τι διαφορά έχει πλέον αφού όλα ειναι άυλα; Δηλαδή αν σου φάνε τα 1000 ευρώ που έχεις βάλει στην προπληρωμένη τι διαφορά έχει από το να σου φάνε τα 1000 από κανονικό λογαριασμό. Έχε ένα δεύτερο λογαριασμό "κάρτας" με λιγότερα χρήματα για να κινείσαι.GoBzi έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:47Η prepaid είναι το ίδιο πράγμα με την χρεωστική, απλά δεν είναι (απευθείας) συνδεμένη σε τραπεζικό λογαριασμό άρα ο άλλος μπορεί να τραβήξει μόνο όσα έχεις βάλει μέσα. Η prepaid μπορεί να είναι και άυλη, δηλαδή να την έχεις περασμένη στο κινητό και να πληρώνεις contactless.Nandros έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:33Χρησιμοποιώ prepaid card. Έχει διαφορά με την άυλη?GoBzi έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 09:56
Άυλη, όχι αυλή (και εγώ στην αρχή σκάλωσα, μεγάλη υπόθεση ο τονισμός).
Δεν υπάρχει φυσική κάρτα. Την χρησιμοποιείς όσο χρειαστεί, πατάς ένα κουμπί και καταστρέφεται. Μετά πάτας και ένα δεύτερο κουμπί και δημιουργείς μια νέα.
.
Εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί να κάθομαι να μαλώνω, θα έφτιαχνα μια disposable στην Revolut, θα τους έδινα τα στοιχεία και όταν έφευγα από την ρεσεψιόν θα την κατέστρεφα επιτόπου.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν τα ξενοδοχεία όλα τα στοιχεία των καρτών μας;
Re: Έχουν τα ξενοδοχεία όλα τα στοιχεία των καρτών μας;
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Άμα τους δώσεις ότι να ναι νούμερα τι γινεται;
Την revo για αυτό την έχω, εάν θέλουν να φάνε όσα έχει μέσα ας τα φάνε. Απλά μπορώ δημιουργήσω νέα κάρτα σε δευτερόλεπτα. Σε κάρτα τραπέζης πρέπει να πάρεις την τράπεζα, να ακυρώσεις την κάρτα, να σου στείλουν καινούργια και πάει λέγοντας.Dorian έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:47τι διαφορά έχει πλέον αφού όλα ειναι άυλα; Δηλαδή αν σου φάνε τα 1000 ευρώ που έχεις βάλει στην προπληρωμένη τι διαφορά έχει από το να σου φάνε τα 1000 από κανονικό λογαριασμό. Έχε ένα δεύτερο λογαριασμό "κάρτας" με λιγότερα χρήματα για να κινείσαι.GoBzi έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:47Η prepaid είναι το ίδιο πράγμα με την χρεωστική, απλά δεν είναι (απευθείας) συνδεμένη σε τραπεζικό λογαριασμό άρα ο άλλος μπορεί να τραβήξει μόνο όσα έχεις βάλει μέσα. Η prepaid μπορεί να είναι και άυλη, δηλαδή να την έχεις περασμένη στο κινητό και να πληρώνεις contactless.
Εγώ στην συγκεκριμένη περίπτωση αντί να κάθομαι να μαλώνω, θα έφτιαχνα μια disposable στην Revolut, θα τους έδινα τα στοιχεία και όταν έφευγα από την ρεσεψιόν θα την κατέστρεφα επιτόπου.![]()
![]()
σωστό αυτό αλλά είναι σπάνια περιπτωση, ενώ στην άλλη έχεις συνεχή διαδικασία "φορτώματος"GoBzi έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 19:34Την revo για αυτό την έχω, εάν θέλουν να φάνε όσα έχει μέσα ας τα φάνε. Απλά μπορώ δημιουργήσω νέα κάρτα σε δευτερόλεπτα. Σε κάρτα τραπέζης πρέπει να πάρεις την τράπεζα, να ακυρώσεις την κάρτα, να σου στείλουν καινούργια και πάει λέγοντας.Dorian έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 18:47τι διαφορά έχει πλέον αφού όλα ειναι άυλα; Δηλαδή αν σου φάνε τα 1000 ευρώ που έχεις βάλει στην προπληρωμένη τι διαφορά έχει από το να σου φάνε τα 1000 από κανονικό λογαριασμό. Έχε ένα δεύτερο λογαριασμό "κάρτας" με λιγότερα χρήματα για να κινείσαι.GoBzi έγραψε: 20 Ιούλ 2024, 13:47
Η prepaid είναι το ίδιο πράγμα με την χρεωστική, απλά δεν είναι (απευθείας) συνδεμένη σε τραπεζικό λογαριασμό άρα ο άλλος μπορεί να τραβήξει μόνο όσα έχεις βάλει μέσα. Η prepaid μπορεί να είναι και άυλη, δηλαδή να την έχεις περασμένη στο κινητό και να πληρώνεις contactless.
![]()
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Εγώ πάντως για αγορές μέσω ίντερνετ έχω μια χρεωστική που είναι συνδεδεμένη μόνο με έναν λογαριασμό, στον οποίο βάζω κάθε φορά μόνο όσα χρειάζονται για την εκάστοτε αγορά. Σε συνδυασμό με επιβεβαίωση από το κινητό, οι πιθανότητες κλοπής είναι εξαιρετικά μειωμένες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εμενα παλιά μου είχαν κρατήσει όμηρο το διαβατήριο σε κατι δωμάτια και χρησιμοποίησα λύτρα για να το πάρω πίσω
Απόστολο Λύτρα
Απόστολο Λύτρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση