Τίποτα, μυρωδιά. Το μόνο που ήξερα είναι πως είναι η καταγωγή του Καραμανλή. 'Έπαθα σοκ. Το πιο βλακώδες μου ήταν πως αναρωτιόμουν γιατί αυτοί είναι περήφανοι για τις Σέρρες ενώ κατάγονται από την πιο άσχετη περιοχή. Μου λέγαν "Σερραίος" και το λέγανε σαν να λένε, "είμαι από τη Ρώμη". Εγώ από μέσα μου τους περιγελούσα. Αλλά είχα άδικο.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 19:44Oυτε τας μπουγάτσας απο τας Σερρας?Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 19:27 Δεν ήξερα κανέναν προσωπικά από τας Σέρρας, ως να πάω στρατό. Εκεί είδα ένα σωρό, κι απόρησα, πώς ένας Νομός τόσο αδιάφορος σε μένα, είχε τόσους ανθρώπους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμφανίστηκε άνθρωπος που ισχυρίζεται πως είναι από το Κιλκίς!!!
- Communio Sancta
Re: Εμφανίστηκε άνθρωπος που ισχυρίζεται πως είναι από το Κιλκίς!!!
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλα και στα μπουγατσαδικα που γραφανε "Σερρας" η "Σερραιικη Μπουγάτσα" τι νομιζες οτι ηταν?Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:08Τίποτα, μυρωδιά. Το μόνο που ήξερα είναι πως είναι η καταγωγή του Καραμανλή. 'Έπαθα σοκ. Το πιο βλακώδες μου ήταν πως αναρωτιόμουν γιατί αυτοί είναι περήφανοι για τις Σέρρες ενώ κατάγονται από την πιο άσχετη περιοχή. Μου λέγαν "Σερραίος" και το λέγανε σαν να λένε, "είμαι από τη Ρώμη". Εγώ από μέσα μου τους περιγελούσα. Αλλά είχα άδικο.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 19:44Oυτε τας μπουγάτσας απο τας Σερρας?Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 19:27 Δεν ήξερα κανέναν προσωπικά από τας Σέρρας, ως να πάω στρατό. Εκεί είδα ένα σωρό, κι απόρησα, πώς ένας Νομός τόσο αδιάφορος σε μένα, είχε τόσους ανθρώπους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- taxalata xalasa
μέσα στα σέρρας ή ισαπάν;Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 19:27 Δεν ήξερα κανέναν προσωπικά από τας Σέρρας, ως να πάω στρατό. Εκεί είδα ένα σωρό, κι απόρησα, πώς ένας Νομός τόσο αδιάφορος σε μένα, είχε τόσους ανθρώπους.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Communio Sancta
Εκεί που μεγάλωσα δεν υπήρχαν τέτοια.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:10Καλα και στα μπουγατσαδικα που γραφανε "Σερρας" η "Σερραιικη Μπουγάτσα" τι νομιζες οτι ηταν?Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:08Τίποτα, μυρωδιά. Το μόνο που ήξερα είναι πως είναι η καταγωγή του Καραμανλή. 'Έπαθα σοκ. Το πιο βλακώδες μου ήταν πως αναρωτιόμουν γιατί αυτοί είναι περήφανοι για τις Σέρρες ενώ κατάγονται από την πιο άσχετη περιοχή. Μου λέγαν "Σερραίος" και το λέγανε σαν να λένε, "είμαι από τη Ρώμη". Εγώ από μέσα μου τους περιγελούσα. Αλλά είχα άδικο.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Communio Sancta
Παντού. Δεν υπηρέτησαν στας Σέρρας, αλλά συνάντησα πολλούς που ήταν από κει. Και δεν το περίμενα.taxalata xalasa έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:30μέσα στα σέρρας ή ισαπάν;Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 19:27 Δεν ήξερα κανέναν προσωπικά από τας Σέρρας, ως να πάω στρατό. Εκεί είδα ένα σωρό, κι απόρησα, πώς ένας Νομός τόσο αδιάφορος σε μένα, είχε τόσους ανθρώπους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Communio Sancta την 13 Αύγ 2024, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ειχατε μπουγατσες?Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:42Εκεί που μεγάλωσα δεν υπήρχαν τέτοια.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:10Καλα και στα μπουγατσαδικα που γραφανε "Σερρας" η "Σερραιικη Μπουγάτσα" τι νομιζες οτι ηταν?Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:08 Τίποτα, μυρωδιά. Το μόνο που ήξερα είναι πως είναι η καταγωγή του Καραμανλή. 'Έπαθα σοκ. Το πιο βλακώδες μου ήταν πως αναρωτιόμουν γιατί αυτοί είναι περήφανοι για τις Σέρρες ενώ κατάγονται από την πιο άσχετη περιοχή. Μου λέγαν "Σερραίος" και το λέγανε σαν να λένε, "είμαι από τη Ρώμη". Εγώ από μέσα μου τους περιγελούσα. Αλλά είχα άδικο.![]()
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Communio Sancta
Όχι. Μπουγάτσα λέγαμε μόνο με κρέμα. Όταν πήγαινα στη Θράκη μόνο έβλεπα μπουγάτσες άλλες, αλλά δεν τις λέγαν σερραϊκές.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:42Δεν ειχατε μπουγατσες?Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:42Εκεί που μεγάλωσα δεν υπήρχαν τέτοια.George_V έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:10
Καλα και στα μπουγατσαδικα που γραφανε "Σερρας" η "Σερραιικη Μπουγάτσα" τι νομιζες οτι ηταν?![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- taxalata xalasa
ψεμματα λεγανε... ηθοποιοι σαν αυτους που λενε οτι 'ναι απο το Kill Kiss ...Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:42Παντού. Δεν υπηρέτησαν στας Σέρρας, αλλά συνάντησα πολλούς που ήταν από κει. Και δεν το περίμενα.taxalata xalasa έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:30μέσα στα σέρρας ή ισαπάν;Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 19:27 Δεν ήξερα κανέναν προσωπικά από τας Σέρρας, ως να πάω στρατό. Εκεί είδα ένα σωρό, κι απόρησα, πώς ένας Νομός τόσο αδιάφορος σε μένα, είχε τόσους ανθρώπους.
- Communio Sancta
taxalata xalasa έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:46ψεμματα λεγανε... ηθοποιοι σαν αυτους που λενε οτι 'ναι απο το Kill Kiss ...Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:42Παντού. Δεν υπηρέτησαν στας Σέρρας, αλλά συνάντησα πολλούς που ήταν από κει. Και δεν το περίμενα.![]()
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- taxalata xalasa
ναι βρε! εγω που πηγα εκει δεν ειδα σερραίους πάρα μόνο Πόντιους και Πόντιες μπουγατσοφάγους/ες...Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:47taxalata xalasa έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:46ψεμματα λεγανε... ηθοποιοι σαν αυτους που λενε οτι 'ναι απο το Kill Kiss ...Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:42 Παντού. Δεν υπηρέτησαν στας Σέρρας, αλλά συνάντησα πολλούς που ήταν από κει. Και δεν το περίμενα.![]()
![]()
-
Machine ghost
μπουγάτσα με καλαμάκι; τσου;Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:44Όχι. Μπουγάτσα λέγαμε μόνο με κρέμα. Όταν πήγαινα στη Θράκη μόνο έβλεπα μπουγάτσες άλλες, αλλά δεν τις λέγαν σερραϊκές.
σουβλάκι με κασέρι ; νο;
τυλιχτό με αλοιφή κανέλα;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- taxalata xalasa
εσενα θα σε κερασω μπουγάτσα με καυτερη φασολαδα...Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:53μπουγάτσα με καλαμάκι; τσου;Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:44Όχι. Μπουγάτσα λέγαμε μόνο με κρέμα. Όταν πήγαινα στη Θράκη μόνο έβλεπα μπουγάτσες άλλες, αλλά δεν τις λέγαν σερραϊκές.
σουβλάκι με κασέρι ; νο;
τυλιχτό με αλοιφή κανέλα;
ξες εσυ!...
-
Machine ghost
ναι ξέρω αρκει να ανοιξεις τον καταπιονα σου.taxalata xalasa έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:59εσενα θα σε κερασω μπουγάτσα με καυτερη φασολαδα...Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:53μπουγάτσα με καλαμάκι; τσου;Communio Sancta έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:44 Όχι. Μπουγάτσα λέγαμε μόνο με κρέμα. Όταν πήγαινα στη Θράκη μόνο έβλεπα μπουγάτσες άλλες, αλλά δεν τις λέγαν σερραϊκές.
σουβλάκι με κασέρι ; νο;
τυλιχτό με αλοιφή κανέλα;![]()
ξες εσυ!...
Χασκογελάνε τα δάσα.
- taxalata xalasa
και για γλυκό, μια μπουγάτσα μ'άσπρα μούρα...Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 21:01ναι ξέρω αρκει να ανοιξεις τον καταπιονα σου.taxalata xalasa έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:59εσενα θα σε κερασω μπουγάτσα με καυτερη φασολαδα...Machine ghost έγραψε: 13 Αύγ 2024, 20:53
μπουγάτσα με καλαμάκι; τσου;
σουβλάκι με κασέρι ; νο;
τυλιχτό με αλοιφή κανέλα;![]()
ξες εσυ!...
για σενα... την παλιοχαμούρα....
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Περίπου. Αμερικάνικο.
https://www.iswyomingreal.com/
Wyoming doesn't exist!
Το αστείο νομίζω ότι θα ταίριαζε πιο πολύ στη Φωκίδα. Μόνο για το Γαλαξίδι είμαι σίγουρος ότι υπάρχει.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bill Hicks
-
- 20 Απαντήσεις