ας βάλει ξαπλώστρες στο μπαλκόνι του και ας τις χρεώσει όσο γουστάρει,στην παραλία μου έχω και γω λόγοFeindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:11 Σου έβαλε κανένα πιστόλι στον κρόταφο ρε τύπε; Μήπως δεν έχει χιλιάδες άλλα χλμ ελεύθερης παραλίας να πας ή εκατοντάδες άλλα beach bar;
Σαν να γκρινιάζεις για την φιάλη στην Βίσση, ενώ εσύ ακούς κλασσική μουσική. Ε ας δώσει όσα θέλει ο καθένας, για όπου γουστάρει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Dress code σε παραλία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Dress code σε παραλία
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτες είναι στη μόδα πάλι εδώ και κάποια χρόνια, τις έφεραν τα χιπστεροτσουλακια του ινστα.
Θα είσαι on code αν φοράς τέτοιες. Μόνο το σπίντο είναι off, αλλά ακόμα κι αυτό αν αύριο βγω εγώ στο ινστα και το διαφημίσω στα πρόβατα θα γίνει και πάλι τρεντ.
- vantono
ΩραίοςFeindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:43 Ρε τύποι, μπορεί μετά τις 5,6,7 ξέρω γω, να το γυρνάει σε lounge, chill, cocktail resort και τέτοια να πούμε. Πρέπει να έρχεται ο κάθε ένας με την σαγιονάρα δίχαλο και το Speedo; Ή μήπως τα κανονικά μπαρ και εστιατόρια δεν έχουν dress code; Γιατί αυτό είναι το Beach Bar, το λέει και η λέξη. Στην ενδοχώρα τα θέλετε, στα παράλια σας βγαίνει ο επαναστάτης. Αλλά εκεί δεν τολμάτε. Πηγαίνετε στα Χόντος και παίρνετε καλλυντικά και ράβεται παντελόνια και πουκάμισα που ταιριάζουν με εσπαντρίγιες, για να μπείτε. Για να μην έρθετε σε επαφή με τους πλεμπαίους με τις βερμούδες, τα τζιν, τα t-shirt και τ' αθλητικά.
Έχει και ένα άλλο σωρό beach bar που δεν έχουν dress code. Έχει για όλα τα βαλάντια. Από δωρεάν με ταπεράκια και πεπόνι στο ψυγείο παραλίας, μέχρι 200 ευρώ την ομπρέλα. Διαλέξτε και πηγαίνετε.
Όποιος θέλει χύμα, ας πάει στο ελεύθερο κομμάτι των παραλιών και ας βάλει και την στολή του Batman, αν θέλει.
+1400 πόντους προχωκαγκουρισμού με αυτό το ποστ.
Θα σε προάγω σε ταξίαρχο της προχωκαγκουρίασης
Ε ναι ρε δικέ μου. Στο τέλος θα γκρινιάζουν που δεν πουλάνε 12ποντα τακούνια στα καταστήματα με αθλητικά παπούτσια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:13 Εδώ θα ταχθώ υπέρ της ελεύθερης αγοράς, εφόσον την έχουμε ήδη δηλαδή. Ο άλλος θέλει ένα συγκεκριμένο brand για το μαγαζί του και έχει ένα συγκεκριμένο target audience που δεν το πειράζει να έχει μαζί μια αλλαξιά να βάλει στις 5.
Ποιος είσαι εσύ να τους πεις όχι θα βάλεις κι εμένα το Μπίθουλα μέσα;
Η υποκρισία είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν τα πάντα για να γεύονται exclusive υπηρεσίες, μέχρι εκεί που τους παίρνει το πορτοφόλι τους. Αν κάποιος έχει παραπάνω ή ζητάει άλλο κοινό, αμέσως να τον κράξουν.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της σκληρής πόρτας σε όποιο κατάστημα επιθυμεί να κρατήσει ένα συγκεκριμένο στυλ και συγκεκριμένο σύνολο ανθρώπων. Ακόμα και σε καταστήματα και συναυλίες με μουσικές υποκουλτούρες, μου την δίνει να σκάνε άσχετοι και φασαίοι. Κόψιμο στην πόρτα κατευθείαν. Φαίνονται οι άσχετοι, οι παράταιροι, οι περίεργοι και οι λιγούρηδες. Να φύγετε, κύριοι, να πάτε αλλού.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
Τελικά για ένα πάρτυ ίσχυε μόνο όλο αυτό?
Ε δε μας γαμάτε λέω 'γω, πάνω που χάρηκα επειδή νόμιζα ότι ο προχωκαγκουρισμός πέρασε στο επιθετικό μάρκετινγκ και φλερτάρομεν με την προχωκαγκουροεπανασταση
Ε δε μας γαμάτε λέω 'γω, πάνω που χάρηκα επειδή νόμιζα ότι ο προχωκαγκουρισμός πέρασε στο επιθετικό μάρκετινγκ και φλερτάρομεν με την προχωκαγκουροεπανασταση
Μιλάμε για παραλία. Αλλη είναι η νομοθεσία για τις παραλίες.Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:08Εσύ ρε δικέ μου, στο εστιατόριο του Grande Bretagne πηγαίνεις με το σώβρακο;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Επρεπε να ήσουν στα 90s τότε που ακόμη και το πιο γύφτικο μαγαζί έβαζε φέης κοντρόλ. Εκεί να δεις "επανάσταση".vantono έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:24 Τελικά για ένα πάρτυ ίσχυε μόνο όλο αυτό?
Ε δε μας γαμάτε λέω 'γω, πάνω που χάρηκα επειδή νόμιζα ότι ο προχωκαγκουρισμός πέρασε στο επιθετικό μάρκετινγκ και φλερτάρομεν με την προχωκαγκουροεπανασταση![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι φάση δικέ μου, έχεις κανένα θέμα με τον Θανάση, τον Σωκράτη και τον Ορφέα για σε χαλάνε τα φορόλ και τα περίφτερα;Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:23Ε ναι ρε δικέ μου. Στο τέλος θα γκρινιάζουν που δεν πουλάνε 12ποντα τακούνια στα καταστήματα με αθλητικά παπούτσια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:13 Εδώ θα ταχθώ υπέρ της ελεύθερης αγοράς, εφόσον την έχουμε ήδη δηλαδή. Ο άλλος θέλει ένα συγκεκριμένο brand για το μαγαζί του και έχει ένα συγκεκριμένο target audience που δεν το πειράζει να έχει μαζί μια αλλαξιά να βάλει στις 5.
Η υποκρισία είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς κάνουν τα πάντα για να γεύονται exclusive υπηρεσίες, μέχρι εκεί που τους παίρνει το πορτοφόλι τους. Αν κάποιος έχει παραπάνω ή ζητάει άλλο κοινό, αμέσως να τον κράξουν.
Ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρ της σκληρής πόρτας σε όποιο κατάστημα επιθυμεί να κρατήσει ένα συγκεκριμένο στυλ και συγκεκριμένο σύνολο ανθρώπων. Ακόμα και σε καταστήματα και συναυλίες με μουσικές υποκουλτούρες, μου την δίνει να σκάνε άσχετοι και φασαίοι. Κόψιμο στην πόρτα κατευθείαν. Φαίνονται οι άσχετοι, οι παράταιροι, οι περίεργοι και οι λιγούρηδες. Να φύγετε, κύριοι, να πάτε αλλού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε δικέ μου, μπορείς να μπεις με βερμούδα μέχρι τη ρεσεψιόν για να ρωτήσεις κάτι ή να περιμένεις κάποιον ξέρω γω. Για το μπαρ που είναι ανοιχτό και για τους εκτός ξενοδοχείου, ίσως ζητάνε μια Α' ένδυση, τουλάχιστον σοβαρότητας. Για το μπαρ μετά τις 8, το εστιατόριο και για κανένα πάρτι, λογικό να ζητούν κάτι πιο επίσημο.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:17Ναι ρε μαν μου δε λέω, αλλά στο GB δε σου λένε ότι μέχρι τις τέσσερις ελα με σωβρακοφανελα αλλά μετά αλλάζεις και βάζεις σμόκιν.Αυτό. Δε το είχα δει η αλήθεια είναι. Τώρα κάπως αλλάζει.Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:16Τώρα μόλις διάβασα στα σχόλια, τύπε, ότι επρόκειτο για ανακοίνωση για συγκεκριμένο πάρτι, σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα.Ερμής έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:48 Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι άλλο.
Δηλαδής είσαι παραλία χαλαρός και ωραίος.
Έρχεται κάποιος στις πέντε και σου δίνει πουλο ή όσοι είναι ήδη μέσα τους κρατάμε;
Δηλαδή επειδή είσαι ο υπερχλίδας που μένει σε σουίτα και έκανες μπάνιο το μεσημέρι στην πισίνα του ξενοδοχείου, θα πρέπει να σε σερβίρουν με το μαγιό στο λόμπι και στο εστιατόριο, το βράδυ;
Dein Herz, meine Gier
η κόρη του εξατμισά της γειτονιάς όταν ήμασταν μικρά, έχει ανοίξει τέτοιο πολυτελές μπιτσόμπαρο σε κλτ περιοχή και κάνει γερές μπάζες
τι περιμένετε;
τώρα όμως έχει μούρη και είναι κάποια σεβαστή επιχειρηματίας....
εγώ μπορεί να έκανα εταιρίες αλλά τέτοιο καβαλήκεμα δεν φόρτωσα ποτέ
αλλά είναι η δηθενιά που πουλάει στις μέρες μας
τι περιμένετε;
τώρα όμως έχει μούρη και είναι κάποια σεβαστή επιχειρηματίας....
εγώ μπορεί να έκανα εταιρίες αλλά τέτοιο καβαλήκεμα δεν φόρτωσα ποτέ
αλλά είναι η δηθενιά που πουλάει στις μέρες μας
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Δεν την ξέρω την νομοθεσία για τις παραλίες, τύπε. Αν θέλεις, γράψε την.
Αλλά σε όλα τα καταστήματα εστίασης μπορεί να μπει ο καθένας όπου θέλει, η πόρτα είναι παράνομη. Πουθενά όμως δεν ισχύει αυτό. Στην καλύτερη θα σου πουν ότι δεν υπάρχει τραπέζι διαθέσιμο και είναι πλήρεις. Στην χειρότερη, αν κάνεις πολύ τον μάγκα, θα σε διώξουν σηκωτό και ίσως φας μερικές, σε μη εμφανή σημεία του σώματος.
Tip για άσχετους: Αν σας ρωτήσουν αφού τις φάγατε, αν πονάτε, καλύτερα να μην απαντήσετε ή απαντήστε με Ναι. Αν κάνετε το παλληκάρι και πείτε Όχι, πιθανότατα θα φάτε κι άλλες, μέχρι να πονέσετε και να μάθετε να απαντάτε.
Dein Herz, meine Gier
- Λίνο Βεντούρα
Αν αναφέρεσαι στον σλαβικό κατιμά που έρχεται σε ορδές αφήνοντας πίσω του βουνά από κονσέρβες, τότε έχουν δίκαιοΛηστοσυμμορίτης έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 12:52 στη χαλκιδική θεωρούν τους βαλκάνιους τουρίστες που θέλουν να ξεκουραστούν ως δευτεράτζες, σαν να μην είναι άνθρωποι αυτοί.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
AlienWay έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:00Αν μια μουνάρα με πεταχτά οπίσθια πάει μετά τις 5 ντυμένη με μαγιό, λες να φάει πόρτα;Daje έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:50 Είμαι υπέρ.
Είναι σαν λένε ότι μετά τις 17:00 ΜΟΝΟ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕ ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Οι υπόλοιποι/ες έως τις 16:59 και ευχαριστημένοι να είναι. Το βράδυ τα πράγματα σοβαρευουν.
Ανέκαθεν τα face control και τα dress code σε μαγαζιά αφορούσαν τους άντρες.
Όχι βέβαια.
Επιτέλους κάποιος κατάλαβε την ουσία.
Σκοπός είναι να περάσει το μήνυμα ότι μετά τις 17:00 ΟΧΙ ΠΛΕΜΠΑ, εκτός και αν είναι γένους θηλυκού και έχει ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πόσο με ξέρεις ρε τύπε...sys3x έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:28Τι φάση δικέ μου, έχεις κανένα θέμα με τον Θανάση, τον Σωκράτη και τον Ορφέα για σε χαλάνε τα φορόλ και τα περίφτερα;Feindflug έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:23Ε ναι ρε δικέ μου. Στο τέλος θα γκρινιάζουν που δεν πουλάνε 12ποντα τακούνια στα καταστήματα με αθλητικά παπούτσια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:13 Εδώ θα ταχθώ υπέρ της ελεύθερης αγοράς, εφόσον την έχουμε ήδη δηλαδή. Ο άλλος θέλει ένα συγκεκριμένο brand για το μαγαζί του και έχει ένα συγκεκριμένο target audience που δεν το πειράζει να έχει μαζί μια αλλαξιά να βάλει στις 5.
![]()
Dein Herz, meine Gier
συνεπέστατοςDwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 14:13 Εδώ θα ταχθώ υπέρ της ελεύθερης αγοράς, εφόσον την έχουμε ήδη δηλαδή. Ο άλλος θέλει ένα συγκεκριμένο brand για το μαγαζί του και έχει ένα συγκεκριμένο target audience που δεν το πειράζει να έχει μαζί μια αλλαξιά να βάλει στις 5.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση