!!! DEVELOPMENT MODE !!!
να μπει εισητήριο στο φορου.κο.γρ ;?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
-
Machine ghost
Re: να μπει εισητήριο στο φορου.κο.γρ ;?
ουφ έσεις ειστε όντα μπροστα απο τον καθρέφτη.
Ας στο πω έτσι και αλλιως κλεμμενο το χω
το ωραίο μπορει να ειναι και ασχημο,
το ομορφο ποτε!
αγάπη γλυκεια να πεις τη μάνα σου!
το ομορφο ποτε!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ναι, αλλά έχει φύγει η Ηπειρώτισσα, 12 χρόνια τώρα. Στα 64.Machine ghost έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:19 ουφ έσεις ειστε όντα μπροστα απο τον καθρέφτη.
το ομορφο ποτε!
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Machine ghost
και η δίκια μου και δεν πρόλαβα να το πω.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Θερμά Συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Εμένα πέθανε ο πατέρας μου το 2022 σε ηλικία 75 ετών.
Ο server του φόρουμ που είναι;
Στα υπόγεια της ΜόρντορAntares έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:39 Θερμά Συλλυπητήρια για την απώλειά σας. Εμένα πέθανε ο πατέρας μου το 2022 σε ηλικία 75 ετών.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Machine ghost
norad ,iron μαουνταιν, καταφύγιο στα υπογεια της σταυρούπολης όλα συγκοινωνουν με σήραγγες. redundancy
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ε ναι ωρέ.Machine ghost έγραψε: 20 Αύγ 2024, 15:14βρε ουτε σις ουτε τρανς τσοφλια και φλουδια βγάλε.
Αν είναι δυναμόν.
Α προπό, και σις και τρανς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Machine ghost
βάλε ρε ταμπασκο στη ισομερεια σου και ξέρεις που.sys3x έγραψε: 20 Αύγ 2024, 16:28Ε ναι ωρέ.
Αν είναι δυναμόν.
![]()
Α προπό, και σις και τρανς.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Βάζω και ξέρω.Machine ghost έγραψε: 20 Αύγ 2024, 16:31βάλε ρε ταμπασκο στη ισομερεια σου και ξέρεις που.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Θεωρώ το Phorum ένα από εκείνα τα ωραία πράγματα που (πρέπει να) είναι δωρεάν, έχοντας κατά νου όχι βέβαια την περιπτωσιολογία και κατά πόσον ετούτη ή η άλλη δημοσίευση είναι ανάρμοστη ή σπουδαία κλπ, αλλά το γεγονός ότι παρέχει ένα ελεύθερο πεδίο δυνητικότητας, στο πλαίσιο του οποίου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγράψει το αποτύπωμά του χωρίς περιορισμούς και λογοκρισίες. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο ελεύθερης έκφρασης, προσωπικά έχω ανθολογήσει και εξακολουθώ να ανθολογώ διαμαντάκια ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι. Το τι χρήση κάνει το κάθε μέλος δεσμεύει, θαρρώ, το ίδιο και όχι το «γήπεδο» στο οποίο παίζει.
Συμμετέχω σε ποικίλα φόρουμ από το 1999 και θα έλεγα μετά λόγου γνώσεως ότι το εδώ Phorum είναι ένα μοναδικό «στοίχημα» ιδιοπρόσωπης συλλογικότητας με sui generis χαρακτηριστικά και ανοικτές δυναμικές, που δεν τα βρίσκεις εύκολα στον «περιχαρακωμένο» κόσμο μας.
Συμμετέχω σε ποικίλα φόρουμ από το 1999 και θα έλεγα μετά λόγου γνώσεως ότι το εδώ Phorum είναι ένα μοναδικό «στοίχημα» ιδιοπρόσωπης συλλογικότητας με sui generis χαρακτηριστικά και ανοικτές δυναμικές, που δεν τα βρίσκεις εύκολα στον «περιχαρακωμένο» κόσμο μας.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Είπες περιφραστικά ότι είμαστε σουργελα;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 20 Αύγ 2024, 17:08 Θεωρώ το Phorum ένα από εκείνα τα ωραία πράγματα που (πρέπει να) είναι δωρεάν, έχοντας κατά νου όχι βέβαια την περιπτωσιολογία και κατά πόσον ετούτη ή η άλλη δημοσίευση είναι ανάρμοστη ή σπουδαία κλπ, αλλά το γεγονός ότι παρέχει ένα ελεύθερο πεδίο δυνητικότητας, στο πλαίσιο του οποίου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγράψει το αποτύπωμά του χωρίς περιορισμούς και λογοκρισίες. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο ελεύθερης έκφρασης, προσωπικά έχω ανθολογήσει και εξακολουθώ να ανθολογώ διαμαντάκια ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι. Το τι χρήση κάνει το κάθε μέλος δεσμεύει, θαρρώ, το ίδιο και όχι το «γήπεδο» στο οποίο παίζει.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αν ναι, μόνο υπό τη σαββοπούλεια έκφραση "υπέροχα τσογλάνια"
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Κατ' ευφημισμόν. Μια σχιζοείδεια κι έναν ιδρυματισμό τον έχουμε.
-
Machine ghost
είναι σαν λες πως : «λυπούμεθα αλλά η συζυγος σας συνεληφθει γιατι με την πρόφαση οτι δουλευε σε μπορδέλο, έκανε λαθρεμπόριο κομμένης άσπρης» πήδα απο το τηγάνι και πέσε στη φωτιά.
ωχ λάθος ανάρτηση!
ωχ λάθος ανάρτηση!
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 414 Απαντήσεις
- 9620 Προβολές
-