Ο κάτω των 65 θα το βλέπει στο youtubemicmic έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:39 Προφανώς θα απευθύνεται σε μπαρμπάδια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι άνθρωπος κάτω των 65 θα κάθεται να βλέπει τηλεόραση την σήμερον ημέρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Re: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Sid Vicious
Re: Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Εγώ απορώ πως έκανε καριέρα αυτός, μικροί μήτσοι, αλ τσαντίρι δεν βλεποντουσταν, χειροτερα και απο Σεφερλη ηταν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Machine ghost
δεν έχεις δίκιο στη αρχή ήταν καταπληκτικόςSid Vicious έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:06 Εγώ απορώ πως έκανε καριέρα αυτός, μικροί μήτσοι, αλ τσαντίρι δεν βλεποντουσταν, χειροτερα και απο Σεφερλη ηταν
τα πρώτα πεντε λεπτα δηλαδη.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Έχει αρχίσει και μυρίζει βρωμερη βαλκανιλα ήδη…
Οι δέκα μικροί μήτσοι ήταν πολύ ωραίοι. Πως συγκρίνουμε τους δέκα μικρούς μήτσους μήτσους με τον Σεφερλή;Machine ghost έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:22δεν έχεις δίκιο στη αρχή ήταν καταπληκτικόςSid Vicious έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:06 Εγώ απορώ πως έκανε καριέρα αυτός, μικροί μήτσοι, αλ τσαντίρι δεν βλεποντουσταν, χειροτερα και απο Σεφερλη ηταν
τα πρώτα πεντε λεπτα δηλαδη.
Ο Σεφερλής εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο σαν καλλιτέχνη. Όταν ξεκίνησε το Κατά Μάρκον Ευα ... Γέλιον ήταν κάτι πρωτοτυπο. Μετά, οι υπόλοιπες σειρές που έκανε στην τηλεόραση ακολουθούσαν φθίνουσα πορεία. Και στο θέατρο δεν τα πηγαίνει καλύτερα. Επαναλαμβάνει συνεχώς τις ίδιες ατάκες.
- Otto Weininger
Υπάρχουν διάφοροι λογοι για να λυσσάνε κάποιοι. Τόσο από κόμματα όσο από επιχειρηματίες.
Ο κυριότερος ομως είναι αυτός:

Αλλά με την χαρά μείνουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Υπαρχουν ανθρωποι που βλεπουν μεγκα;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Otto Weininger
Το MEGA έδωσε αγώνα με απίστευτη προπαγάνδα και παραμύθα, για να ρίξει την ΝΔ και να φέρει τον κύριο "λεφτά υπάρχουν, βρέθηκαν στα γρήγορα για τις τράπεζες εκατοντάδες δισεκατομμύρια, τρισεκατομμύρια.
Τις συνέπειες, τις είδαμε λίγο μετά.
Ο Μαρινάκης, έδωσε αγώνα να φέρει τους ζαίους κόντρα στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Τις συνέπειες, τις είδαμε.
Τώρα, Μαρινάκης και MEGA (ως ένα πια) νομίζοντας ότι είναι στο 2013 που η προπαγάνδα του Λαζόπουλου έπιανε, θέλουν να φέρουν ξανά τον πασοκοσυριζα μετά από την κοινή κάθοδο στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ.
Ο κόσμος όμως ξέρει πια. Δεν πρόκειται να βγει το πρότζεκτ.
Τις συνέπειες, τις είδαμε λίγο μετά.
Ο Μαρινάκης, έδωσε αγώνα να φέρει τους ζαίους κόντρα στην κυβέρνηση Σαμαρά.
Τις συνέπειες, τις είδαμε.
Τώρα, Μαρινάκης και MEGA (ως ένα πια) νομίζοντας ότι είναι στο 2013 που η προπαγάνδα του Λαζόπουλου έπιανε, θέλουν να φέρουν ξανά τον πασοκοσυριζα μετά από την κοινή κάθοδο στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ.
Ο κόσμος όμως ξέρει πια. Δεν πρόκειται να βγει το πρότζεκτ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τα νδουλικά είναι τόσο εθισμένα στο γλείψιμο από τα ΜΜΕ που ακόμη και η επιστροφή του παρωχημένου Λαζόπουλου τους κάθεται στο στομάχι.
Ο Λαζόπουλος ,αν και Λαρσαίος πατρίδα, θα πρέπει να ξανασκεφτεί την όποια τηλεθέαση έκανε κάποτε και να μην ξεφτιλιστεί για λίγα γκαφρά παράπανω.
Το Τσαντίρι δεν ήταν αυτό που έλεγε ανέκδοτα για γριές και κλανιές;
Γελούσε κανείς με αυτό;
Γελούσε κανείς με αυτό;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δε βλεπόταν και ήταν στα όρια του εμετικού. Τα πρώτα χρόνια όμως, αν δεν κάνω λάθος το 2007, ήταν αξιοπρεπές.Beria έγραψε: 31 Αύγ 2024, 14:01 Το Τσαντίρι δεν ήταν αυτό που έλεγε ανέκδοτα για γριές και κλανιές;
Γελούσε κανείς με αυτό;
-
Chupacabra
Τυπε μου μυστήριε τα μπαρμπάδια ψηφίζουνmicmic έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:39 Προφανώς θα απευθύνεται σε μπαρμπάδια, δεν μπορώ να φανταστώ ότι άνθρωπος κάτω των 65 θα κάθεται να βλέπει τηλεόραση την σήμερον ημέρα.
νουδούλα σε ποσοστά Τσαουσέσκου σιγά
μην κάτσουν να δούνε ένα προπαγανδιστή
του ΣΥΡΙΖΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση