!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι στεναχωρημενος
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Είμαι στεναχωρημενος
Περαστικά μπρο , αλλά τι τρίτη ηλικία ρε μλκ , νεοι είμαστε ακόμα , όλα φτιάχνουν!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.
Καλα χθες ηπιαμε ενα μπουκαλι ρουμι στην καθισια μας με τη γονεα Α για να μην παει χαμενο, εχω ενα κεφαλι γαμα τα.
Καλα χθες ηπιαμε ενα μπουκαλι ρουμι στην καθισια μας με τη γονεα Α για να μην παει χαμενο, εχω ενα κεφαλι γαμα τα.
-
talaipwros
Ολο μαλακίεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.
Η μαγνητική ισως , η κλινική εικονα προφανως όχι.
Παρε και αλλη γνώμη μετα απο κανα δυο μήνες. (Δωσε χρονο στο Gabapentin/Pregabalin που σου εδωσε, να δράσει.
35 μερες ειναι πολυ μικρο χρονικο διάστημα για να μιλησεις καν για χρονια πονο, οι περισσοτερες οσφυοισχιαλγιες περνανε μονες τους σε 12 βδομαδες αν δεν υπαρχει σημαντικη στενωση του σπονδυλικου σωληνα.
Τες πα, περαστικα και οτι καλύτερο
-
Εμπεδοκλής
Καλή δύναμη.
περαστικά, μην απελπίζεσαιfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.
Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.
Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι θα κοντυνω.
Η τρίτη ηλικία είναι σκατα.
Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες.![]()
έκανες ηλεκτρομυογράφημα για να ελέγξετε το νεύρο;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Cecily Anne
Δεν έχει σημασία ! Σημασία είναι να υψώνει λευκή σημαία στο κατάρτι ! Αλλιώς ουκ έρχεται μόνο!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το αλλο κωμικοτραγικο ειναι οτι μολις μπηκε ο προηγουμενος και εμεινα μονος μου στην αναμονη, η γραμματεας μου την επεσε. Το ιδιο και οταν πληρωνα μετα, αλλα οχι τοσο ακομψα εκει.
Λευκή σημαία; Και είναι καλό αυτό δηλαδή;Cecily Anne έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:04Δεν έχει σημασία ! Σημασία είναι να υψώνει λευκή σημαία στο κατάρτι ! Αλλιώς ουκ έρχεται μόνο!!!
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:00Ολο μαλακίεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.
Η μαγνητική ισως , η κλινική εικονα προφανως όχι.
Υπαρχει δλδ μια σταθερη πορεια προς το χειρον.
Ενω ας πουμε μια φλεγμονη οκ οντως φτιαχνει.
Περαστικά και καλή δύναμη
- Otto Weininger
Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.
Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.
Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες.![]()
Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.
Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.
Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- nik_killthemall
αυτο ξερω κι εγω, 2 φιλοι που ειχαν τετοιο θεμα, με χειρουργειο ισιωσαν αρκετα.Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:15Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.
Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.
Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.
Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Περαστικά ρε φίλε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης