Αυτό πάντως το ακροατήριο δεν το βλέπω και ιδιαίτερα ικανό να κρεμαστεί από τα παράθυρα. Το πολύ-πολύ να κρεμαστούν από κανένα μπαστούνι ή κανένα πι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
Re: Πασοκ-Εσωκομματικές εκλογές
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εντωμεταξύ πάνε τα κομματόσκυλα να γεμίσουν καμμιά αίθουσα (όπως άλλωστε γίνεται στις ομιλίες όλων των κομμάτων) και υποτίθεται ότι παίζει ρόλο το τί θα πει ο κάθε υποψήφιος. Ακόμα και αν τους πει ότι οι μανάδες τους ήταν πόρνες, πάλι θα χειροκροτήσουν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Τώρα πώς γίνεται ενώ όλες οι δημοσκοπήσεις πάνω-κάτω να συμφωνούν στα ποσοστά των υπολοίπων, να υπάρχουν κάποιες που να δίνουν την Διαμαντοπούλου πολύ ψηλότερα... αυτό είναι μυστήριο. Πάντως αυτή εδώ μου φαίνεται αντικειμενική:

Πρέπει να ξηλωθούν λίγο παραπάνω οι χορηγοί της Αννούλας αν θέλουν να αγοράσουν πειστική παράσταση νίκης.

Πρέπει να ξηλωθούν λίγο παραπάνω οι χορηγοί της Αννούλας αν θέλουν να αγοράσουν πειστική παράσταση νίκης.
Debate σε λίγο.
Που είστε ρε πασοκια?
Α, ρε ξεπεσμος
Που είστε ρε πασοκια?
Α, ρε ξεπεσμος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Frappezitis
Δύσκολη επιλογή σε κωμωδία σήμερα. Απο τη μια "η καταρα της Τζελας Δελαφραγκα" κι απο την άλλη το ντιμπέιτ των υποψηφιων αρχηγών στο ΠΑΣΟΚ.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Δύο λέξεις που δεν θα ακουστούν στο debate: "Γιάννος Παπαντωνίου".
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μου αρέσει αυτό που είπε η Διαμαντοπούλου για τις μικρές επιχειρήσεις. Αν δεν αναδείξουν οι άλλοι το θέμα θα ξανασκεφτώ τι θα ψηφίσω
Το έχει στο ertnewsΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:33 https://www.kathimerini.gr/politics/563 ... -proedria/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Eθνικοκοινωνιστης
Ίακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:37 Μου αρέσει αυτό που είπε η Διαμαντοπούλου για τις μικρές επιχειρήσεις. Αν δεν αναδείξουν οι άλλοι το θέμα θα ξανασκεφτώ τι θα ψηφίσω
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Γιατί γελάς το θέμα με καίει έμεινα άνεργος με τις μλκιες του Μητσοτάκη και δεν εχω να ταισω την οικογένεια. Αναμένω να αναδείξουν το θέμα όλοι οι υπόλοιποιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:40Ίακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:37 Μου αρέσει αυτό που είπε η Διαμαντοπούλου για τις μικρές επιχειρήσεις. Αν δεν αναδείξουν οι άλλοι το θέμα θα ξανασκεφτώ τι θα ψηφίσω![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
αν ψηφισεις την κυρια φωτοτυπια δεδομενα θα συνεχισει το σαρωμα των μικρομεσαιωνΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:46Γιατί γελάς το θέμα με καίει έμεινα άνεργος με τις μλκιες του Μητσοτάκη και δεν εχω να ταισω την οικογένεια. Αναμένω να αναδείξουν το θέμα όλοι οι υπόλοιποιEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:40Ίακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:37 Μου αρέσει αυτό που είπε η Διαμαντοπούλου για τις μικρές επιχειρήσεις. Αν δεν αναδείξουν οι άλλοι το θέμα θα ξανασκεφτώ τι θα ψηφίσω![]()
βασικα μεσα στην ΕΕ και στο ευρω για να ειμαστε δικαιοι
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλλα είπε παντωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:48αν ψηφισεις την κυρια φωτοτυπια δεδομενα θα συνεχισει το σαρωμα των μικρομεσαιωνΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:46Γιατί γελάς το θέμα με καίει έμεινα άνεργος με τις μλκιες του Μητσοτάκη και δεν εχω να ταισω την οικογένεια. Αναμένω να αναδείξουν το θέμα όλοι οι υπόλοιποι![]()
βασικα μεσα στην ΕΕ και στο ευρω για να ειμαστε δικαιοι![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
και ο εφιαλτακης τα ιδια ελεγε,τιποτε δεν μπορει να γινει εντος της ευρωμαφιαςΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:49Αλλα είπε παντωςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:48αν ψηφισεις την κυρια φωτοτυπια δεδομενα θα συνεχισει το σαρωμα των μικρομεσαιωνΊακχος έγραψε: 24 Σεπ 2024, 21:46
Γιατί γελάς το θέμα με καίει έμεινα άνεργος με τις μλκιες του Μητσοτάκη και δεν εχω να ταισω την οικογένεια. Αναμένω να αναδείξουν το θέμα όλοι οι υπόλοιποι![]()
βασικα μεσα στην ΕΕ και στο ευρω για να ειμαστε δικαιοι![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 635 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 9 Απαντήσεις