ακόμα χειρότερα τα λεει, οι πιο παλιοι λεει ειχαν αυτο το δίλημμα, εκεινος ηταν στην γενιά που οταν ηταν 10 ετών τα καταλαβαίναν αυτα και κορόιδευαν γιατι τα ηξεραν ολα. Τι ειναι ρε παιδια αυτο το παρατραγουδο, πειτε να μαθουμε κατι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:30 Ε, δεν είναι τελείως παπάρας όποιος ξεκινάει με αναφορές για τις επιλογές που είχαν τα νιάτα της γενιάς του (παραεκκλησιαστικές οργανώσεις ή αριστερά)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Βρε πανάσχετο ζουζούνι, άσε τις γενικολογίες. Πάρτε πακέτο τον Κούτουλα ως πνευματικό οδηγό και καλή σας τύχη.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:28Τι λάθος είπε;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:39Δεν υπάρχει "άρα" υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις. Με κάποιες συμφωνείς, κάποιες τις γράφεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:30
Άρα διανοούμενος η φιλόσοφος θεωρείται κάποιος ανάλογα με το ποιοι και πόσοι θα τον υμνολογουν μετά τον θάνατο του ....
Από προηγούμενη συζήτηση μαζί σου για τον Γιανναρά σχετικά με το τι κριτήρια θεωρείται κάποιος φιλόσοφος η διανοούμενος![]()
Η συγκεκριμένη πάντως άποψη του Κούτουλα για τον Γιανναρά είναι από αστεία έως εμπαθής. Προσωπική εκτίμηση.![]()
Δεν ήταν κολλημένος με την Ανατολή ο συγχωρεμένος, και μανιχαιστικά εμπαθής απέναντι στη Δύση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειναι κατι σημαντικό στην Αριστερά; Τοτε οκ, πολυ ωραια τα λεει, λαθος μου.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
....ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:33Βρε πανάσχετο ζουζούνι, άσε τις γενικολογίες. Πάρτε πακέτο τον Κούτουλα ως πνευματικό οδηγό και καλή σας τύχη.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:28Τι λάθος είπε;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:39
Δεν υπάρχει "άρα" υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις. Με κάποιες συμφωνείς, κάποιες τις γράφεις.
Η συγκεκριμένη πάντως άποψη του Κούτουλα για τον Γιανναρά είναι από αστεία έως εμπαθής. Προσωπική εκτίμηση.![]()
Δεν ήταν κολλημένος με την Ανατολή ο συγχωρεμένος, και μανιχαιστικά εμπαθής απέναντι στη Δύση;![]()
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω φωτο του εν λόγω στα επαναστατικά μικράτα του.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:33ακόμα χειρότερα τα λεει, οι πιο παλιοι λεει ειχαν αυτο το δίλημμα, εκεινος ηταν στην γενιά που οταν ηταν 10 ετών τα καταλαβαίναν αυτα και κορόιδευαν γιατι τα ηξεραν ολα. Τι ειναι ρε παιδια αυτο το παρατραγουδο, πειτε να μαθουμε κατι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:30 Ε, δεν είναι τελείως παπάρας όποιος ξεκινάει με αναφορές για τις επιλογές που είχαν τα νιάτα της γενιάς του (παραεκκλησιαστικές οργανώσεις ή αριστερά)
Παίζει στη γενιά μου, οπότε θα έχω ακριβέστατη προσέγγιση για το είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Σε λίγα βιντεάκια πιο κάτω πλέκει το εγκώμιο του Παπαδόπουλου και μιλάει για γουόκ δικτατορία που καταστρέφει τα έθνη . Πάλι δικαιώθηκε ο βετεράνος.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:15Όχι δεν καταλαβαίνεις, ώχου αδερφάκι μου γάιδαρο σκας λέμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:08Εγώ μεγάλωσα με blue sky και τηλετωρα, άρα έχω ψεκομπουλσιτ ένστικτο πολύ υψηλό, με μισό λεπτό καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειταιΝαύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:07
Μα δεν μιλάει μόνο για τον Γιανναρά στο βίντεο. Δες το ρε, αμάν, είναι δυνατόν να κουβεντιάζουμε πάνω σε κάτι που δεν έχεις δει; Όφου δηλαδή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Σας πονάει ο Κούτουλας γιατί σκέφτεται κριτικά και δεν υμνολογεί το ανατολίτικο οθωμανορθόδοξο νεοελληνικό παραμύθι σας.
Είχα έναν φιλόλογο σαν τον Κούτουλα στο λύκειο και ήταν αυτός ο οποίος με έμαθε να σκέφτομαι. Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι φλυαρούσαν και ήταν βυθισμένοι μέσα στην τυπολατρική και λόγια ανουσιότητά τους.
Είχα έναν φιλόλογο σαν τον Κούτουλα στο λύκειο και ήταν αυτός ο οποίος με έμαθε να σκέφτομαι. Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι φλυαρούσαν και ήταν βυθισμένοι μέσα στην τυπολατρική και λόγια ανουσιότητά τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος έργο_μακέτο την 30 Αύγ 2024, 10:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Δεν εχω ιδέα ποιος εινα ο Κουτουλας, στον γουικι δεν τον εχει, και δεν ξερω και τον Γιανναρα, αλλα αυτο το βιντεακι που βλεπω ειναι αθλιο, πολυ περίεργο που το ανεβασε ο μακέτο, 18 λεπτά κομπλεξισμου για εναν πεθαμένο.
Όμορφα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:37Σε λίγα βιντεάκια πιο κάτω πλέκει το εγκώμιο του Παπαδόπουλου και μιλάει για γουόκ δικτατορία που καταστρέφει τα έθνη . Πάλι δικαιώθηκε ο βετεράνος.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:15Όχι δεν καταλαβαίνεις, ώχου αδερφάκι μου γάιδαρο σκας λέμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:08
Εγώ μεγάλωσα με blue sky και τηλετωρα, άρα έχω ψεκομπουλσιτ ένστικτο πολύ υψηλό, με μισό λεπτό καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειται
Και μετά φταίω εγώ που σας λέω βλημμένα, που όπου δουν φως ανεβαίνουν.
Προσοχή στις σκάλες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 30 Αύγ 2024, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχει πει διάφορα κουφά όπως και ότι ο Μητσοτάκης πατέρας με τους Βενιζελικούς υπηρετούσαν τους Γερμανούς στην κατοχή.Αλιόσα έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:12λέει και καμια βλακεια που και που,Annibas έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:34 Τον παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα του τα βίντεο, είναι εξαιρετικός.
για παράδειγμα λέει πως υπάρχει αντίφαση στα λόγια του Ιησού "Γιατι με ονομάζεις αγαθό όταν αγαθός είναι μόνο ο Θεός" και "Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα" χωρις να πει πως στην πρώτη περίπτωση ο Ιησούς απαντά στην ειρωνική προσφώνηση του πλούσιου "Διδάσκαλε αγαθέ" ο οποίος τον θεωρούσε μόνο άνθρωπο, δηλαδή ο Ιησούς ουσιαστικά έλεγε "αφού με θεωρεις μόνο άνθρωπο γιατι τότε με αποκαλείς αγαθό;"
και το κακό είναι πως έχει κλεισμένο τον σχολιασμό στα βιντεο του.
Εγώ για το συγκεκριμένο είπα, δεν έχω δει άλλα βίντεο του τύπου αυτού.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:37Σε λίγα βιντεάκια πιο κάτω πλέκει το εγκώμιο του Παπαδόπουλου και μιλάει για γουόκ δικτατορία που καταστρέφει τα έθνη . Πάλι δικαιώθηκε ο βετεράνος.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:15Όχι δεν καταλαβαίνεις, ώχου αδερφάκι μου γάιδαρο σκας λέμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:08
Εγώ μεγάλωσα με blue sky και τηλετωρα, άρα έχω ψεκομπουλσιτ ένστικτο πολύ υψηλό, με μισό λεπτό καταλαβαίνω περί τίνος πρόκειται
το συγκεκριμένο βιντεο σου αρεσε;Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:43 Εγώ για το συγκεκριμένο είπα, δεν έχω δει άλλα βίντεο του τύπου αυτού.
Και το συγκεκριμένο βίντεο αρκεί ως κριτήριο.
Αρκεί μια ιδέα να το πει και όλοι οι "σκεπτόμενοι" γκαζώνουν χωρίς περαιτέρω σκέψη.
Αρκεί μια ιδέα να το πει και όλοι οι "σκεπτόμενοι" γκαζώνουν χωρίς περαιτέρω σκέψη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
btw δεν είναι πως δεν πιστεύει (ειναι Καθολικός) απλώς δίνει λάθος ερμηνεία και πάτημα να λένε οι ισλαμιστές κτλ "να εδώ ο Ιησούς λέει πως δεν είναι Θεός", την σωστή την δίνει ο μακαρίτης θεολόγος/φιλόλογος Ν. Σωτηρόπουλος που εχει εκδοσει το τρίτομο εξαιρετικό έργο "Ερμηνεία δυσκόλων χωρίων της Αγίας Γραφής".Annibas έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:41Έχει πει διάφορα κουφά όπως και ότι ο Μητσοτάκης πατέρας με τους Βενιζελικούς υπηρετούσαν τους Γερμανούς στην κατοχή.Αλιόσα έγραψε: 30 Αύγ 2024, 10:12λέει και καμια βλακεια που και που,Annibas έγραψε: 30 Αύγ 2024, 09:34 Τον παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον σε όλα του τα βίντεο, είναι εξαιρετικός.
για παράδειγμα λέει πως υπάρχει αντίφαση στα λόγια του Ιησού "Γιατι με ονομάζεις αγαθό όταν αγαθός είναι μόνο ο Θεός" και "Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα" χωρις να πει πως στην πρώτη περίπτωση ο Ιησούς απαντά στην ειρωνική προσφώνηση του πλούσιου "Διδάσκαλε αγαθέ" ο οποίος τον θεωρούσε μόνο άνθρωπο, δηλαδή ο Ιησούς ουσιαστικά έλεγε "αφού με θεωρεις μόνο άνθρωπο γιατι τότε με αποκαλείς αγαθό;"
και το κακό είναι πως έχει κλεισμένο τον σχολιασμό στα βιντεο του.
βλεπω εχει 1% αρνητικές μονο στο βιντεο που θάβει τον πεθαμένο, δεν θα τον βλεπουν νεοέλληνες μαλλον που υμνολογουν τους παντες. Τι εθνικότητας να ειναι οσοι τον βλεπουν, ξερει κανείς;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-
- 181 Απαντήσεις