Όχι ρε..
Φευγεις τόσο νωρίς; Ή μόνο απ'το νήμα; Κάτσε να βάλω να απαγγείλλω μια Αντιγόνη να στανιάρουμε.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Όχι ρε..
George_V έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:20 Mετα τις "Μανουλες του Φεισμπουκ" θα εχουμε και τις "Μανουλες του Πχορουμ"?
Ποσο κριντζ μπορει να αντεξει πια το ιντερνετ?
Παρεμπιπτόντως σχετικά με το ερώτημα σου έχει γυριστεί και ντοκιμαντέρ βεβαίως βεβαίως.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:22 θα πρέπει πρώτα να ορίσουμε τι είναι γυναίκα έτσι ώστε να προσδιοριστεί ποιοι χρήστες θα έχουν πρόσβαση
Δηλαδή θέλεις ενότητα αθλητικά, αλλά για γυναίκες. Να κάνουμε τότε μια ενότητα "Σταυροβελονιά και Σεμέν Πλύσιμο Πιάτων".Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Να φτιαξουμε μια θεματική ενότητα που θα είναι μονο για μας τις γυναίκες; Να λέμε τα δικά μας, διχως να μας πρηζουν οι άντρηδοι. Να είναι δλδ φερμπότεν για δαύτους. Για να καταλάβετε, μακρυα ρε παιδι μου οι αγριανθρωποι με κατι αρχίδια να, που περιφερονται και εχουν άποψη επί παντός επιστητού. Να παίρνουν πόδι.
Πηξαμε πχια στην τεστοστερονη.![]()
Ας γίνει ότι θέλει εσύ θα ήθελες να συμμετέχειςhellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:54Δηλαδή θέλεις ενότητα αθλητικά, αλλά για γυναίκες. Να κάνουμε τότε μια ενότητα "Σταυροβελονιά και Σεμέν Πλύσιμο Πιάτων".Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Να φτιαξουμε μια θεματική ενότητα που θα είναι μονο για μας τις γυναίκες; Να λέμε τα δικά μας, διχως να μας πρηζουν οι άντρηδοι. Να είναι δλδ φερμπότεν για δαύτους. Για να καταλάβετε, μακρυα ρε παιδι μου οι αγριανθρωποι με κατι αρχίδια να, που περιφερονται και εχουν άποψη επί παντός επιστητού. Να παίρνουν πόδι.
Aμα το βαλεις ομως in conjunction με το Rule 34 γινεται disturbing.
Ναι, θέλω ο,τι είπα. Σιγά που θα το δω και τέρμα σοβαρά για να το αναλύσω περαιτέρω. Πού το κακό; Σε ποιόν θα χαλάσει τη νιρβανα;hellegennes έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:54Δηλαδή θέλεις ενότητα αθλητικά, αλλά για γυναίκες. Να κάνουμε τότε μια ενότητα "Σταυροβελονιά και Σεμέν Πλύσιμο Πιάτων".Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Αν αναφέρω το νήμα για σεξισμό, θα με παρεξηγήσεις;Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Βρε κάνε ό,τι θες. Εγώ για πλάκα το άνοιξα. Αν καλιάσει, όμορφα. Αν οχι, δεν θα πεθάνουμε .Πρετεντέρης έγραψε: 10 Σεπ 2024, 15:15Αν αναφέρω το νήμα για σεξισμό, θα με παρεξηγήσεις;Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
![]()
Οι πιστοποιημένες γυναίκες; Που είναι και πιστοποιημένα μέλη;Πασιφάη έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:08 Αγαπημένοι συντονιστάδες, λατρεμένε άφαντε διαχειριστή, έχω μια ωραία ιδεούλα.
Δεν την θυμάμαι ...ίσως γινόταν με πρόσκληση...;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 14:15 Υπήρχε μια αντίστοιχη ενότητα στο παλιό πχόρουμ.
Έμπαιναν οι γυναίκες και απλώς κουτσομπόλευαν τους άντρες. Ποιους χρήστες γουστάρουν, ποιους βρίσκους ξενέρωτους κλπ
Κάτι σαν το αmpa δηλαδή.![]()
Είχα μπει για συμπαράσταση, είδα, βαρέθηκα και απήλθα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
It is what it is and it ain't what it ain'tGeorge_V έγραψε: 10 Σεπ 2024, 15:01Aμα το βαλεις ομως in conjunction με το Rule 34 γινεται disturbing.