Δεν ξέρω αν έφαγε μόνιμο αποκλεισμό απο δω, απλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.Manolis έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:03δεν το ήξερα εντάξει χαίρομαι που είναι καλά. ενώ άλλαζε ονόματα και δε θυμάμαι το καθεκαστην να το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στο φορουμς ο τρόπος γραφής της ήταν πάντα χαρακτηριστικός. νομίζω κάποια στιγμή δέχθηκε μόνιμο αποκλεισμό οποτε πήγε σε άλλους ιστότοπους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
η μεγαλυτερη σηριαλ κιλλερ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: η μεγαλυτερη σηριαλ κιλλερ
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εννοείς εκείνα που έγραφε για την περιβόητη Τρεμουντάνα; Τεσπα, έπεφτε δούλεμα η αλήθεια είναι αλλά σε γενικές γραμμές δεν έβριζε ούτε ενοχλούσε. Εμένα με αποκαλούσε κοράκι.Machine ghost έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:05bravo σωστά . είχε πηδήξει δόντι με τη βαρύτητα, θα φτερνίζεται τώρα . αμα ζει
Να είναι καλά η γυναίκα.
ο γκουγκλης λεει οτι εγραφε στο
ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα
https://www.amra.gr/forum/index.php?act ... s;start=45
ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
-
Machine ghost
ναι! κρα! ετσι ξεκίναγε.Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:10Εννοείς εκείνα που έγραφε για την περιβόητη Τρεμουντάνα; Τεσπα, έπεφτε δούλεμα η αλήθεια είναι αλλά σε γενικές γραμμές δεν έβριζε ούτε ενοχλούσε. Εμένα με αποκαλούσε κοράκι.Machine ghost έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:05bravo σωστά . είχε πηδήξει δόντι με τη βαρύτητα, θα φτερνίζεται τώρα . αμα ζειΠασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2024, 10:57
Σαν Μύθηρα γράφει και τώρα στο Ελεύθερο. Στο δικό μας παλιό έγραφε σαν ''Καθεκάστην''.![]()
Να είναι καλά η γυναίκα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Machine ghost έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:12ναι! κρα! ετσι ξεκίναγε.Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:10Εννοείς εκείνα που έγραφε για την περιβόητη Τρεμουντάνα; Τεσπα, έπεφτε δούλεμα η αλήθεια είναι αλλά σε γενικές γραμμές δεν έβριζε ούτε ενοχλούσε. Εμένα με αποκαλούσε κοράκι.Machine ghost έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:05
bravo σωστά . είχε πηδήξει δόντι με τη βαρύτητα, θα φτερνίζεται τώρα . αμα ζει![]()
Να είναι καλά η γυναίκα.
όχι για το φορουμς λέω την είχαν αποκλείσει από παλιά.απο το 2009 ίσως ενώ ήταν από τα πιο ενεργά μέλη εκείνες τις εποχές 2008Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:08Δεν ξέρω αν έφαγε μόνιμο αποκλεισμό απο δω, απλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.Manolis έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:03δεν το ήξερα εντάξει χαίρομαι που είναι καλά. ενώ άλλαζε ονόματα και δε θυμάμαι το καθεκαστην να το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στο φορουμς ο τρόπος γραφής της ήταν πάντα χαρακτηριστικός. νομίζω κάποια στιγμή δέχθηκε μόνιμο αποκλεισμό οποτε πήγε σε άλλους ιστότοπους.Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2024, 10:57
Σαν Μύθηρα γράφει και τώρα στο Ελεύθερο. Στο δικό μας παλιό έγραφε σαν ''Καθεκάστην''.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis την 28 Αύγ 2024, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Σωστός! Έφαγα φλασσιά με το που το έγραψες.Zundapp έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:10 ο γκουγκλης λεει οτι εγραφε στο
ΑΜΡΑ - Αυθεντική Μυστικιστική Ροδοσταυρική Αδελφότητα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α, αυτό δεν το γνώριζα.Manolis έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:14όχι για το φορουμς λέω την είχαν αποκλείσει από παλιά.απο το 2009 ίσως.Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:08Δεν ξέρω αν έφαγε μόνιμο αποκλεισμό απο δω, απλά κάποια στιγμή εξαφανίστηκε.Manolis έγραψε: 28 Αύγ 2024, 11:03
δεν το ήξερα εντάξει χαίρομαι που είναι καλά. ενώ άλλαζε ονόματα και δε θυμάμαι το καθεκαστην να το έχει χρησιμοποιήσει ποτέ στο φορουμς ο τρόπος γραφής της ήταν πάντα χαρακτηριστικός. νομίζω κάποια στιγμή δέχθηκε μόνιμο αποκλεισμό οποτε πήγε σε άλλους ιστότοπους.
-
Machine ghost
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=23&t=5865Πασιφάη έγραψε: 28 Αύγ 2024, 10:57Σαν Μύθηρα γράφει και τώρα στο Ελεύθερο. Στο δικό μας παλιό έγραφε σαν ''Καθεκάστην''.Manolis έγραψε: 28 Αύγ 2024, 10:51η χρήστης αυτή έγραφε στο φορουμς παλιά το 2008 περίπου ως ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ , ΕΚΑΤΗΡΑ και κάποια άλλα. δυστυχώς δεν υπάρχει πια το φορουμςMachine ghost έγραψε: 27 Αύγ 2024, 17:05 συνειρμικά μια που ανεφερα την γαλή, είχατε εδω παλιά ενα κακορίζικο πλάσμα σαν μύθηρα το λέγανε , πιο σαικο και απο πολλους εδω μεσα, τι να απογινε; αποφοίτησε;
πραγματικα, πως κυκλοφορατε ελευθεροι?
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Περιμένω την ώρα και την στιγμή που θα αγιοποιηθεί
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
εδω ο Παισιος με λιγοτερα θυματα και πριν λιωσουν τα κοκκαλα του το καταφερε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 964 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 4 Απαντήσεις