!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι στεναχωρημενος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Re: Είμαι στεναχωρημενος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Περαστικά μπρο , αλλά τι τρίτη ηλικία ρε μλκ , νεοι είμαστε ακόμα , όλα φτιάχνουν!
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.

Καλα χθες ηπιαμε ενα μπουκαλι ρουμι στην καθισια μας με τη γονεα Α για να μην παει χαμενο, εχω ενα κεφαλι γαμα τα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Isildur έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:47
Ναύτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:06 btw ο μακράν καλύτερος ορθοπεδικός χειρουργός για θέματα σπονδυλικής στήλης στην Ελλάδα είναι ο καθ. Σπ. Πνευματικός στο ΚΑΤ.
Το νήμα περιέχει τοποθέτηση προϊόντος
Καλημέρα λατρεία.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ναύτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:55
Ναύτης έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:06 btw ο μακράν καλύτερος ορθοπεδικός χειρουργός για θέματα σπονδυλικής στήλης στην Ελλάδα είναι ο καθ. Σπ. Πνευματικός στο ΚΑΤ.
Το νήμα περιέχει τοποθέτηση προϊόντος
Καλημέρα λατρεία.
Shalom
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.

Ολο μαλακίες

Η μαγνητική ισως , η κλινική εικονα προφανως όχι.

Παρε και αλλη γνώμη μετα απο κανα δυο μήνες. (Δωσε χρονο στο Gabapentin/Pregabalin που σου εδωσε, να δράσει.

35 μερες ειναι πολυ μικρο χρονικο διάστημα για να μιλησεις καν για χρονια πονο, οι περισσοτερες οσφυοισχιαλγιες περνανε μονες τους σε 12 βδομαδες αν δεν υπαρχει σημαντικη στενωση του σπονδυλικου σωληνα.

Τες πα, περαστικα και οτι καλύτερο
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Καλή δύναμη.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.

Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.

Επίσης μου επιβεβαίωσε ότι θα κοντυνω.

Η τρίτη ηλικία είναι σκατα.

Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες. :cry
περαστικά, μην απελπίζεσαι

έκανες ηλεκτρομυογράφημα για να ελέγξετε το νεύρο;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Cecily Anne έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:43 Όσο σου σηκώνεται μην το βάζεις κάτω !!
Και πού να το βάζει;

Άσε, δεν θέλω να ξέρω...
Δεν έχει σημασία ! Σημασία είναι να υψώνει λευκή σημαία στο κατάρτι ! Αλλιώς ουκ έρχεται μόνο!!!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
foscilis

Το αλλο κωμικοτραγικο ειναι οτι μολις μπηκε ο προηγουμενος και εμεινα μονος μου στην αναμονη, η γραμματεας μου την επεσε. Το ιδιο και οταν πληρωνα μετα, αλλα οχι τοσο ακομψα εκει.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Cecily Anne έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:04
Cecily Anne έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:43 Όσο σου σηκώνεται μην το βάζεις κάτω !!
Και πού να το βάζει;

Άσε, δεν θέλω να ξέρω...
Δεν έχει σημασία ! Σημασία είναι να υψώνει λευκή σημαία στο κατάρτι ! Αλλιώς ουκ έρχεται μόνο!!!
Λευκή σημαία; Και είναι καλό αυτό δηλαδή;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
foscilis

talaipwros έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:00
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 08:54 Η σπονδυλικη στηλη μονο χειροτερευει, αυτο μου το ξεκαθαρισε η γιατρος.

Ολο μαλακίες

Η μαγνητική ισως , η κλινική εικονα προφανως όχι.
Ε ναι ρε φιλε αυτο εννοουμε, δεν προκειται να ξαναπεταξει κοκκαλο ο σπονδυλος που εχει ψιλοφαγωθει στην ακρη. Μονο να φαγωθει κι αλλο ή να το παθει και ασχετος σπονδυλος.

Υπαρχει δλδ μια σταθερη πορεια προς το χειρον.

Ενω ας πουμε μια φλεγμονη οκ οντως φτιαχνει.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Περαστικά και καλή δύναμη
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 01:18 Έχει σοβαρή ζημιά η μέση μου, τουλαχιστον 5 σπονδυλοι έχουν πρόβλημα σύμφωνα με τη μαγνητική. Πονάω 35 μέρες συνεχόμενα. Πρέπει να σηκώνομαι κάθε 20 λεπτά όταν κάθομαι γιατι αλλιώς πονάει ακραία. Πήρα φάρμακα που βοήθησαν αλλά με το που τα έκοψα ξαναχειροτερεψε.

Tωρα η γιατρός μου απαγόρεψε το γυμναστήριο και όλα τα βάρη (άρα αντίο κηπουρικη) και μου έγραψε φυσιοθεραπείες και ένα νευρολογικο φαρμακο σπου θα με χαζέψει και για 3 μήνες δε θα μπορώ να πιω ξύδια. Γιατί αν και οι κοιλες υποχώρησαν με τα άλλα φάρμακα, το νεύρο παραμένει φρικαρισμενο.

Κάποτε ήμουν 24 χρόνων σε αυτό το φόρουμ και το σπατάλησα να βρίζω μαλακες που είχαν άδικο για μαλακιες ενω οι πιο πολλοι δεν ηταν εντελως μαλακες. :cry
Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.

Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.

Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.

Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Otto Weininger έγραψε: 06 Σεπ 2024, 09:15

Κάποια ή καποιες από τις κοιλες σου πατάνε το νεύρο. Εξ ου και ο πόνος.

Το (πιθανότατα) pregabalin που σου έγραψε να παίρνεις είναι παρηγοριά στον άρρωστο. Φυσικά δεν πρόκειται να σε χαζέψει αν μιλάμε για αυτό. Μην τρελαίνεσαι.

Τσάκω την μαγνητική, πήγαινε σε έναν οστεοπαθητικό να δει αν μπορεί να σε μοντάρει.

Αλλιώς, πάρε το απόφαση βρες έναν καλό χειρουργό (ο,τι θες μου λες σε π.μ.) και πήγαινε φτιάξε το να τελειώνεις.
Είσαι υπερβολικά πολύ μικρός για να αφήσεις κάτι τέτοιο να υπάρχει και απλά να προσπαθείς να καταστέλλεις τα συμπτώματα.
αυτο ξερω κι εγω, 2 φιλοι που ειχαν τετοιο θεμα, με χειρουργειο ισιωσαν αρκετα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Περαστικά ρε φίλε
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”