.skroutz.gr/s/28813608/CHeir ... 212cm.html
Αλλά πώς θα παίξει μίζα και αλλαξοκωλιά με 1.220 ευρώ. Ας το βάλουμε πάνω 15 φορές...
Τυχαία, ένα χαλί μεγαλύτερων διαστάσεων στα 1.220
https://www.skroutz.gr/s/28813608/CHeir ... 212cm.html
Αλλά πώς θα παίξει μίζα και αλλαξοκωλιά με 1.220 ευρώ. Ας το βάλουμε πάνω 15 φορές...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 5 Απαντήσεις