Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Machine ghost έγραψε: 28 Αύγ 2024, 09:48
εγκάλω το λοίπον τους ειδικους γνωμοδοτικους εμπειρογνώμονες ! γαλη , να φάτα σουένιο Fata_Morgana και το αρμπιτραρι γιου.κα. Τοξοβόλος_UK
έτς να στρώσεις μπαντ το δε μπον.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Αύγ 2024, 10:06
Εντωμεταξυ όσες τσόντες πήγα να δω με αυτόν εκεί που κάνανε ταινία στο boogie nights, με τα χίλια ζόρια λίγο να του καβλωσει, για να την βάλει μέσα, άσε παρακμή.
mikrotsoutsounos detected
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
George_V έγραψε: 28 Αύγ 2024, 10:00
Για να του σηκωθεί αυτό πρέπει να φύγει όλο το αίμα και να πάει εκεί κάτω.
Σιγά μη σηκώνεται όλο αυτό.
Εντωμεταξυ όσες τσόντες πήγα να δω με αυτόν εκεί που κάνανε ταινία στο boogie nights, με τα χίλια ζόρια λίγο να του καβλωσει, για να την βάλει μέσα, άσε παρακμή. Τώρα βέβαια πλακωνονται όλοι τα χάπια και το παίζουν ιστορία.
Γιατί; Πόσες τσόντες πηγές να δεις δηλαδή; Την τσόντα την επιλέγεις με βάσει ποσό καυλωμένο είναι το παπάρι του άλλου;
Όμορφος δεν είναι σε καμμιά περίπτωση αλλά ούτε και χάλιας είναι.
30 εκατοστά είναι άκρως προβληματικό όμως. Με τίποτα δεν θα ήθελα τέτοιο μέγεθος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
George_V έγραψε: 28 Αύγ 2024, 10:00
Για να του σηκωθεί αυτό πρέπει να φύγει όλο το αίμα και να πάει εκεί κάτω.
Σιγά μη σηκώνεται όλο αυτό.
Εντωμεταξυ όσες τσόντες πήγα να δω με αυτόν εκεί που κάνανε ταινία στο boogie nights, με τα χίλια ζόρια λίγο να του καβλωσει, για να την βάλει μέσα, άσε παρακμή. Τώρα βέβαια πλακωνονται όλοι τα χάπια και το παίζουν ιστορία.
Γιατί; Πόσες τσόντες πηγές να δεις δηλαδή; Την τσόντα την επιλέγεις με βάσει ποσό καυλωμένο είναι το παπάρι του άλλου;
Ε ρε φίλε, του κρέμεται, να την χώνει μέσα με σφήνα και να κάνει η άλλη πως είναι εκστασιασμένη, είναι παρακμή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όμορφος δεν είναι σε καμμιά περίπτωση αλλά ούτε και χάλιας είναι.
30 εκατοστά είναι άκρως προβληματικό όμως. Με τίποτα δεν θα ήθελα τέτοιο μέγεθος.
εμ αισωπος ειναι αυτος με την αλεπου ὄμφακές εἰσιν
Μόνο Magnum XL μου κάνουν. Για ακόμη μεγαλύτερο θα κάνουν μόνο custom προφυλακτικά. Αυτό είναι μόνο ένα από τα προβλήματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Machine ghost έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:49
εμ αισωπος ειναι αυτος με την αλεπου ὄμφακές εἰσιν
Μόνο Magnum XL μου κάνουν. Για ακόμη μεγαλύτερο θα κάνουν μόνο custom προφυλακτικά. Αυτό είναι μόνο ένα από τα προβλήματα.
αναμενόμενη απαντηση για ειδη ψιλικατζίδικου
δοκίμασε και απο αντερα ζώων.
Υπάρχει περίπτωση να απαντήσεις ποτέ κάτι που να μην είναι μαλακία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,