Κουβανή στην Κούβα που είχα πάει πριν 20 χρόνια και ασχολήθηκα λίγοΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:21Στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού πόσες οικογένειες έμεναν σε ένα διαμέρισμα, μια τουαλέτα η κουζίνα πόσες οικογένειες εξυπηρετούσε;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:19 Η δημιουργία νέων εργατικών-λαικών κατοικιών με ευθύνη του κράτους και δωρεάν διανομή τους είναι η λύση. Και ο τομέας των κατασκευών θα κινηθεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΟΊΚΗΣΗ Η ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΆ ΕΝΟΊΚΙΑ;;
Re: ΕΊΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΤΟΊΚΗΣΗ Η ΛΎΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΆ ΕΝΟΊΚΙΑ;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pillars την 24 Αύγ 2024, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτή τη στιγμή βρέχω το κορμί μου σε παραλία νησιού της Δωδεκανήσου
Κάνε την ερώτηση και θα απαντήσω
Αυτό σημαίνει, ότι με ένα διαμέρισμα το κράτος γλύτωνε τόσο από τα έξοδα υποστήριξης στις ανάγκες των παιδιών αλλά και των γέρων.Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:58Κουβανή στην Κούβα που είχα πάει πριν 20 χρόνια και ασχολήθηκα λίγο, μου έλεγε ότι αν έκανες οικογένεια το κράτος σου έδινε υποχρεωτικά δικό σου διαμέρισμα δίπλα η πάνω από τους γονείς σου για να σε βοηθούν με τα παιδιά σου, αλλα και να μπορείς μετά να τους γηροκομίσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:21Στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού πόσες οικογένειες έμεναν σε ένα διαμέρισμα, μια τουαλέτα η κουζίνα πόσες οικογένειες εξυπηρετούσε;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:19 Η δημιουργία νέων εργατικών-λαικών κατοικιών με ευθύνη του κράτους και δωρεάν διανομή τους είναι η λύση. Και ο τομέας των κατασκευών θα κινηθεί.![]()
Εκπληκτική λύση για την οικογενειακή υποστήριξη, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αναρωτιέμαι πού ακριβώς σπουδάζει ή σπούδαζε η κόρη σου (σε γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστημιακή σχολή) όταν εσύ ξεχειμωνιάζεις στις απάτητες κορυφές της Ρούμελης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω ακίνητα και στα Βουνά και σε δυο νησιά του ελληνικού πελάγους (τα τελευταία προίκα της συζύγου μου) αλλά και έχω και στον νομό ΑττικήςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:04Αναρωτιέμαι πού ακριβώς σπουδάζει ή σπούδαζε η κόρη σου (σε γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστημιακή σχολή) όταν εσύ ξεχειμωνιάζεις στις απάτητες κορυφές της Ρούμελης.
Όταν πήγα όλοι έιχαν ακόμα και τα κοπρόσκυλα κουπόνια με τον χρόνο για ρούχα, παπούτσια κλπ και άλλα με τον μήνα δεν θυμάμαι πόσα αυγά, πόσο γάλα, πόσο αλεύρι κοκΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:02Αυτό σημαίνει, ότι με ένα διαμέρισμα το κράτος γλύτωνε τόσο από τα έξοδα υποστήριξης στις ανάγκες των παιδιών αλλά και των γέρων.Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:58Κουβανή στην Κούβα που είχα πάει πριν 20 χρόνια και ασχολήθηκα λίγο, μου έλεγε ότι αν έκανες οικογένεια το κράτος σου έδινε υποχρεωτικά δικό σου διαμέρισμα δίπλα η πάνω από τους γονείς σου για να σε βοηθούν με τα παιδιά σου, αλλα και να μπορείς μετά να τους γηροκομίσεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:21
Στις χώρες του υπαρκτού σοσιαλισμού πόσες οικογένειες έμεναν σε ένα διαμέρισμα, μια τουαλέτα η κουζίνα πόσες οικογένειες εξυπηρετούσε;![]()
Εκπληκτική λύση για την οικογενειακή υποστήριξη, δε λέω.![]()
Γνώρισα και μια τουριστική οδηγό που είχε 5 γάμους και 2 παιδιά, και τα 2 εκτός γάμου
Καλά εντάξει.Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:07Όταν πήγα όλοι έιχαν ακόμα και τα κοπρόσκυλα κουπόνια με τον χρόνο για ρούχα, παπούτσια κλπ και άλλα με τον μήνα δεν θυμάμαι πόσα αυγά, πόσο γάλα, πόσο αλεύρι κοκΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:02Αυτό σημαίνει, ότι με ένα διαμέρισμα το κράτος γλύτωνε τόσο από τα έξοδα υποστήριξης στις ανάγκες των παιδιών αλλά και των γέρων.Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:58
Κουβανή στην Κούβα που είχα πάει πριν 20 χρόνια και ασχολήθηκα λίγο, μου έλεγε ότι αν έκανες οικογένεια το κράτος σου έδινε υποχρεωτικά δικό σου διαμέρισμα δίπλα η πάνω από τους γονείς σου για να σε βοηθούν με τα παιδιά σου, αλλα και να μπορείς μετά να τους γηροκομίσεις.![]()
Εκπληκτική λύση για την οικογενειακή υποστήριξη, δε λέω.![]()
Γνώρισα και μια τουριστική οδηγό που είχε 5 γάμους και 2 παιδιά, και τα 2 εκτός γάμου, το κράτος αναλάμβανε όλα τα έξοδα των παιδιών.
![]()
Το ζητούμενο είναι πόσοι Έλληνες θα ήταν ευτυχείς με τις αντιστοιχες παροχές σε αυγά, γάλα, αλεύρι, ρούχα και παπούτσια... ακόμη και αν ήταν όλα δωρεάν από το κράτος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα 'χετε παίξει τελείως ή μου φαίνεται; 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλο ρώτησα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:06Έχω ακίνητα και στα Βουνά και σε δυο νησιά του ελληνικού πελάγους (τα τελευταία προίκα της συζύγου μου) αλλά και έχω και στον νομό ΑττικήςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:04Αναρωτιέμαι πού ακριβώς σπουδάζει ή σπούδαζε η κόρη σου (σε γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστημιακή σχολή) όταν εσύ ξεχειμωνιάζεις στις απάτητες κορυφές της Ρούμελης.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 12:59
Αυτή τη στιγμή βρέχω το κορμί μου σε παραλία νησιού της Δωδεκανήσου
Κάνε την ερώτηση και θα απαντήσω
![]()
Και αν δεν απαντήσεις θα επιμείνω σε περαιτέρω διευκρινήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ρε συ Pillars, στο επιχείρημα της κουβανικής γης της επαγγελίας απάντησα. Μη μου αρχίζεις τα στρίβειν δια του αρραβώνος.Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:22Ρε συ ΓΑΛΗ κατάλαβέ το, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι αυτοί που πανε και ψηφίζουν μασόνους που μας βλέπουν σαν αποικία και τα κάνουν όλα πουτάνα, και μετά ουτε καν αναρωτιέσαι γιατί ποτέ δεν πολεοδομούμε υποδειγματικά. Τρολάκι του συστήματος και εσύ κατάλαβα.
Γουστάρεις κουβανικό μοντέλο; Κανένα πρόβλημα.
Το ζητούμενο είναι ΠΟΣΟΙ άλλοι το γουστάρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κόρη μου σπουδάζει σε Λύκειο της Αττικής και μένει με την μητέρα τηςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:17Άλλο ρώτησα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:06Έχω ακίνητα και στα Βουνά και σε δυο νησιά του ελληνικού πελάγους (τα τελευταία προίκα της συζύγου μου) αλλά και έχω και στον νομό ΑττικήςΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:04
Αναρωτιέμαι πού ακριβώς σπουδάζει ή σπούδαζε η κόρη σου (σε γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστημιακή σχολή) όταν εσύ ξεχειμωνιάζεις στις απάτητες κορυφές της Ρούμελης.
![]()
Και αν δεν απαντήσεις θα επιμείνω σε περαιτέρω διευκρινήσεις.![]()
Σταματώ να δίνω περαιτέρω διευκρινίσεις επί προσωπικών δεδομένων
Δεν είπα αυτό, διακοπές πήγα Κούβα και είδα ότι έχουν και καλά, αλλά άν μπορείς να παντρέψεις τα καλά του κάθε συστήματος και να απορρίψεις τα κακά γιατί όχι; Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:27Ρε συ Pillars, στο επιχείρημα της κουβανικής γης της επαγγελίας απάντησα. Μη μου αρχίζεις τα στρίβειν δια του αρραβώνος.Pillars έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:22Ρε συ ΓΑΛΗ κατάλαβέ το, το πρόβλημα της Ελλάδας είναι αυτοί που πανε και ψηφίζουν μασόνους που μας βλέπουν σαν αποικία και τα κάνουν όλα πουτάνα, και μετά ουτε καν αναρωτιέσαι γιατί ποτέ δεν πολεοδομούμε υποδειγματικά. Τρολάκι του συστήματος και εσύ κατάλαβα.
Γουστάρεις κουβανικό μοντέλο; Κανένα πρόβλημα.
Το ζητούμενο είναι ΠΟΣΟΙ άλλοι το γουστάρουν.
Η χώρα μας είναι βαριά άρρωστη πρέπει να το πιστέψεις.
Αναφέρθηκα απλώς στα προσωπικά δεδομένα, που εσύ έχεις αναφέρει αρκετές φορές. Στοιχειώδες.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:33Η κόρη μου σπουδάζει σε Λύκειο της Αττικής και μένει με την μητέρα της
Σταματώ να δίνω περαιτέρω διευκρινίσεις επί προσωπικών δεδομένων
Κι ευχαριστώ για τη διευκρίνηση του ξεχειμωνιάσματος, που εσύ τα πίνεις (λέμε τώρα) στα απάτητα βουνά της Ρούμελης, με πλήρη αποχή από τα τεκταινόμενα στην Αττική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 2161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
-