Τράβα γαμησου ρε που θα μου κάνεις και μαθήματαAndreas έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:57Πρέπει να είναι πιο έξυπνος από εσένα πιστεύω. Με μπλόκαρες εντάξει Θα μπλοκάρεις την αλήθεια;Μπορεί να είναι Αρβανίτης στο αίμα και όχι σαν εσένα, πουλημένος Αρβανίτης. Αρβανίτικη ουρά = ΜπίστηςΜπίστης έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:49![]()
Egines Andreas
Μπορεί ο συντονιστής να σβήσει όλες τις εκτός θέματος μπούρδες και να μπλοκάρει το Αντρέας ?![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μάχη στην Κραννωνα μεταξύ Μακεδόνων και επαναστατημενων Ελληνων
Re: Η μάχη στην Κραννωνα μεταξύ Μακεδόνων και επαναστατημενων Ελληνων
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πάντως, το "έλα σκατότουρκε ν'ακούσεις τα κέρατα σου γάμο την πίστη σας και γάμω τον Μουχαμέτη σας" το είπε σε άπταιστα Ελληνικά ο Καραϊσκάκης. Όπως επίσης και το "ερώτηση τον πούτσον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω". Και φυσικά το "αν ζήσω θα τους γαμήσω, αν πεθάνω θα μου κλάψουν τον πούτσον", κι αυτό στα Ελληνικά το είπε.
Google translate Albanian Bishti (Mpisti) Ellenika ουρά
Δηλαδή είναι και ο Κιουταχής Αρβανίτης?
(Ωραία σκηνή στην ναυαρχίδα του Δεριγνύ)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taxalata xalasa
φρονιμέψτε...Μπίστης έγραψε: 26 Αύγ 2024, 00:02Τράβα γαμησου ρε που θα μου κάνεις και μαθήματαAndreas έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:57Πρέπει να είναι πιο έξυπνος από εσένα πιστεύω. Με μπλόκαρες εντάξει Θα μπλοκάρεις την αλήθεια;Μπορεί να είναι Αρβανίτης στο αίμα και όχι σαν εσένα, πουλημένος Αρβανίτης. Αρβανίτικη ουρά = ΜπίστηςΜπίστης έγραψε: 25 Αύγ 2024, 23:49
![]()
Egines Andreas
Μπορεί ο συντονιστής να σβήσει όλες τις εκτός θέματος μπούρδες και να μπλοκάρει το Αντρέας ?![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Και ο πουτσος μου Αλβανός ήταν πριν μου τον πρηξεις
Ένας συντονιστής ρεεεες
ασε μωρη φουρεϊρα . αλλα 100 χρονια χοτζα θελατε να στρωσετε τομαρι . Οι ελλαδιτες σας ταισαν ψωμακι οταν το σκαγατε σαν τα ποντικια απ την υπεροχη κωλοχωρα σας.
-
Δημοκράτης
Ναι ξέρουμε και το σόι της μάνας του και του πατέρα του
-
Δημοκράτης
Ο καραισκακης ήξερε αρβανίτης,μεγάλωσε στην αυλή του Αλη (που κατά τα άλλα κυρίως μιλούσαν ελληνικα), ηγήθηκε ταγματων αρβανίτης σε αρκετές περιπτώσεις αλλά αρβανίτης ο ίδιος δεν ηταν
Κατά τα άλλα Αλβανό οι αρβανίτης και εσείς είστε τόσο ίδιοι όσο και οι λοιποί Έλληνες είναι ίδιοι με τους Τούρκους
Btw που λέμε και στο χωριό μου ακόμα και οι Τούρκοι στον ελλαδικό χώρο ελληνικά μιλούσαν
Για αυτό και όλο τα μπινελικια στα ελληνικά έπεφταν όπως και οι διαπραγματεύσεις στα ελληνικά γίνονταν
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Οι Αρβανίτες, όπως και οι σλαβόφωνοι Μακεδόνες, πολέμησαν για Ελλάδα και πατριαρχική ορθοδοξία. Ξεπεραστε το επιτέλους να πάμε παρακάτω. Τι να κάνουμε, η υπερχιλιόχρονη εκδοχή του αυτοκρατορικού ελληνορωμαϊσμού ήταν κάπως πιο ελκυστική από την ταύτιση με εθνότητες - νάνους.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Τι να κάνουμε, η πάνω από χιλιάδες χρόνια εκδοχή του αυτοκρατορικού ελληνορωμαϊκού ήταν κάπως πιο ελκυστική από την ταύτιση με εθνότητες - νάνους....νομίζω ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει Αρβανίτες.Rakomelofronas έγραψε: 26 Αύγ 2024, 07:23 Οι Αρβανίτες, όπως και οι σλαβόφωνοι Μακεδόνες, πολέμησαν για Ελλάδα και πατριαρχική ορθοδοξία. Ξεπεραστε το επιτέλους να πάμε παρακάτω. Τι να κάνουμε, η υπερχιλιόχρονη εκδοχή του αυτοκρατορικού ελληνορωμαϊσμού ήταν κάπως πιο ελκυστική από την ταύτιση με εθνότητες - νάνους.
Η Ελληνική Ελλάδα έχει φέρει μόνο κακά πράγματα σε κάθε Ελλαδιτη.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό εδώ...
Γιατί είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα Αρβανίτικο Κόμμα;
https://www.facebook.com/ArvanitesShqip ... VxTLtpxh1l
- taxalata xalasa
επειδή τα κόμματα είναι κοινωνιο-οικονομικο-λογικά και όχι γλωσσικά συμμαζέματα...
αμόλα να φας βελανίδια...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μην είστε κορόιδα, υπάρχει ολόκληρο DEB, έτοιμο στημένο από το τουρκικό κράτος, να στεγάσει κι εσάς! Ήδη οι τριάντα Σλαβομακεδόνες που μένουν στην Ελλάδα παράτησαν το Βινόζιτο και στηρίζουν αυτό.Andreas έγραψε: 27 Αύγ 2024, 23:54νομίζω ότι η Ελλάδα πρέπει να γίνει Αρβανίτες.
Η Ελληνική Ελλάδα έχει φέρει μόνο κακά πράγματα σε κάθε Ελλαδιτη.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό εδώ...
Γιατί είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα Αρβανίτικο Κόμμα;
https://www.facebook.com/ArvanitesShqip ... VxTLtpxh1l
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
καμιά εθνότητα νάνος, ο ελληνισμός καμια πεντε έξι αυτοκρατορίες ίδρυσε (Πτολεμαίοι, Σελευκίδες κτλ) αλλά αυτό είναι το λιγότερο, το σημαντικότερο είναι η πολιτισμική επίδραση και ο αποηχός του έως σήμερα.Rakomelofronas έγραψε: 26 Αύγ 2024, 07:23 η υπερχιλιόχρονη εκδοχή του αυτοκρατορικού ελληνορωμαϊσμού ήταν κάπως πιο ελκυστική από την ταύτιση με εθνότητες - νάνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 4 Απαντήσεις