Μαδουραίος έγραψε: 17 Ιούλ 2024, 22:01
ΠΑΝΤΑ ΡΑΓΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ
Μια χαρά αν τα τσέπωσε δυνατα, κερδισμένος βγηκε. Μακαρι κι εμας να μας την επεφτε ενας υπουργός ή εστω βολευτής.
o ραγιάς ο έλληνας μόνο τον εαυτό του και την τσέπη του σκέφτεται έχοντας ανύπαρκτη κοινωνική συνείδηση, αντι δηλαδη να πει το πάω μέχρι τέλους ώστε να μην τολμάνε οι "αφέντες πολιτικοι" να έχουνε τέτοια συμπεριφορά απέναντι στους συμπολίτες μου προτίμησε να πουλήσει την τιμή και αξιοπρέπεια του ως ανθρώπου για λίγα φράγκα.
δεν αξίζει ελευθερία σε τέτοιο λαό, παρά μόνο σκλαβιά.
Εμένα πάντως αν μου εσκαγαν ενα ποσό που δεν θα ξαναχρειαζόταν να δουλέψω ποτέ για το υπόλοιπο της ζωής μου, και μου εβαζαν και τα (αγεννητα ακομα) παιδιά μου στο Δημοσιο ή μου εδιναν καμιά επιδότηση να ανοιξω επιχειρηση (τυπου προποτζίδικο πχ) θα ελεγα και "συγγνωμη κυριε Αυγενάκη που σας εβρισα τη μανα και αναγκαστήκατε να με χαστουκίσετε".
Με εστω και λίγο λιγότερα απο τα παραπάνω, οχι, θα το επαιζα κι εγω επαναστάτης που θα ηθελε να ριξει το καθεστως (και θα το εριχνε).
vantono έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 09:50Εμένα πάντως αν μου εσκαγαν ενα ποσό που δεν θα ξαναχρειαζόταν να δουλέψω ποτέ για το υπόλοιπο της ζωής μου, και μου εβαζαν και τα (αγεννητα ακομα) παιδιά μου στο Δημοσιο ή μου εδιναν καμιά επιδότηση να ανοιξω επιχειρηση (τυπου προποτζίδικο πχ) θα ελεγα και "συγγνωμη κυριε Αυγενάκη που σας εβρισα τη μανα και αναγκαστήκατε να με χαστουκίσετε".
Με εστω και λίγο λιγότερα απο τα παραπάνω, οχι, θα το επαιζα κι εγω επαναστάτης που θα ηθελε να ριξει το καθεστως (και θα το εριχνε).
Δεν έχει να κερδίσει τώρα πια κάτι ο Αυγενάκης. Το βίντεο υπάρχει, η απομάκρυνση έγινε. Αυτά θα είχαν νόημα αν δεν είχε βγει τίποτα στη φόρα. Τώρα το πολύ-πολύ να έδωσε κάτι ψιλά για να μην υπάρξει συνέχεια. Ή μπορεί και τίποτα να μην έδωσε, απλά να εκβιάστηκε ο υπάλληλος από τους εργοδότες του.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 09:31
Δεν το ξέρω αυτό, το σίγουρο είναι ότι εργάζεται 10ώρα κάθε μέρα, δεν είναι ανεπάγγελτο παιδί του κομματικού σωλήνα χωρίς ούτε ένα (1) ένσημο.
Αν είναι δικηγόρος και εργάζεται 10ωρα κάθε μέρα και τον πιάνει το τεκμήριο, 1.000.000% κλέβει. Το οποίο είναι εντελώς άσχετο με το πόσες ώρες δουλεύει.
Ναύτης έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 09:31
Δεν το ξέρω αυτό, το σίγουρο είναι ότι εργάζεται 10ώρα κάθε μέρα, δεν είναι ανεπάγγελτο παιδί του κομματικού σωλήνα χωρίς ούτε ένα (1) ένσημο.
Αν είναι δικηγόρος και εργάζεται 10ωρα κάθε μέρα και τον πιάνει το τεκμήριο, 1.000.000% κλέβει. Το οποίο είναι εντελώς άσχετο με το πόσες ώρες δουλεύει.
Ρε παιδί μου σού 'πα, δεν ξέρω αν κλέβει ή αν δεν κλέβει, εκείνο που ξέρω είναι πως έχει βογκήξει από την εφορία.
micmic έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 08:58(...) και τις αγαπημένες μορφές των Κωστή Χατζηδάκη (...)
Χθες ήμουνα στον δικηγόρο μου* για μια υπόθεσή μου, το τι έσουρε στον Χατζηδάκη -κυρίως λόγω φορολόγησης των ΕΕ- άλλο να στα λέω κι άλλο νά 'σουν από μια μεριά και ν' άκουγες.
* Υπόψη ότι είναι νουδού.
Αρα κλεβει.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"