!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κασσελακης - απ ευθείας επικοινωνία με το λαό - στα χνάρια του Λεβέντη και του Κωστα Μυλωνά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Κασσελακης - απ ευθείας επικοινωνία με το λαό - στα χνάρια του Λεβέντη και του Κωστα Μυλωνά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

zteo έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 18:56 Πάντως εάν απαιτήσει να του φέρουν τον σιδερένιο θρόνο για να ακούει τους υπηκόους του δεν θα μου κάνει εντύπωση.
Σιδερένιο θρόνο.......μπαααααα... με τίποτα :smt018

Αν υπάρχει θρόνος κάτι σ αυτό το στυλ φαντάζομαι

Εικόνα

αν και εγώ κάτι σε ανάκλιντρο θεωρώ πιο πιθανό

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
talaipwros

Re: Κασσελακης - απ ευθείας επικοινωνία με το λαό - στα χνάρια του Λεβέντη και του Κωστα Μυλωνά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ξέρετε αν είναι δυνατόν να παραγγείλει κανείς Πίτσες delivery από Αγγλία για Ελλάδα;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

talaipwros έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:13 Ξέρετε αν είναι δυνατόν να παραγγείλει κανείς Πίτσες delivery από Αγγλία για Ελλάδα;
Ο Στέφανος είναι λαρτζ.

Θα σε κεράσει αυτός πίτσα.

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

AlienWay έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 11:42 Μυλωνά έβλεπα.
Κι εγώ ρε σειρά. Μέχρι και κατέλη και ταμπάκη έχω δει χωρίς πρόβλημα...
georgebi-λαρυδιώτη όμως δεν μπορώ πλέον να δω με τίποτα, zorizomai...
με τρώει το χέρι μου για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια σε φόρα να κάνω ignore :011:
Άβαταρ μέλους
student

Ναύτης έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 12:08 Μασάει η κατσίκα ταραμά;
10-20 προεπιλεγμένοι θα συναντηθούν μαζί του, συνεννοημένα πράγματα, σιγά να μην αφήσουν οι αστυνομικοί της φρουράς του (κι ο ίδιος, άλλο αν πουλάει σάπια) να μπει στο γραφείο του το κάθε παρατράγουδο.
Κι όμως τα παρατράγουδα είναι αυτά που κάνουν τις μεγάλες τηλεθεάσεις σε όλα τα ριάλιτι...

Εδώ σε κάτι voice σκάνε μερικές χιλιάδες και η παραγωγή τρίβει τα χέρια της. Διαλέγει το επικοινωνιακό τιμ το short list, και μετά επιλέγουμε τα πιο πιασάρικα. Βάζουμε και μερικούς δικούς μας στημένους σφήνα και πάρτα τα μηχανάκια της ειτζιμπι
Άβαταρ μέλους
student

micmic έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 13:08 Αυτό το "οι δυό μας" πάντως αφήνει πολλές υποσχέσεις. Δηλαδή φαντάσου να μπεις στο γραφείο του και να έχει χαμηλωμένα φώτα, να παίζει σέξυ μουσική, ο Στέφανος να φοράει ένα see-through μπουρνούζι , να λικνίζεται αισθησιακά εως λάγνα στο στύλο πάνω στο γραφείο αφήνοντας να φανούν υποσχόμενες στιγμιαίες εικόνες από το τιγρέ θονγκ και δύο ποτά να περιμένουν πάνω στο τραπεζάκι...
φχδ

ΥΓ :smt023 :smt038 :smt038
Άβαταρ μέλους
georgebi

student έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 19:26
AlienWay έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 11:42 Μυλωνά έβλεπα.
Κι εγώ ρε σειρά. Μέχρι και κατέλη και ταμπάκη έχω δει χωρίς πρόβλημα...
georgebi-λαρυδιώτη όμως δεν μπορώ πλέον να δω με τίποτα, zorizomai...
με τρώει το χέρι μου για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια σε φόρα να κάνω ignore
:011:

Εικόνα

αφου σ αυτό εδώ το καφενείο τη πλάκα μας κάνουμε ***

:102: :102: :102:

***εγώ τουλάχιστο αυτό κανω
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Σφαζει με το μπαμπάκι ο Μπογιοπουλαρος :102:
Εικόνα
Εικόνα
https://www.imerodromos.gr/eteleiose-ka ... chairetas/

Ας μας συγχωρέσει ο κύριος Κασσελάκης, αλλά αυτά τα… «μοντέρνα» είναι παλιά. Έχουν παρουσιαστεί και στον ελληνικό κινηματογράφο, δεκαετίες τώρα. Παρακάτω ένα σχετικό βίντεο με τον… βουλευτή Καλοχαιρέτα, τον οποίο οι ψηφοφόροι του μπορούσαν να συναντήσουν στο γραφείο του αλλά και οπουδήποτε. Είχε πάντα μια απάντηση για όλα: «Ετελείωσε»!

Να σημειώσουμε, βεβαίως, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα τάζει διορισμούς. Γράφει, άλλωστε, και το αντικείμενο των συζητήσεων: «Θέλω να συζητήσουμε τα προβλήματα και τις αγωνίες σου. Να μάθω τις απόψεις και τις προσδοκίες σου».

Να προσέξετε, κύριε Κασσελάκη, μην μαζευτούν πολλοί και χρειαστεί να κάνετε… υπερωρίες.

Ιδού κι ένα απολαυστικό βίντεο με τον… βουλευτή Καλοχαιρέτα.

:-? :-? :-?
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

- «Φαινόµενο Κασσελάκης»: τι πιστεύετε;

Έβλεπα τον Στέφανο Κασσελάκη σε εκδηλώσεις της Οµογένειας στις ΗΠΑ. ∆εν πιστεύω πως έχει εµπειρία στη διακυβέρνηση. ∆εν είναι σε θέση να εκπληρώσει τα καθήκοντα ενός αρχηγού της αντιπολίτευσης. Μπορεί στον ίδιο να αρέσει αυτό το καινούριο παιχνίδι µε την πολιτική, αλλά όταν κάποιος ασχολείται µε τα κοινά θα πρέπει να δουλεύει πολύ, να είναι προετοιµασµένος, πάντα διαβασµένος.

- Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης διατείνεται πως θα είναι ο επόµενος πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Α, ναι. Κι εγώ από τον Νοέµβριο θα παίζω σέντερ στους Μπόστον Σέλτικς, στην τρυφερή ηλικία των 84 ετών...

Νίκος Γκατζογιάννης
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
georgebi

Βίνγκιλοτ έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 18:23 Με την «Ώρα του προέδρου» τι έγινε;
Έχει τεθεί ήδη το ερώτημα και έχει ήδη απαντηθεί απ τον

Εικόνα

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Ελπίζω να είναι με κλειστή πόρτα οι συναντήσεις. Να προλάβω να του πάρω στα γρήγορα κανα τσιμπούκι για το ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
student

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 20:42 Ελπίζω να είναι με κλειστή πόρτα οι συναντήσεις. Να προλάβω να του πάρω στα γρήγορα κανα τσιμπούκι για το ευχαριστώ!
Τελικά εσύ που είσαι πιο χωμένος στα πράγματα, έχεις καμιά πληροφορία εκ των έσω αν η ευχαριστία προς τον στεφανο εκφράζεται με το να του παίρνουν τσιμπούκι ή με το να ρουφάει αυτός?
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Αν έχει χιούμορ ο κούλης θα πάει να τον επισκεφθεί :003:
Άβαταρ μέλους
student

taliban έγραψε: 10 Ιούλ 2024, 20:59 Αν έχει χιούμορ ο κούλης θα πάει να τον επισκεφθεί :003:
:smt005: :smt038

ΥΓ Αφού διευκρινιστεί το πως εκφράζεται η ευχαριστία πρώτα
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Ήδη καμιά δεκαριά άτομα από τον περίγυρο μου θα πάνε.

Πιστεύω θα υπάρξουν μεγάλες ουρές. Ελπίζω να προλάβει να μας δει όλους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”