!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η μονάδα «πχόρουμ»

Πεζογραφία, ποίηση, γλώσσα και γραπτός λόγος, βιβλία
sharp

Re: Η μονάδα «πχόρουμ»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Για την ιστορία, η ιδέα μού ήρθε προχθές, το έφτιαχνα στο μυαλό μου τις 2 μέρες και το έγραψα σήμερα το πρωΐ.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Ποτέ δεν αφήνω το πόστο μου :p4:

Κατά τ' άλλα γαμάτο!!!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 Μας λείψαν αυτά, μπράβο. :smt005: :smt005:
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
sharp

georgebi έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 16:58 Απολαυστικό.... μπράβο :smt038

μεχρι και και την ταπεινότητα μου :oops: συμπεριέλαβες....με συγκίνησες ρε μπαγάσα :cry

Αλλά θα θελα να κάνω μια πολύ σημαντική παρατήρηση

Μονο σε μένα λείπουν απ το διήγημα δυο απ τους ακρογωνιαίους λίθους του πχορουμ;

Αναφέρομαι φυσικά στον memberlist.php?mode=viewprofile&u=140 που ενδεχομένως θα μπορούσε να του δοθεί ο ρόλος του Κ.Ψ.Μ.τζη ή του υπεύθυνου για τα ΩΝΙΑ καλύτερα :smt023

αλλά κυρίως μου λείπει ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=858 ο οποίος ο μόνος ρόλος που θα μπορούσε να έχει είναι ο ρόλος του γκουρού της γεωστρατηγικής ανάλυσης και του με ακρίβεια προφήτη των μελλοντικών εξελίξεων ακομα και σε βάθος εκατονταετίας :g030:

Α....και να μην τον ξεχάσω....δέον θεωρώ πως έπρεπε να χε γίνει και μια μικρή αναφορά στον μεγάλο εκλιπόντα.... θύμα των πολεμικών συρράξεων :cry τον ΓΓ

για τον οποίο ίσως θα πρεπε στο διήγημα να υπήρχε ένα μνημείο σαν του Αγνώστου Στρατιώτη για να τιμούμε τον ΓΓ ....τόσο αυτόν όσο και τις αναρίθμητες περσονες του.... που μαζί με αυτόν χάθηκαν για ....πάντα; :p2:
Ευχαριστώ. Δεν το σκέφτηκα σαν σήριαλ. Ο Ελληγενής μού πέρασε τελευταία στιγμή από το μυαλό, αλλά δεν έκανε κλικ, μάλλον μού έκατσαν περσόνες με τις οποίες "έκανα παρέα" τελευταία. Ήταν αρκετά αυθόρμητο επηρεασμένος από το τρεντ στο άλλο νήμα με τις ιστορίες τρόμου.
sharp

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 17:44 Μου αρέσει, μια κριτική είναι πως δεν είναι της ίδιας ποιότητας σε κάθε παράγραφο. Αλλά καλό, καλό.
Θενκ γιου. Ο χωρισμός δεν ήταν νοηματικός, αλλά για να μην τα βάλω όλα σε ένα ποστ. Ίσως όμως ήταν λάθος.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 17:44 Μου αρέσει, μια κριτική είναι πως δεν είναι της ίδιας ποιότητας σε κάθε παράγραφο. Αλλά καλό, καλό.
Εσυ τώρα τι γκρινιάζεις (με τρόπο)...τον μεγαλύτερο μάγκα απ όλους σ έκανε :102: Λες κι έχεις εκπληρώσει το στόχο τη ζωής μου

:lol:
Ο Νάνος πάτησε ένα κουμπί και με αυτό είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία απαγόρευσης για τον δνα. Είχε δημιουργήσει πολύπλοκους αυτοματισμούς, που τού επέτρεπαν να ελαχιστοποιεί το χρόνο απασχόλησης του για την διεκπεραίωση των καθημερινών διαδικασιών. Το μόνο κακό ήταν ότι αν έλειπε ποτέ από το πόστο του κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Μόνον ίσως ο κλγ, αλλά και αυτός θα χρειαζόταν βδομάδες για να κατανοήσει όλα όσα έχει κάνει και ούτε ο ίδιος ήταν σίγουρος για 100% επιτυχία.

Έτσι ο Νάνος μπορούσε να ασχολείται ανενόχλητος την περισσότερη ώρα με τα δικά του ενδιαφέροντα και συνέχισε να διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο του Μάο τη Βίβλο, το οποίο είχε κωδικοποιήσει με δικό του λογισμικό ώστε μόνον τα μάτια του να το βλέπουν έτσι, ενώ οι υπόλοιποι έβλεπαν ότι είναι ένα Fantasy book. Μάλιστα κάποιοι τον κορόϊδευαν ότι έχει μείνει σε εφηβική ηλικία και ακόμη διαβάζει τέτοια. Ο ίδιος όμως ήξερε και απαντούσε με ένα μειδίασμα, γελώντας από μέσα του με την καρδιά του, που δεν είχαν ιδέα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

student έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:14
Εσυ τώρα τι γκρινιάζεις (με τρόπο)...τον μεγαλύτερο μάγκα απ όλους σ έκανε :102: Λες κι έχεις εκπληρώσει το στόχο τη ζωής μου

:lol:
Ο Νάνος πάτησε ένα κουμπί και με αυτό είχε ολοκληρώσει τη διαδικασία απαγόρευσης για τον δνα. Είχε δημιουργήσει πολύπλοκους αυτοματισμούς, που τού επέτρεπαν να ελαχιστοποιεί το χρόνο απασχόλησης του για την διεκπεραίωση των καθημερινών διαδικασιών. Το μόνο κακό ήταν ότι αν έλειπε ποτέ από το πόστο του κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει. Μόνον ίσως ο κλγ, αλλά και αυτός θα χρειαζόταν βδομάδες για να κατανοήσει όλα όσα έχει κάνει και ούτε ο ίδιος ήταν σίγουρος για 100% επιτυχία.

Έτσι ο Νάνος μπορούσε να ασχολείται ανενόχλητος την περισσότερη ώρα με τα δικά του ενδιαφέροντα και συνέχισε να διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο του Μάο τη Βίβλο, το οποίο είχε κωδικοποιήσει με δικό του λογισμικό ώστε μόνον τα μάτια του να το βλέπουν έτσι, ενώ οι υπόλοιποι έβλεπαν ότι είναι ένα Fantasy book. Μάλιστα κάποιοι τον κορόϊδευαν ότι έχει μείνει σε εφηβική ηλικία και ακόμη διαβάζει τέτοια. Ο ίδιος όμως ήξερε και απαντούσε με ένα μειδίασμα, γελώντας από μέσα του με την καρδιά του, που δεν είχαν ιδέα.
Το δικό μου ήταν όντως από τα καλύτερα, τουλάχιστον για μένα, το φχαριστήθηκα!
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
sharp

Όλους σάς πέτυχα. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν το φχαριστήθηκαν όλοι. :lol:
Άβαταρ μέλους
student

sharp έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:23 Όλους σάς πέτυχα. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν το φχαριστήθηκαν όλοι. :lol:
Ότι σε όλους κάτι πέτυχες σαν να δείχνει γεγονός, από το λίγο που τους έχω γνωρίσει.
Όταν κάνεις όμως κάποιον τόσο μακράν πρώτο μάγκα...
αναμενόμενο να μην το φχαριστήθηκαν όλοι...
πόσο φχαριστημένος να είναι ο γκος όταν υπάρχει βεζένκοφ με 3,5... κι αυτός παίρνει 0,9 :102:

. :lol:
sharp

Communio Sancta έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 18:27 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 Μας λείψαν αυτά, μπράβο. :smt005: :smt005:
Είχες κάνει και συ ένα πολύ καλό, αλλά στο παλιό νομίζω.
Άβαταρ μέλους
student

sharp έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:23 Όλους σάς πέτυχα. Αλλά είναι αλήθεια ότι δεν το φχαριστήθηκαν όλοι. :lol:
Εντωμεταξύ μου έχεις δημιουργήσει μια απορία ρε συ με αυτό που έγραψες στο νήμα.

Πως γίνεται ενώ, με βάση την ιστοριούλα, δείχνεις ότι διαθέτεις αντίληψη και ικανότητα (όντως σαν sharp), να είσαι τόσο στόκος και μαλάκας σε αυτά που γράφεις σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες περιπτώσεις? :102:

Χωρίς παρεξήγηση, με ειλικρίνεια ρωτάω. Τρολλάρεις?
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Fata_Morgana έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 17:49 Ποτέ δεν αφήνω το πόστο μου :p4:

Κατά τ' άλλα γαμάτο!!!
Δεν μάθαμε όμως ποιος φορουμιτης σε είχει καταφέρει
που μέχρι και το πόστο σου αφήνεις
Ούτε αν πίσω από όλα αυτά κρύβεται η Γαλη, ώστε να την έχουν όλοι ανάγκη και να περνά αθόρυβα η γραμμή του Λοχαγού Οττο :102:
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Τη δεύτερη φορά που το διάβασα γέλασα πολύ περισσότερο. Πολύ ωραίο, φίλε, με τον Ερμή και τα ηλεκτρικά τανκς πήγα να πάθω εγκεφαλικό από τα γέλια. Μπράβο, είχαμε καιρό να ξεσκάσουμε έτσι στο φόρουμ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

sharp έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:40
Communio Sancta έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 18:27 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 Μας λείψαν αυτά, μπράβο. :smt005: :smt005:
Είχες κάνει και συ ένα πολύ καλό, αλλά στο παλιό νομίζω.
Ναι, ένα κωμικό πορνογράφημα με κοσμοπολίτες σε κρουαζιερόπλοιο. Το 2009 ήταν, καλοκαίρι.
ΕXODUS!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Λογοτεχνία”