Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν αντιλαμβάνομαι το συμπέρασμα σου. Με ρώτησες χώρα. Δε σου έδωσα δύο χώρες όπως ο φίλος από πάνω,σου έδωσα καμιά εκατοστή. Αν δεν γνωρίζεις γεωγραφία εγώ να κάνω τί;
Αλλά για να δω που το πηγαίνεις. Θα απαντήσω και εγώ ότι ο φίλος παραπάνω. Άγγλους δικαστές και Γερμανούς αστυνομικούς.
Και θα κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα στον φίλο.
Αν θέλετε να συνεχίσουμε το ντίλι ντίλι το καντήλι, επειδή έχετε πρόβλημα εκφοράς των σατανικών στίχων, κανένα πρόβλημα.
Εντάξει. Είδα που το πήγαινες. Να το ρίξεις στην τρελίτσα. Δεν υπάρχει καμία διαφθορά στην Ελλάδα όσον αφορά την τήρηση της τάξης και τη δικαιοσύνη. Αυτοί που βγάζουν ψηλά την Ελλάδα στη διαφθορά σε σχέση με τις χώρες που έχουν αναφερθεί μας ζηλεύουν. Μη δίνεις σημασία.
Εσύ δεν απαντάς συγκεκριμένα, εγώ το ρίχνω στην τρελίτσα.
Αν οδηγείς, προτείνω επείγουσα επίσκεψη σε οφθαλμίατρο, τίποτα άλλο.
Αν θέλετε να συνεχίσουμε το ντίλι ντίλι το καντήλι, επειδή έχετε πρόβλημα εκφοράς των σατανικών στίχων, κανένα πρόβλημα.
Εντάξει. Είδα που το πήγαινες. Να το ρίξεις στην τρελίτσα. Δεν υπάρχει καμία διαφθορά στην Ελλάδα όσον αφορά την τήρηση της τάξης και τη δικαιοσύνη. Αυτοί που βγάζουν ψηλά την Ελλάδα στη διαφθορά σε σχέση με τις χώρες που έχουν αναφερθεί μας ζηλεύουν. Μη δίνεις σημασία.
- Πες μου μία χώρα.
- Γερμανία.
- Δεν απαντάς συγκεκριμένα. Θέλεις οφθαλμίατρο. Τί ρίχνω λοιπόν στην τρελίτσα.
- Πες μου μία χώρα.
- Γερμανία.
- Δεν απαντάς συγκεκριμένα. Θέλεις οφθαλμίατρο. Τί ρίχνω λοιπόν στην τρελίτσα.
Εκτός από θέμα στην όραση έχεις και θέμα αμνησίας.
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 17:23
Αλλά για να δω που το πηγαίνεις. Θα απαντήσω και εγώ ότι ο φίλος παραπάνω. Άγγλους δικαστές και Γερμανούς αστυνομικούς.
Οπότε, συνιστώ προσοχή γιατί μπορεί να ξεκινάς για Σύνταγμα και έτσι ξαφνικά να βρίσκεσαι στο Φάληρο.
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Σεπ 2024, 18:18
Έχεις πρόβλημα. Εντάξει το ξέραμε αλλά το αποδεικνύεις συνεχώς. Τράβα δες κανένα γιατρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χάλια είσαι στην ζωή σου.
To ξέρω αυτό που ξέρετε. Όλες οι αφανείς στο ευρύ κοινό κρυφοχλαπάτσες, το ίδιο μου λένε.
Ρε ηλίθιοι, αν δεν ξέρετε να οδηγείτε τί τις κλέβετε και πάτε και σκοτώνεστε;
Ας αφήσουμε να περάσουν δύο μέρες και έπειτα, ποιος ξέρει; Μπορεί και αυτός να ήταν γιος δικαστικών ή ανωτάτων αστυνομικών.
Εμεις καποτε ειχαμε γερμανους αστυνομικους και οι κυπριοι αγγλους δικαστες. Αμφοτεροι δε νοσταλγουμε αυτην την εποχη
Αν θέλουμε να λέμε αλήθειες, με τους Βαυαρούς αξιωματικούς δεν έγιναν βήματα αλλά άλματα προόδου. Είχαν και αυτοί τα αρνητικά τους αλλά φαντάσου πόσο χειρότερα θα ήμασταν αν δεν είχαν περάσει οι Βαυαροί, ακόμη θα δολοφονούσαν πρωθυπουργούς στη μέση του δρόμου...
Γιός ανώτατου δικαστικού οδηγούσε κλεμμένη μηχανή χωρίς δίπλωμα γιατί ήξερε οτι άμα τον σταματήσουν θα πει το όνομα του πατέρα του και θα καθαρίσει. Ελλάδα 2.0, ευρώπη
Υδράργυρος έγραψε: 11 Σεπ 2024, 10:19
Γιός ανώτατου δικαστικού οδηγούσε κλεμμένη μηχανή χωρίς δίπλωμα γιατί ήξερε οτι άμα τον σταματήσουν θα πει το όνομα του πατέρα του και θα καθαρίσει. Ελλάδα 2.0, ευρώπη