Αν ήμασταν 100% σίγουροι ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και απλά μόρφαζε ειρωνικά, θα είχες την ίδια άποψη; Πχ αν την δούμε αύριο στην τηλεόραση και δεν παρατηρήσουμε κανένα πρόβλημα;vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:00 Νομιζω οτι δεν εχει επίσημο δικαίωμα λόγου μεσα στη βουλή, δεν ειναι βουλευτης. Δεν μπορει να εκφέρει επισήμως αποψη απο μικρόφωνο δηλαδη, να καταγραφει στα πρακτικά και τα σχετικά.
Μπορει ανεπισήμως να του απάντησε μια χαρα, και απλά να μην το ξερουμε εμεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν λόγος για διαγραφή η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Πολάκη;
Re: Ήταν λόγος για διαγραφή η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Πολάκη;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Θα μπορούσε να γίνει καλός τζιχαντιστής ο... Παυλάρας.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Χρησιμοποίησε το κοινοβουλευτικό βήμα για να την πει επί του προσωπικού σε μια απλή υπάλληλο με τρόπο που θύμιζε τον δάσκαλο μου τον κύριο Θρασύβουλα στην Δ' Δημοτικού. Αν πρέπει να σας εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι ανάρμοστη και αισχρή συμπεριφορά, καλά κάνουν και σας φέρονται σαν ζώα οι πολιτικοί.
Από τη στιγμή που έκανε προσωπική και τέρμα προσβλητική αναφορά σ' αυτήν ο Πολάκης, σαφώς και μπορούσε να απαντήσει και ας μην καταγραφόταν στα πρακτικά.vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:00Νομιζω οτι δεν εχει επίσημο δικαίωμα λόγου μεσα στη βουλή, δεν ειναι βουλευτης. Δεν μπορει να εκφέρει επισήμως αποψη απο μικρόφωνο δηλαδη, να καταγραφει στα πρακτικά και τα σχετικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 18:55Το ερώτημα είναι γιατί δεν απάντησε η ίδια να τελειώνει η ιστορία. Δικηγόρος είναι, τα δικαιώματα της τα ξέρει και ανεξαρτήτως πάθησης ή όχι, θα μπορούσε να τον κάνει σκόνη τον Πολάκη.vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 18:47
Δεν ξερω, αλλα οχι οτι δεν θα μπορούσε. Εγώ στη θεση της θα του ελεγα "συγγνώμη κ.Πολάκη που εχω περάσει και εγκεφαλικό και εμεινα ζωντανη, για να ειμαι εδω σημερα και να με χλευάζετε εσεις".
Φαντάζομαι τη σιωπη και το κριντζάρισμα σε ολη την αιθουσα, μετά.![]()
Μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας ρε Βαντόνιε.
Απλώς έπιασε γρήγορα το νόημα από την αντίδραση των υπόλοιπων και έπαιξε κι αυτή τον αρμόζοντα ρόλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι απλή υπάλληλος ρε φόσι, νομική συνεργάτις του Γεωργιάδη είναι.foscilis έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:08 Χρησιμοποίησε το κοινοβουλευτικό βήμα για να την πει επί του προσωπικού σε μια απλή υπάλληλο με τρόπο που θύμιζε τον δάσκαλο μου τον κύριο Θρασύβουλα στην Δ' Δημοτικού. Αν πρέπει να σας εξηγήσουμε γιατί αυτό είναι ανάρμοστη και αισχρή συμπεριφορά, καλά κάνουν και σας φέρονται σαν ζώα οι πολιτικοί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
θα επρεπε να καυτηριασουμε την αντιδραση της βουλης απεναντι στον πολακηmicmic έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:06Αν ήμασταν 100% σίγουροι ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και απλά μόρφαζε ειρωνικά, θα είχες την ίδια άποψη; Πχ αν την δούμε αύριο στην τηλεόραση και δεν παρατηρήσουμε κανένα πρόβλημα;vantono έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:00 Νομιζω οτι δεν εχει επίσημο δικαίωμα λόγου μεσα στη βουλή, δεν ειναι βουλευτης. Δεν μπορει να εκφέρει επισήμως αποψη απο μικρόφωνο δηλαδη, να καταγραφει στα πρακτικά και τα σχετικά.
και οχι στον πολακη για τον τροπο που μιλησε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nemo την 26 Ιούλ 2024, 19:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Μπέσα τώρα, αν μίλαγα και απέναντι μου είχα έναν που κάνει μαϊμουδιές , θα τσαντιζομουν κι εγώ. Πού να φανταστείς ότι ο Αδώνις έχει προσλάβει πιθηκομούρα με νευρολογικά τικ; Στο συγκεκριμένο είμαι με τον Πολάκη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η συμπεριφορά του Πολακη απέναντι σε μια γυναικα
πέρα απο προσβλητική ήταν και κάτι χειρότερο....ήταν Mansplaining
κάτι που στο συριζα στο παρελθόν σωστά κατάγγελλαν

πέρα απο προσβλητική ήταν και κάτι χειρότερο....ήταν Mansplaining
κάτι που στο συριζα στο παρελθόν σωστά κατάγγελλαν

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
μεσα στην βουλη ο καθεις κρινεται απο τον λογο που εκφραζει και απο την συμπεριφορα του
κριτης ομως δεν ειναι η βουλη αλλα ο λαος με την ψηφο του
κακως εχουν δοθει τετοια δικαιωματα στην βουλη
Από τον λαό έχουν δοθεί. Οι βουλευτές δεν φυτρώνουν. Εκλέγονται.nemo έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:15 μεσα στην βουλη ο καθεις κρινεται απο τον λογο που εκφραζει και απο την συμπεριφορα του
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιο τικ ρε σεις; Προφανώς ειρωνευόταν, αλλά ο κνίτης επειδή είναι μαλακας και αψυς έχασε την ψυχραιμία του.
Τον σιχαίνεται η ψυχή μου τον τύπο, αλλά εδώ δεν φταίει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Ξέρω ‘γώ με αυτά που λένε ! Υπέθεσα ότι ισχύουν.Beria έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:19 Ποιοτικ ναρε σεις; Προφανώς ειρωνευόταν, αλλά ο κνίτης επειδή είναι μαλακας και αψυς έχασε την ψυχραιμία του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μπα, καθόλου!!!Beria έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:19 Ποιο τικ ρε σεις; Προφανώς ειρωνευόταν, αλλά ο κνίτης επειδή είναι μαλακας και αψυς έχασε την ψυχραιμία του.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ισχύει.Beria έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:19 Ποιο τικ ρε σεις; Προφανώς ειρωνευόταν, αλλά ο κνίτης επειδή είναι μαλακας και αψυς έχασε την ψυχραιμία του.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Cecily Anne
Γιατί φταίει ρε φίλε ; Είναι δυνατόν να μιλάς και απέναντι σου να έχεις το τον απόγονο διασταύρωσης μπονομπο με ακτινίδιο να σου κάνει γκριμάτσες κι εσυ να μην θιχτείς ; Άλλο που είναι γίδι κι αυτός και το έφτασε στο άλλο άκρο !Libre arbitre έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:22Μπα, καθόλου!!!Beria έγραψε: 26 Ιούλ 2024, 19:19 Ποιο τικ ρε σεις; Προφανώς ειρωνευόταν, αλλά ο κνίτης επειδή είναι μαλακας και αψυς έχασε την ψυχραιμία του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Ιούλ 2024, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-
- 6 Απαντήσεις