!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Την εσωσε απο βιασμο, παει για κακουργημα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Την εσωσε απο βιασμο, παει για κακουργημα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Scouser έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:17
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:10
Scouser έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:07
Αν αθωωθεί, θα πρέπει το μπουρδελοκράτος να πληρώσει αυτό τα χρήματα που θα καταβάλει στον δικηγόρο, συν αποζημίωση στον ίδιο για τον χρόνο που θα χάσει στα δικαστήρια;
No idea. Αλλά δε νομίζω να αθωωθεί, απλά θα καταδικαστεί με ποινή χάδι.
Και να αθωωθεί, από το κράτος θα πάρει ένα @. Εγώ σου λέω άσε κατά μέρος το γεγονός της επιβάρυνσης του συστήματος δικαιοσύνης με γελοίες υποθέσεις που θα έπρεπε να ''φιλτράρονται'' σε επίπεδο εισαγγελέων ή αστυνομίας, αυτό στην τελική ανάλυση τον τύπο δεν τον απασχολεί. Θα έπρεπε βέβαια να απασχολεί εμάς ως πολίτες, που αν τύχει να μπλέξουμε με δικαστήρια δεν ξεμπερδεύουμε ούτε σε 10 χρόνια, ακριβώς για αυτό το λόγο, αλλά αυτό είναι άλλο καπέλο. Βρίσκω αισχρό σε ατομικό επίπεδο ότι το κράτος σε αναγκάζει να ξοδέψεις χρόνο και χρήμα για κατηγορίες που σου απαγγέλει το ίδιο και τελικά κρίνεσαι αθώος.
Το δικαστικό σύστημα θέλει σίγουρα μεγάλες αλλαγές από άποψη ταχύτητας και σεβασμού στον πολίτη, δεν αντιλέγω.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

omg kai 3 lol έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:18 εγω δεν βλεπω κανενα βρασμο
ωραιος, δεν ειχε τι να κανει ο φίλος, λεει α, με πηρε και η κοπέλα μου και λεει την βιάζουν, ας παω για μια βουτια να χαστουκίσω καποιον, χαλαρός.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

AlienWay έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:15 Το δικαστήριο πρέπει να συνεκτιμήσει ότι η "απόσπαση ομολογίας" έγινε προκειμένου να κινητοποιηθεί το περιπολικό.
Τελικά, πολύ μπερδεμένη υπόθεση.

Αλλά σίγουρα δεν στέκει ο τίτλος του νήματος, αφου μόνη της λέει ξέφυγε.
Imperium

enaon έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:21
ωραιος, δεν ειχε τι να κανει ο φίλος, λεει α, με πηρε και η κοπέλα μου και λεει την βιάζουν, ας παω για μια βουτια να χαστουκίσω καποιον, χαλαρός.
Κι όταν έφτασε εκεί, διαπίστωσε οτι όντως την βίαζαν;

Τι λέει οτι ξέφυγε και πήρε τηλ;
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

AlienWay έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:15 Με βάση το γράμμα του νόμου είναι αναμενόμενο.

Ομως κάπως βολικά προσπέρασαν όλοι, ότι οι μισές καρπαζιές έπεσαν για να δηλώσει ο ίδιος ο θύτης ότι επιχείρησε να βιάσει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. Γιατί όλοι ξέρουμε πόσο επιφυλακτική είναι η αστυνομία να σηκώσει τον πισινό της και να κουβαληθεί όταν την καλούνε.

Τα κανάλια είπανε ότι υπήρξε βία για απόσπαση ομολογίας. Ελα όμως που αν δεν γινόταν η απόσπαση ομολογίας σε ζωντανή τηλεφωνική σύνδεση, οι πιθανότητες να πάει το περιπολικό, είναι ελάχιστες.

Επίσης ο νόμος επιτρέπει τη σύλληψη από πολίτες, αλλά θεωρεί ότι αυτή μπορεί ως δια μαγείας να γίνει χωρίς βία. Σόρρυ κιόλας, αλλά πρέπει να είναι κάποιος εκπαιδευμένος τζουντόκου, ωστε να κάνει σύλληψη χωρίς βία.

Τέλος, η βιντεοσκόπηση έγινε με σκοπό να υπάρχει το αποδεικτικό υλικό, θα συμφωνούσα μόνο ότι δεν έπρεπε να το ανεβάσει με τρόπο που να φαίνεται το πρόσωπο του δράστη.

Το δικαστήριο πρέπει να συνεκτιμήσει ότι η "απόσπαση ομολογίας" έγινε προκειμένου να κινητοποιηθεί το περιπολικό.

τι λες βρε αθεοφοβε μεσω whatsup καλεσε την αστυνομια; ή μηπως πηρε το 100 και ειπε δωσε μου το insta σου ή το mail να σου στειλω ενα αποδεικτικο βιντεακι για να ερθεις...
Imperium

taliban έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:19
Imperium έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:13
taliban έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:09

Για τι κέρδος μιλάμε;
α) Δεν ξέρω πόσα πληρώνει ο Κινέζος
β) Δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο κάνει ας είναι και φραγκοδίφραγκα
γ) Υποστηρίζεις την ιδέα να δέρνουμε κόσμο έτσι και να το ανεβάζουμε στα σόσιαλ;
Όχι.
Άρα και ο γκόμενος, κάτι πρέπει να αντιμετωπίσει. Αυτό λέμε.
Άβαταρ μέλους
enaon

Imperium έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:22 Κι όταν έφτασε εκεί, διαπίστωσε οτι όντως την βίαζαν;

Τι λέει οτι ξέφυγε και πήρε τηλ;
δεν ξερω, δεν διαβασα τοσο καλά, ο χαστουλιας ειπε οταν εφτασε εκεί ειδε το θύμα να την κυνηγάει στην θάλασσα, του φώναξε και τον επιασε,

Αλλα στο ηρεμος σχολίασα , δεν μπορω να καταλάβω ππώς γινεται να λετε δεν ηταν σε βρασμό, ακόμα σε βρασμό θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

enaon έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:21
καταρχην απο τη στιγμη που η κοπελα μπορεσε και πηρε το κινητο της και καλεσε σημαινει οτι ηταν οκ
απο κει και περα πας εκει μετα πο 30 λεπτα βλεπεις οτι δεν υπαρχει κινδυνος και βλεπεις και τον φερομενο δραστη, η δουλεια σου ειναι να τον ξυλοφορτωσεις κανοντας τη δουλεια του ανακριτικου ή να τον ακινητοποιησεις και να τον παραδωσεις στην αστυνομια;
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν ξερω δεν με νοιαζει το σεναριο της ταινιας που λες, για το "δεν ειναι σε βρασμό" σχολιασα, μου φάνηκε εντελώς ομγ.
Imperium

enaon έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:25 Αλλα στο ηρεμος σχολίασα , δεν μπορω να καταλάβω ππώς γινεται να λετε δεν ηταν σε βρασμό, ακόμα σε βρασμό θα ειναι.
Ίσως.

Αλλά αυτό είναι το θέμα ΙΣΩΣ.

Σε τόσο μπλεγμένη υπόθεση, προσωπικά θα ήθελα να γνωρίζω πολλά περισότερα πριν εκφέρω γνώμη.
Άβαταρ μέλους
enaon

μια χαρα, λογικό, πριν ομως σου αρεσε ο ομγ που εκανε και αναλυση ψυχικής κατάστασης, περιεργο ηταν.
Imperium

enaon έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:31 μια χαρα, λογικό, πριν ομως σου αρεσε ο ομγ που εκανε και αναλυση ψυχικής κατάστασης, περιεργο ηταν.
Ε, καλα, αν είναι να αρχίζεις και εσύ...

Το ανέφερα ≠ μου άρεσε.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Imperium έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:08 Ο OMG λέει οτι δεν υπήρχε βρασμός, κατόπιν εορτής έσκασε ο τύπος, με τα σύνεργα βιντεοσκόπησης στα χέρια.

Άρα ήρθε για να τον δείρει και να κάνει Τικτοκ. Ε, όχι ρε φίλε δεν πάει 'ετσι!

Αν ήταν σε βρασμό ψυχής δεν έχω πρόβλημα, ας τον σακάτευε. Αλλα απ ο,τι φαίνεται, για κάτι άλλο μιλάμε...
Τα κινητο του ειχε. Διαβαζει κανείς για "συνεργα βιντεοσκοπησης" και περιμενει να δει κανα τετοιο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Chupacabra έγραψε: 03 Σεπ 2024, 18:54 Aυτος ειναι ο δικαιωματισμος της Ευρωπης σας ελληνιαρηδες.
Ποιος δικαιωματισμός ρε συ; Μη γράφετε λέξεις μόνο για να τις γράψετε
Πότε δεν ήταν κακούργημα ο ξυλοδαρμός; Ο βρασμός ψυχής είναι ελαφρυντικό, δεν ειναι αθωωτικό υπερατού
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enaon

Imperium έγραψε: 03 Σεπ 2024, 20:45 Ε, καλα, αν είναι να αρχίζεις και εσύ...
εγραψες και για σύνεργα βιντεοσκόπησης, κλικ που θα παρει, ηταν και ήρεμος, γενικά ειχες αποψη νομιζω, σου άρεσε του ομγ η ανάλυση, που απο μόνο του πρεπει να σε προβληματίσει :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”