!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πιερρακάκης: Τα παιδιά θα μάθουν ότι κάθε πράξη έχει συνέπεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύξ

Re: Πιερρακάκης: Τα παιδιά θα μάθουν ότι κάθε πράξη έχει συνέπεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Aitwlos έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:04
Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:58
lonelyrider έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:49

Τυπε μην παριστανεις τον μαγκα γιατι κι αλλοι πηγαν να τον παραστησουν και τους πατησε το τραινο.
Στους ρομα δυστυχως κανουν πισω ως και οι αστυνομικοι, εσυ εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις ως και σφαιρες απο κανεναν ρομα γονεα που εριξες αποβολη στο παιδι του ή τιποτε αλλο, καμια σφαλιαραα ξερω γω?
Ο Στύγιος επιστρατεύτηκε στη κρίση στα ΊΜΙΑ ως έφεδρος ανθυποσμηναγός το 1996. Αυτό. :8)

Καλά και ο Μητσοτάκης είχε το καλύτερο βιογραφικό, εσύ έχεις με σχεδόν όλα τα ιπτάμενα, η Παναγία συνεχίζει να βαφτίζει αβερτα κτλ
Ό,τι και να λες ,δεν πτοούμαι , μακάρι να με ακολουθήσεις ,γιόκα μου :c020:
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

μπα καταρρεουν οι μυθοι της υπογας,σταση πληρωμων στους 0,60? :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Scouser έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:39 Στη θεωρία είναι ένα άψογο μέτρο.
Το ερώτημα είναι τι ακριβώς αλλάζει γιατί στην θεωρία αυτό ίσχυε και παλιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:07
Aitwlos έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:04
Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:58

Ο Στύγιος επιστρατεύτηκε στη κρίση στα ΊΜΙΑ ως έφεδρος ανθυποσμηναγός το 1996. Αυτό. :8)

Καλά και ο Μητσοτάκης είχε το καλύτερο βιογραφικό, εσύ έχεις με σχεδόν όλα τα ιπτάμενα, η Παναγία συνεχίζει να βαφτίζει αβερτα κτλ
Ό,τι και να λες ,δεν πτοούμαι , μακάρι να με ακολουθήσεις ,γιόκα μου :c020:
Γιαννόπουλα εσυ; Γιατί την πορεία του στυγιου, ούτε στον εχθρό μου
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:53
foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:35 Μπήκα στο e-parents του χοντρού και όπως ΟΛΑ τα ηλίθια συστήματά του δεν έχει την κόρη μου αλλά μόνο τον γιο μου.

Η κόρη μου ανήκει σε μια κατηγορία παιδιών που γεννήθηκαν μεταξύ 2010 και 2013 και δεν εμφανίζονται σε ΚΑΝΕΝΑ σύστημα προσβάσιμο στους πολίτες, αλλά μόνο στα ΚΕΠ.
Την γλύτωσε!
Από τι; Από το να μπορεί να βγάλει πιστοποιητικό γέννησης χωρίς να πάει στα ΚΕΠ;
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Πάντως ένα καλό που έκανε είναι ότι καθιέρωσε και παλί την ανάγνωση λογοτεχνικού βιβλίου ως υποχρεωτική στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος στο γυμνάσιο.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Unique έγραψε: 30 Αύγ 2024, 20:40 https://twitter.com/ellada24/status/1829462988618912049

Eξαιρούνται τα παιδιά των γύφτων. Γνώμη μο.
Εικόνα

Απολύθηκε η καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Αντ. Σαμαρά να αντιγράφει

https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... fei/%3famp

Μετά θάνατον δικαίωση για την καθηγήτρια που έπιασε το γιο του Σαμαρά να αντιγράφει και απολύθηκε

https://www.google.com/amp/s/www.topont ... thike/amp/
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:24 εχει παιδια? :102:
Δεν ξέρω για χάμπουργκερ στα McDonald's αλλά δεν θα με χάλαγε να έτρωγα καμιά πανσέτα.
pylothess

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:43
Απολύθηκε η καθηγήτρια που έπιασε τον γιο του Αντ. Σαμαρά να αντιγράφει

https://www.google.com/amp/s/www.news24 ... fei/%3famp

Μετά θάνατον δικαίωση για την καθηγήτρια που έπιασε το γιο του Σαμαρά να αντιγράφει και απολύθηκε

https://www.google.com/amp/s/www.topont ... thike/amp/
Αυτή είναι η αριστεία της ΝΔ. Αυτό που μου την σπάει στην ΝΔ είναι ότι είναι ξεδιάντροποι. Αντί να το κουκούλωναν και να παρέμενε το θέμα εντός του σχολείου απέλυσαν την καθηγήτρια.
pylothess

Unique έγραψε: 30 Αύγ 2024, 20:40 https://twitter.com/ellada24/status/1829462988618912049

Τις ζημιές που έκαναν οι Νεοδημοκράτες στην χώρα μας ποιος θα τις πληρώσει;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:29
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:53
foscilis έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:35 Μπήκα στο e-parents του χοντρού και όπως ΟΛΑ τα ηλίθια συστήματά του δεν έχει την κόρη μου αλλά μόνο τον γιο μου.

Η κόρη μου ανήκει σε μια κατηγορία παιδιών που γεννήθηκαν μεταξύ 2010 και 2013 και δεν εμφανίζονται σε ΚΑΝΕΝΑ σύστημα προσβάσιμο στους πολίτες, αλλά μόνο στα ΚΕΠ.
Την γλύτωσε!
Από τι; Από το να μπορεί να βγάλει πιστοποιητικό γέννησης χωρίς να πάει στα ΚΕΠ;
Μέχρι το 2020 κι εσύ έπρεπε να πας στα ΚΕΠ. Δεν φτάνει που η ΝΔ σού έδωσε αυτήν την δυνατότητα; Άιντε, κακομάθαμε τώρα. Μην είσαι πλεονέκτης. Δόξα σοι ο Κυριάκος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

lonelyrider έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:49
Στύξ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:21
Unique έγραψε: 30 Αύγ 2024, 20:40
Γνώμη σο μπαλαμέ ,αλλά ο Στύγιος θα διδάξει στους Ρομά και δεν κολώνει.
Γιατί είμαι διαχρονικά σκληρός καριόλης.

Όλοι οι υπόλοιποι είστε μαλακοπίτουρες και κλασομπανιέρες.
Τυπε μην παριστανεις τον μαγκα γιατι κι αλλοι πηγαν να τον παραστησουν και τους πατησε το τραινο.
Στους ρομα δυστυχως κανουν πισω ως και οι αστυνομικοι, εσυ εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις ως και σφαιρες απο κανεναν ρομα γονεα που εριξες αποβολη στο παιδι του ή τιποτε αλλο, καμια σφαλιαραα ξερω γω?
:lol: :lol: :lol:

hellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:09
Scouser έγραψε: 30 Αύγ 2024, 22:39 Στη θεωρία είναι ένα άψογο μέτρο.
Το ερώτημα είναι τι ακριβώς αλλάζει γιατί στην θεωρία αυτό ίσχυε και παλιά.
είναι από τα μαγκιοριλίκια που πουλά η κυβέρνηση
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Γενικά, οι Έλληνες πήγαν να κάνουν ψηφιακή διακυβέρνηση λες κι ανακάλυπταν την Αμερική. Το πόσα προβλήματα δεν πρόβλεψαν, δεν περιγράφεται σε μια σελίδα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Communio Sancta έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:50

Γενικά, οι Έλληνες πήγαν να κάνουν ψηφιακή διακυβέρνηση λες κι ανακάλυπταν την Αμερική. Το πόσα προβλήματα δεν πρόβλεψαν, δεν περιγράφεται σε μια σελίδα.
Στην ουσία ο χοντρός αντικατέστησε χάρτινες φόρμες με ηλεκτρονικές. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ουσία της ψηφιοποίησης των διαδικασιών.

Για παράδειγμα είχα μπει στην ηλίθια πλατφόρμα του για το bullying με το τάξις μου και έπρεπε να βάλω ονοματεπώνυμο μαθητή, ημερομηνία γέννησης, σχολείο και αριθμό μητρώου μαθητή. Μα το νόημα της ψηφιοποίησης είναι να τραβήξει δεδομένα από το μητρώο πολιτών (προσπερνώντας για λίγο ότι δεν μου εμφανίζει την κόρη μου) και να πει "έχετε αυτά τα δύο παιδιά, για ποιο από τα δύο είναι". Χώρια που πήγαν άκλαφτες όλες οι καταγγελίες γιατί είναι απλά μια ηλίθια φόρμα που πάει σε μια διεύθυνση και δεν έχει προβλεφθεί απολύτως τίποτα για την παρακολούθησή της.

Σε ό,τι αφορά αυτό που είπα πριν βέβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είναι ΑΠΕΙΡΩΣ σημαντικότερο το μητρώο πολιτών να είναι προσβάσιμο σε 300.000 πολίτες που έχουν μείνει στην απέξω (τα περισσότερα παιδιά μεταξύ 2010 και 2013) παρά να υπάρξει μία ακόμα εφαρμογή για το οτιδήποτε. Τι σκατά ψηφιακή διακυβέρνηση είναι αυτή που εξαιρεί το 3% του πληθυσμού επειδή δεν είναι σέξι να τους περάσεις στη βάση δεδομένων;
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

foscilis έγραψε: 31 Αύγ 2024, 00:17
Communio Sancta έγραψε: 30 Αύγ 2024, 23:50

Στην ουσία ο χοντρός αντικατέστησε χάρτινες φόρμες με ηλεκτρονικές. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ουσία της ψηφιοποίησης των διαδικασιών.

Για παράδειγμα είχα μπει στην ηλίθια πλατφόρμα του για το bullying με το τάξις μου και έπρεπε να βάλω ονοματεπώνυμο μαθητή, ημερομηνία γέννησης, σχολείο και αριθμό μητρώου μαθητή. Μα το νόημα της ψηφιοποίησης είναι να τραβήξει δεδομένα από το μητρώο πολιτών (προσπερνώντας για λίγο ότι δεν μου εμφανίζει την κόρη μου) και να πει "έχετε αυτά τα δύο παιδιά, για ποιο από τα δύο είναι". Χώρια που πήγαν άκλαφτες όλες οι καταγγελίες γιατί είναι απλά μια ηλίθια φόρμα που πάει σε μια διεύθυνση και δεν έχει προβλεφθεί απολύτως τίποτα για την παρακολούθησή της.

Σε ό,τι αφορά αυτό που είπα πριν βέβαια ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι είναι ΑΠΕΙΡΩΣ σημαντικότερο το μητρώο πολιτών να είναι προσβάσιμο σε 300.000 πολίτες που έχουν μείνει στην απέξω (τα περισσότερα παιδιά μεταξύ 2010 και 2013) παρά να υπάρξει μία ακόμα εφαρμογή για το οτιδήποτε. Τι σκατά ψηφιακή διακυβέρνηση είναι αυτή που εξαιρεί το 3% του πληθυσμού επειδή δεν είναι σέξι να τους περάσεις στη βάση δεδομένων;

Δεν περιγράφω άλλο :smt005: :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”