Περαν του οτι τον εχουν πιεσει οσο δεν παιρνει δεν εχω κατι αλλο που δεν ξερουμε ηδη.
Κορυφαιοι Δημοκρατικοι δηλωνουν οτι δεν μπορει να κερδισει και παραλληλα γινεται power struggle εντος του κομματος. Μεχρι στιγμης φαινεται να εχουν τον ελεγχο αυτοι που θελουν αλλο υποψηφιο.
Τα παραλες.
Μη σε παραξενεψει καθολου αν Δημοκρατικοι κανουν subvert τον Μπαιντεν η τον οποιο αλλο υποψηφιο. Υπαρχει μια μεριδα στο κομμα που θελει να χάσει πανηγυρικα στις εκλογες για να παρουν λευκη επιταγη να το αναμορφωσουν εκ βαθρων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Περαν του οτι τον εχουν πιεσει οσο δεν παιρνει δεν εχω κατι αλλο που δεν ξερουμε ηδη.
Κορυφαιοι Δημοκρατικοι δηλωνουν οτι δεν μπορει να κερδισει και παραλληλα γινεται power struggle εντος του κομματος. Μεχρι στιγμης φαινεται να εχουν τον ελεγχο αυτοι που θελουν αλλο υποψηφιο.
Τα παραλες.
Μη σε παραξενεψει καθολου αν Δημοκρατικοι κανουν subvert τον Μπαιντεν η τον οποιο αλλο υποψηφιο. Υπαρχει μια μεριδα στο κομμα που θελει να χάσει πανηγυρικα στις εκλογες για να παρουν λευκη επιταγη να το αναμορφωσουν εκ βαθρων.
Ο Ομπάμα ο Σούμερ και η Πελόσι είναι αυτοί οι εκκολαπτόμενοι αναμορφωτές;
There are decades where you fuck around and days where you find out
Τα παραλες.
Αυτό στο είπε ο τοπικός σερίφης τότε που είχες φύγεις μετανάστης;
Η πολιτική ζωή στην Αμερική είναι τελεια κατά την γνώμη μου. Μην προσπαθείτε να την αναλύσετε με επιχειρήματα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 21:19
Τα παραλες.
Η πολιτική ζωή στην Αμερική είναι τελεια κατά την γνώμη μου. Μην προσπαθείτε να την αναλύσετε με επιχειρήματα
Οχι αλλος.
Αυτος εχει παρει συνταξη πια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 21:19
Τα παραλες.
Ο Ομπάμα ο Σούμερ και η Πελόσι είναι αυτοί οι εκκολαπτόμενοι αναμορφωτές;
Ειναι party grandees με βαρυτητα λογου. Αλλο να το λεει ο Joe Smith και αλλο η Πελοζι. Αυτοι ειναι η βιτρινα.
Οχι αλλος.
Αυτος εχει παρει συνταξη πια.
Ποιος;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:17
Το uproar στο Δημοκρατικο Κομμα εχει φτάσει στο θεο.
Ο Μπαιντεν δεν τραβαει. Και προκειμενου να μην προκαλεσει περαιτέρω προβληματα το πιθανοτερο ειναι οτι θα κανει drop out μεχρι το Σ/Κ
Τουλαχιστον αυτα μαθαινω απο συνομιλιες μου με Αμερικανους φιλους.
Τι εμπειρία έχεις με ανοϊκά περιστατικά (δεν εννοώ τον Οργισμένο);
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 18 Ιούλ 2024, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:17
Το uproar στο Δημοκρατικο Κομμα εχει φτάσει στο θεο.
Ο Μπαιντεν δεν τραβαει. Και προκειμενου να μην προκαλεσει περαιτέρω προβληματα το πιθανοτερο ειναι οτι θα κανει drop out μεχρι το Σ/Κ
Τουλαχιστον αυτα μαθαινω απο συνομιλιες μου με Αμερικανους φιλους.
Τι εμπειρία έχεις με ανοϊκά περιστατικά (δεν εννοώ τον Οργισμένο);
Ειχα μια θεια με ανοια. Μπορουσε να σου πει με ακριβεια τι εκανε στις 31 Μαιου 1944 αλλα αν τη ρωταγες πως τη λενε και τι εκανε πριν μιση ωρα δεν μπορουσε να σου πει.