!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Re: Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

O αντικαπνιστικος νομος βλεπω ισχυει επι Κουλισταν
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Αγέλη Κρητικών προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό Ελληνοκαναδού χρηματιστή για μια παρατήρηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:06
vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:19 Κακώς γυρισε για τσαμπουκα ο Ελληνοκαναδος.
Γραφει στο αρθρο πως με το που τον ακουμπησε με το τσιγαρο ο Κρητικος του ειπε "σορρυ, δεν σε ειδα". Ο αλλος φευγει, αλλα μετά γυρίζει πισω να ζητήσει (ξανα) το λόγο για ποιο λόγο, δεν κατάλαβα.
Εκει που σου ζητάει ο αλλος συγγνωμη, φερεσαι επαγγελματικά, την πνιγεις τη φάση, κι εχεις μετά να λες κι ότι "ο τυπος χέστηκε και μου απολογήθηκε αμεσως".

Τωρα βγηκε και κερατάς και δαρμένος. Και απ'οτι ειδα στο βιντεο, δεν τις αρπαξε απο τον τσιγαράκια που τον ακουμπησε. Απο αλλους τριγύρω τις αρπαξε.
Τον έκαψε, λέει!

Εγώ, μικρή, στην ίδια περίπτωση, το πήρα από τα χέρια της και το έσβησα επάνω της. Αφού με είχε κάψει πρώτη.

Μετά φύγαμε τρέχοντας από το club μην τυχόν έχει γερό μπακαπ και μετά με έβριζαν οι άλλοι.
Τώρα μιλάς σε άνθρωπο που δεν ανέχεται ούτε να το αναπνέει σε απόσταση χιλιομέτρου το τσιγάρο, πόσο μάλλον να του ακουμπήσουν πάνω του την καύτρα.

Μου έχει συμβεί όμως και αναγνώρισα ότι δεν υπήρχε πρόθεση τουλάχιστον, και μου ήταν αρκετό για να μην κάνω φασαρία. Χώρια που αυτός που μου το έκανε, μόνο τσιμπούκι δεν έπεσε να μου πάρει μετά τις μετάνοιες.

Αλλά εδώ δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του τουρίστα που αρχικά φαίνεται να δίνει τόπο στην οργή με τις συγγνώμες του αλλουνου, και μετά γυρίζει πίσω και ξεκινάει καβγά στο άκυρο, τον οποίο δεν ξεκίνησε εξ αρχής.
Άβαταρ μέλους
vantono

Airman68 έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:10
vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:19 Κακώς γυρισε για τσαμπουκα ο Ελληνοκαναδος.
Γραφει στο αρθρο πως με το που τον ακουμπησε με το τσιγαρο ο Κρητικος του ειπε "σορρυ, δεν σε ειδα". Ο αλλος φευγει, αλλα μετά γυρίζει πισω να ζητήσει (ξανα) το λόγο για ποιο λόγο, δεν κατάλαβα.
Εκει που σου ζητάει ο αλλος συγγνωμη, φερεσαι επαγγελματικά, την πνιγεις τη φάση, κι εχεις μετά να λες κι ότι "ο τυπος χέστηκε και μου απολογήθηκε αμεσως".

Τωρα βγηκε και κερατάς και δαρμένος. Και απ'οτι ειδα στο βιντεο, δεν τις αρπαξε απο τον τσιγαράκια που τον ακουμπησε. Απο αλλους τριγύρω τις αρπαξε.
Ο λόγος που γύρισε πίσω ήταν ότι και αυτός Κρητικός ήταν...
Α δεκτόν. Αυτή τη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά, δεν τη γνωριζα :003:
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Juno έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:36
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:29 Είδα μόλις το βίντεο. Ο τύπος είχε άπειρο χώρο και χρόνο να σηκωθεί να φύγει μακρία από τους νταήδες.
Δε φταίει η περιοχή και η αραβική κληρονομιά της, το παίρνω πίσω.
Και στην Δανία θα τον σαπάκιαζαν
Τον έκαψε.
Το οποίο έγινε 110% καταλάθος και φαίνεται από το βίντεο.
Τι κάθεται και κάνει μαγκιες 50 χρονών άνθρωπος και ζητάει και ρέστα μετά;
Δεν επικροτώ το σαπάκιασμα του, απλά είμαι σίγουρος πως θα έκανε το ίδιο και αυτός αν μπορούσε
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πρώτα απ'όλα, για το τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο το μαγαζί πρέπει να σφραγιστεί δια παντός και να επιβληθεί εξοντωτικό πρόστιμο και στον καπνιστή και στον ιδιοκτήτη. Όχι ότι είναι οι μοναδικές περιπτώσεις βέβαια, σε τέτοια κωλόμπαρα και μπουρδελοκαφετέριες καπνίζουν ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτή η τριτοκοσμικίλα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:47
Τώρα μιλάς σε άνθρωπο που δεν ανέχεται ούτε να το αναπνέει σε απόσταση χιλιομέτρου το τσιγάρο, πόσο μάλλον να του ακουμπήσουν πάνω του την καύτρα.

Μου έχει συμβεί όμως και αναγνώρισα ότι δεν υπήρχε πρόθεση τουλάχιστον, και μου ήταν αρκετό για να μην κάνω φασαρία. Χώρια που αυτός που μου το έκανε, μόνο τσιμπούκι δεν έπεσε να μου πάρει μετά τις μετάνοιες.

Αλλά εδώ δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του τουρίστα που αρχικά φαίνεται να δίνει τόπο στην οργή με τις συγγνώμες του αλλουνου, και μετά γυρίζει πίσω και ξεκινάει καβγά στο άκυρο, τον οποίο δεν ξεκίνησε εξ αρχής.
Δε γαμιέσαι ρε μαλάκα βραδιάτικα :smt005: :na!:
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:06
nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:29 Είδα μόλις το βίντεο. Ο τύπος είχε άπειρο χώρο και χρόνο να σηκωθεί να φύγει μακρία από τους νταήδες.
Δε φταίει η περιοχή και η αραβική κληρονομιά της, το παίρνω πίσω.
Και στην Δανία θα τον σαπάκιαζαν
Τον έκαψε.
Δεν επικροτώ το σαπάκιασμα του, απλά είμαι σίγουρος πως θα έκανε το ίδιο και αυτός αν μπορούσε
Δεν ξέρουμε τι έγινε ακριβώς ρε τύπε και πολλές φορές μια ειρωνική συγνώμη ή ένα μουρμουρητό με βρισιές, κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο πώς να συμπεριφερθείς σε τέτοιες φάσεις. Σίγουρα το δώσε τόπο στην οργή, είναι μια καλή λύση, αλλά δεν είσαι συνέχεια στην ίδια ψυχολογική κατάσταση, ούτε μπορείς να ανέχεσαι κάθε προσβολή. Ή μήπως μπορείς; Δεν ξέρω.

Σήμερα λίγο έλειψε να χειροδικήσω σε έναν άνθρωπο στην ηλικία του πατέρα μου. Γρήγορα κατάλαβα τι μαλακία κάνω και τον πανηλίθιο λόγο για τον οποίο θα το έκανα και του άφησα τα χέρια. Με πόσους να μαλώσεις κάθε μέρα; Θα πρέπει να γίνεις ένα υβρίδιο Dirty Harry και Judge Dredd, μέχρι να βρεις τον δάσκαλό σου, που ίσως σε οδηγήσει στο να λύσεις το ερώτημα της ζωής μετά θάνατον.

Αξίζει; Δεν ξέρω.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:26

Τον έκαψε.
Δεν ξέρουμε τι έγινε ακριβώς ρε τύπε και πολλές φορές μια ειρωνική συγνώμη ή ένα μουρμουρητό με βρισιές, κάνουν τα πράγματα χειρότερα.

Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο πώς να συμπεριφερθείς σε τέτοιες φάσεις. Σίγουρα το δώσε τόπο στην οργή, είναι μια καλή λύση, αλλά δεν είσαι συνέχεια στην ίδια ψυχολογική κατάσταση, ούτε μπορείς να ανέχεσαι κάθε προσβολή. Ή μήπως μπορείς; Δεν ξέρω.

Σήμερα λίγο έλειψε να χειροδικήσω σε έναν άνθρωπο στην ηλικία του πατέρα μου. Γρήγορα κατάλαβα τι μαλακία κάνω και τον πανηλίθιο λόγο για τον οποίο θα το έκανα και του άφησα τα χέρια. Με πόσους να μαλώσεις κάθε μέρα; Θα πρέπει να γίνεις ένα υβρίδιο Dirty Harry και Judge Dredd, μέχρι να βρεις τον δάσκαλό σου, που ίσως σε οδηγήσει στο να λύσεις το ερώτημα της ζωής μετά θάνατον.

Αξίζει; Δεν ξέρω.
Ναι και άμα έβλεπες ότι μαζεύτηκαν 10 γύρω και κάθεσαι ακόμα, μετά 15 και κάθεσαι ακόμα, 20 και μετά 30.
Δεν είσαι ηλίθιος;
Για ένα κάψιμο.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

nyxtovios έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:28

Αξίζει; Δεν ξέρω.
Ναι και άμα έβλεπες ότι μαζεύτηκαν 10 γύρω και κάθεσαι ακόμα, μετά 15 και κάθεσαι ακόμα, 20 και μετά 30.
Δεν είσαι ηλίθιος;
Για ένα κάψιμο.
Σίγουρα δεν ήταν το κάψιμο, τύπε. Κάτι άλλο θα παίχτηκε. Κάποια ειρωνία, κάποια προσβολή, το να σε υποβαθμίζουν μπροστά στην οικογένειά σου.

Η φάση είναι σαν την φωτιά. Καλύτερα να μην ξεκινήσει. Δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει. Πρόλαβέ το όσο είναι νωρίς. Νομίζω είναι καλύτερο να έχεις προπονηθεί στην λεκτική και ψυχολογική διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, παρά στις πολεμικές τέχνες και στην δύναμη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
micmic

Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:26 Σήμερα λίγο έλειψε να χειροδικήσω σε έναν άνθρωπο στην ηλικία του πατέρα μου. Γρήγορα κατάλαβα τι μαλακία κάνω και τον πανηλίθιο λόγο για τον οποίο θα το έκανα και του άφησα τα χέρια. Με πόσους να μαλώσεις κάθε μέρα; Θα πρέπει να γίνεις ένα υβρίδιο Dirty Harry και Judge Dredd, μέχρι να βρεις τον δάσκαλό σου, που ίσως σε οδηγήσει στο να λύσεις το ερώτημα της ζωής μετά θάνατον.

Αξίζει; Δεν ξέρω.
Μπορείς σε άσχετη, ψύχραιμη φάση, να σκεφτείς μόνος σου ποιές είναι οι περιπτώσεις που αξίζει και ποιές όχι. Για μένα, οι περιπτώσεις που "αξίζει" είναι αυτές που ανεξαρτήτως του αποτελέσματος (ακόμα κι αν σε άφησε ανάπηρο, ακόμα κι αν τον σκότωσες), δεν έχεις καμμία αμφιβολία ότι αν ξαναείχες επιλογή πάλι το ίδιο θα έκανες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Άβαταρ μέλους
vantono

micmic έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:18 Πρώτα απ'όλα, για το τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο το μαγαζί πρέπει να σφραγιστεί δια παντός και να επιβληθεί εξοντωτικό πρόστιμο και στον καπνιστή και στον ιδιοκτήτη. Όχι ότι είναι οι μοναδικές περιπτώσεις βέβαια, σε τέτοια κωλόμπαρα και μπουρδελοκαφετέριες καπνίζουν ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτή η τριτοκοσμικίλα.
Πολυ σωστά τα λες, κι εγω τοσο ρομαντικά σαν εσενα τα ελεγα κάποτε, όσο ακομα ειχα εστω και λιγη πιστη στο ανθρώπινο ειδος. Μετά τα παράτησα και εγινα κυνικος.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Αξίζει; Δεν ξέρω.
Δεν είσαι ηλίθιος;
Για ένα κάψιμο.
Μόνο αν έχεις χειροβομβίδα κι είσαι έτοιμος ν' απασφαλίσεις.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

panos291 έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 19:10 Μυλοποταμος το καρκινωμα του νησιου
Πριν πολλα χρονια με ειχαν παει εκει. Δηλαδή, για όνομα του Θεού, πρώτη φορά στην Κρήτη και με πήγαν εκεί μια βδομάδα. Δεν είχα ιδέα τι παίζει.

Ένα βράδυ ανεβαίνω από το ξενοδοχείο που ήταν στην παραλία, στον δρόμο που ουσιαστικά είναι όλα τα μαγαζιά. Μπαίνω σε ένα μαγαζί να πάρω κρέπες.

Όσο περιμένω με ρωτάει (φιλικότατα) ο ένας που τις ετοίμαζε από που είμαι. Του λέω από Πειραιά. Μου λέει εκεί είναι πολλοί νησιώτες. Του λέω "όντως, αλλά και πολλοί Μανιάτες. Από εκεί είμαι εγώ".

Πετιέται ένα βλαχαδερό από πίσω σε κάτι τραπέζια και μου λέει "είστε μάγκες στην Μάνη;"
"Είμαστε" του απαντάω χωρίς να γυρίσω.

Σηκώνεται μετά από λίγο και πάει έξω σε ένα αγροτικό που ήταν αλλοι 3-4.
Δε δίνω σημασία μέχρι εκείνη την στιγμή. Βγαίνοντας με τις κρέπες, μου φωνάζουν από το αγροτικό.

Μου λέει ο ένας από την καρότσα "εσυ είσαι ο μάγκας από την Μάνη;"

"Ναι" απαντάω σα μαλάκας. Κατεβαίνουν κάτω όλοι και έρχονται.
"Οκ" σκέφτομαι μέσα στην αδιαβάθμιτη άγνοια μου.
"Θα τις φάω αφου ειμαστε ενας με 5 αλλα οι πρώτοι 2 θα πάνε εντατική".

Μέχρι να τελειώσω την σκέψη μου έχει πεταχτεί έξω ένας κύριος (ντόπιος) από ένα μαγαζί με τουριστικά, από αυτά που πουλάνε από στρώματα και αντηλιακα μέχρι αγαλματακια με τον Μινώταυρο ξέρω γω.
Με χώνει σηκωτο στο μαγαζί του και μου λέει "κάτσε δω και βουλωνε."
Τους έκραξε, παίζει να τους ήξερε κιόλας, και μετά από κάνα 10λεπτο που με κοζάρανε μπήκαν στο αγροτικό και έφυγαν.
Μπήκε μέσα και μου εξήγησε από τι γλίτωσα και πως οι 2 είχαν σιδερικά.

Πήγα τις κρέπες στο ξενοδοχείο και έμεινα εκεί το υπόλοιπο της βραδιάς, σίγουρος ότι ο ευγενικός κύριος όντως με έσωσε και πως τα κρητικάτσια δεν είναι ήταν υπέρ του "όσες φάμε, όσες ρίξουμε,αντρίκια και χεράτα". Μάλλον θα ήμουν μακαρίτης.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Feindflug έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:35

Αξίζει; Δεν ξέρω.
Δεν είσαι ηλίθιος;
Για ένα κάψιμο.
Σίγουρα δεν ήταν το κάψιμο, τύπε. Κάτι άλλο θα παίχτηκε. Κάποια ειρωνία, κάποια προσβολή, το να σε υποβαθμίζουν μπροστά στην οικογένειά σου.

Η φάση είναι σαν την φωτιά. Καλύτερα να μην ξεκινήσει. Δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει. Πρόλαβέ το όσο είναι νωρίς. Νομίζω είναι καλύτερο να έχεις προπονηθεί στην λεκτική και ψυχολογική διαχείριση τέτοιων καταστάσεων, παρά στις πολεμικές τέχνες και στην δύναμη.
Νομίζω ότι υποβαθμίστηκε αρκετά περισσότερο όμως τώρα
Άβαταρ μέλους
micmic

vantono έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:36
micmic έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 22:18 Πρώτα απ'όλα, για το τσιγάρο σε εσωτερικό χώρο το μαγαζί πρέπει να σφραγιστεί δια παντός και να επιβληθεί εξοντωτικό πρόστιμο και στον καπνιστή και στον ιδιοκτήτη. Όχι ότι είναι οι μοναδικές περιπτώσεις βέβαια, σε τέτοια κωλόμπαρα και μπουρδελοκαφετέριες καπνίζουν ελεύθερα σε όλη την Ελλάδα. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει αυτή η τριτοκοσμικίλα.
Πολυ σωστά τα λες, κι εγω τοσο ρομαντικά σαν εσενα τα ελεγα κάποτε, όσο ακομα ειχα εστω και λιγη πιστη στο ανθρώπινο ειδος. Μετά τα παράτησα και εγινα κυνικος.
Εγώ δεν είχα ποτέ πίστη στο ανθρώπινο ελληνικό είδος. Απλά γουστάρω να επισημαίνω ότι στην χώρα που πρόσφατα νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι και οι τεκνοθεσίες των ομόφυλων, οι ιθαγενείς καπνίζουν, οδηγάνε και βρωμίζουν όπως τους γουστάρει. Φυσικά και δεν περιμένω ότι αυτή τη στιγμή, κάπου σε ένα επαρχιακό μπαρ-κονσομασιόν με Ουκρανές, θα μπουκάρει η αστυνομία και θα ρίξει πρόστιμα για καπνίζοντες στους ίδιους κάγκουρες που κατά τις 4 το πρωί θα γυρίσουν μεθυσμένοι σπίτι τους οδηγώντας με 120.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”