ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:46Πρακτική αξία.sharp έγραψε: 01 Σεπ 2024, 16:45Συλλεκτική αξία.George_V έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:33 Πριν 10 χρονια ειχαν κλεψει ενα φιλο μου στην Αθηνα.
Του πηραν 800 ευρω
2 πιστωτικες που βρηκαν σε ενα συρταρι
Και τη συλλογη απο τσοντοπεριοδικα που ειχει απο το 1980 και μετα.
Ποτε δεν καταλαβαμε γιατι πηραν ενα καρο περιοδικα και οχι ας πουμε την τηλεοραση η υπολογιστη/λαπτοπ κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιμετωπίστε τους ληστές με βιβλια
Re: Αντιμετωπίστε τους ληστές με βιβλια
Ναι βρε, νοσταλγοί του έιτις ροκ εντ ρολ...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
το καλυτερο ! εσωσες μια ανθρωπινη ψυχη απο τον ναζισμο και τον φασισμοzteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:49
Μια φορά μου επιτέθηκαν να με κλέψουν στην είσοδο της πολυκατοικίας που εμένα και μου πήραν μια τσάντα που είχε μέσα 1 Ριζοσπάστη και 1 Οδηγητή.![]()
Στην καλύτερη θα κράτησαν την τσάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
Machine ghost
εμένα μου έκλεψαν ολοκληρη ντάνα οι κερατάδες , μέσα στον οίκο τυφλώνzteo έγραψε: 01 Σεπ 2024, 15:49Ε άμα μπει κάποιος να κλέψει και πεσει πάνω σε βιβλιο Μπακούνιν η σε Προυντον φεύγει διότι δεν θα βρει τίποτα.
Μια φορά μου επιτέθηκαν να με κλέψουν στην είσοδο της πολυκατοικίας που εμένα και μου πήραν μια τσάντα που είχε μέσα 1 Ριζοσπάστη και 1 Οδηγητή.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Οκ, θα αλλάξω το "γελοίοι" με το "γελαστεροί φοβικοί στην έκθεση μαλάκες" που αποδίδει καλύτερα το είδος σας.
Ευχαριστημένοι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:01Οκ, θα αλλάξω το "γελοίοι" με το "γελαστεροί φοβικοί στην έκθεση μαλάκες" που αποδίδει καλύτερα το είδος σας.
Ευχαριστημένοι;![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό, χαίρομαι που προσφέρω κάτι στην ευάλωτη κατηγορία σας.Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:03ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:01Οκ, θα αλλάξω το "γελοίοι" με το "γελαστεροί φοβικοί στην έκθεση μαλάκες" που αποδίδει καλύτερα το είδος σας.
Ευχαριστημένοι;![]()
![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Machine ghost
αχ βρε σάϊκο αρνούδα που στη γκλίτσα τρίβεσαιΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:05Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό, χαίρομαι που προσφέρω κάτι στην ευάλωτη κατηγορία σας.Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:03ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:01
Οκ, θα αλλάξω το "γελοίοι" με το "γελαστεροί φοβικοί στην έκθεση μαλάκες" που αποδίδει καλύτερα το είδος σας.
Ευχαριστημένοι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μια ωραία πεταλούδα
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ποια γκλίτσα βρε δροσουλίτικη χλαπάτσα;Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:08αχ βρε σάϊκο αρνούδα που στη γκλίτσα τρίβεσαιΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:05Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό, χαίρομαι που προσφέρω κάτι στην ευάλωτη κατηγορία σας.![]()
μια ωραία πεταλούδα
Πάρε τη... γκλίτσα σου και άντε να πουλήσεις ιστορία στο κοπάδι σου.
Από τέτοιες γκλίτσες άλλο τίποτα στον πχώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
"συμφωνα με τα ιταλικα μεσα"
-
Machine ghost
μιζάρει; παραλήρημα;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:11Ποια γκλίτσα βρε δροσουλίτικη χλαπάτσα;Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:08αχ βρε σάϊκο αρνούδα που στη γκλίτσα τρίβεσαιΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:05
Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό, χαίρομαι που προσφέρω κάτι στην ευάλωτη κατηγορία σας.![]()
μια ωραία πεταλούδα
Από τέτοιες γκλίτσες άλλο τίποτα στον πχώρο.![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
Οκ, φαίνεται από την αρχή ότι είναι ψιλοφέικ ευαισθητοποιημένο στόρυ από κάποιον τρέντυ που την είδε ενσάρκωση του επίσκοπου σε κάποιον επίσης τρέντυ Γιάννη Αγιάννη...
Συγκινητικό δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε ποιους κάνεις το ερώτημα, καλό μου;Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:14μιζάρει; παραλήρημα;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:11Ποια γκλίτσα βρε δροσουλίτικη χλαπάτσα;Machine ghost έγραψε: 01 Σεπ 2024, 17:08
αχ βρε σάϊκο αρνούδα που στη γκλίτσα τρίβεσαι
μια ωραία πεταλούδα
Από τέτοιες γκλίτσες άλλο τίποτα στον πχώρο.![]()
Αποδέχομαι την πλακίτσα που επιχειρεί το είδος σας και κάνω πλάκα με το δικό σας, χωρίς να χρησιμοποιώ τις συνήθεις κραυγούλες σας για επέμβαση για το συντονισμό για όποιον σας θίγει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.