Ώπα, μην το φωνάζεις αυτό την στιγμή που διαβάζει το νήμα ο μπαχαλάκης. Αυτός υποστηρίζει την προλεταριακή (παρά)φύση του γκέικουBeria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:23
Η Μύκονος μέχρι το 90 είχε μόνο πλούσιους (τζετ σετ τους λέγανε) και αδερφές. Συχνά οι δύο κατηγορίες αλληλοκαλύπτονταν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαφία της Μυκόνου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Λίνο Βεντούρα
Re: Μαφία της Μυκόνου
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν είχες πατήσει πόδι στη Μύκονο 70 και 80, ε;Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:40Έτσι ακριβώςPillars έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:38Ήρεμα τύπε.Beria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:23
Η Μύκονος μέχρι το 90 είχε μόνο πλούσιους (τζετ σετ τους λέγανε) και αδερφές. Συχνά οι δύο κατηγορίες αλληλοκαλύπτονταν
Από το 90 και μετά έχει μόνο Πασόκους, Μπουρναζιώτες και Αλβανούς. Με αυτή τη σειρά εμφανίστηκαν στο νησί
Ηταν γνωστό για πλούσιους αλλά δεν ήταν ακριβό μέρος.
Το Scandinavian που άνοιξε το 1978 δεν ήταν ούτε για πλούσιους ούτε για γκέι.
Το πασίγνωστο Caprice που όλοι καμακώσαμε εκεί άνοιξε το 1980 δεν ήταν για γκέι.
Μλκιες γράφει ο βερια
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Νετο Γκουερινο
Έλα ρε μλκα τώραBeria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:41Αλβανός ή Μπουρναζιώτης;Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:40Έτσι ακριβώςPillars έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:38
Ήρεμα τύπε.
Το πασίγνωστο Caprice που όλοι καμακώσαμε εκεί άνοιξε το 1980 δεν ήταν για γκέι.
Μλκιες γράφει ο βερια
Καμιά διαφορά δεν είχαν οι τιμές στην Μύκονο με την Θεσσαλονίκη την δεκαετία του 80
Οποιοσδήποτε είχε μια απλή δουλειά μπορούσε για πλάκα να πάει δύο εβδομάδες εκεί διακοπές
-
Νετο Γκουερινο
Μπορεί να έχω και καμιά τριάντα φωτογραφίες από τις παραλίες που μετά άνοιξαν τα διάσημα μπιτς μπάρBeria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:41Δεν είχες πατήσει πόδι στη Μύκονο 70 και 80, ε;Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:40Έτσι ακριβώςPillars έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:38
Ήρεμα τύπε.
Μλκιες γράφει ο βερια
Τότε φυσικά δεν υπήρχε τίποτα,μόνο σε μια πήγαιναν κάτι γυμνιστες
Και είχε θρησκευτικό τουρισμό, ε;Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:48Μπορεί να έχω και καμιά τριάντα φωτογραφίες από τις παραλίες που μετά άνοιξαν τα διάσημα μπιτς μπάρ
Δεν ήταν γεμάτο αδερφές;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Φίλε μου οι ντόπιοι ήταν πάρα πολύ συντηρητικοί και είναι άδικο για αυτούς το νησί να χαρακτηρίζεται από τους gay τουρίστες. Το θέμα μας δεν είναι καν το ξένο κεφάλαιο που αλλοίωσε την Μύκονο αλλά το μαφιόζικο κεφάλαιο που την αποτελείωσε.Beria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:41Δεν είχες πατήσει πόδι στη Μύκονο 70 και 80, ε;Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:40Έτσι ακριβώςPillars έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:38
Ήρεμα τύπε.
Μλκιες γράφει ο βερια
-
Νετο Γκουερινο
Σαντορίνη Μύκονος Πάρος ιός δεκαετία 80
Τρομερή διασκέδαση,πολύ μουνι, πολύ φτηνά και εξτραδακι ξημερώματα όλοι τύφλα στις πλατείες, ακουγόταν κανένα γαμιεται ο θρύλος και ο Πειραιάς, γαμιεται ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη για να αρχίσει το πάρτι
Τρομερή διασκέδαση,πολύ μουνι, πολύ φτηνά και εξτραδακι ξημερώματα όλοι τύφλα στις πλατείες, ακουγόταν κανένα γαμιεται ο θρύλος και ο Πειραιάς, γαμιεται ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη για να αρχίσει το πάρτι
-
Νετο Γκουερινο
Αδελφές είχε στην Μύκονο,αλλά όχι αυτό που νομίζουν κάποιοι σήμεραBeria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:49Και είχε θρησκευτικό τουρισμό, ε;Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:48Μπορεί να έχω και καμιά τριάντα φωτογραφίες από τις παραλίες που μετά άνοιξαν τα διάσημα μπιτς μπάρ
Δεν ήταν γεμάτο αδερφές;
Πραγματικά εγώ εκεί είδα πρώτη φορά να φιλιούνται δύο φαλακροί με μουστάκι σε ένα παγκάκι ξημερώματα
Αλλα δεν ήταν με καμία Παναγία η πλειοψηφία,απλά ήταν το μόνο μέρος που αισθανόταν απελευθερωμένοι και μπορούσαν να εκδηλωθούν
Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:52 Σαντορίνη Μύκονος Πάρος ιός δεκαετία 80
Ωραίος
Ειδικά για την μύκονο και την δεκαετία του 90 αρκετά καλά ήταν, ξεκινάγαμε τα σφηνάκια καμικάζι από τις 7 στο caprice μαζί με κάτι ξένα απίθανα κομμάτια που δεν τα έβλεπες πουθενά αλλού όλο τον χειμώνα.
- Frappezitis
Για τους λαικιστες που φωναζουν συνεχεια για την ανεργια κτλ , ιδου.
Νεες θεσεις εργασιας ανοιγουν σε λιγο καιρο , η μαφια θα ψαχνει εκτελεστες.
Να σταματησει επιτελους η εισαγωγη δολοφονων κ να στηριξουμε τα νεα δικα μας παιδια.
Νεες θεσεις εργασιας ανοιγουν σε λιγο καιρο , η μαφια θα ψαχνει εκτελεστες.
Να σταματησει επιτελους η εισαγωγη δολοφονων κ να στηριξουμε τα νεα δικα μας παιδια.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Εσύ πήγες ως πλούσιος, ως γκέι ή αλληλοκαλύπτεσαι, τύπε;Beria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:41Δεν είχες πατήσει πόδι στη Μύκονο 70 και 80, ε;Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:40Έτσι ακριβώςPillars έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 11:38
Ήρεμα τύπε.
Μλκιες γράφει ο βερια
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Εμένα δεν με άφηνε η γιαγιά μου να πάω Μύκονο. Ήταν η αρχόντισσα της Τήνου και μου το απαγόρευε.
Οπότε πήγα μεγάλος. Ως πλούσιος και στρέιτ
Πήγες ως πλούσιος σε αισθήματα η ως πλούσιος σε εμπειρίες?Beria έγραψε: 03 Ιούλ 2024, 22:50Εμένα δεν με άφηνε η γιαγιά μου να πάω Μύκονο. Ήταν η αρχόντισσα της Τήνου και μου το απαγόρευε.
Οπότε πήγα μεγάλος. Ως πλούσιος και στρέιτ
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εγω θυμάμαι πως 15 χρόνια πριν διοργάνωναν εκδρομές στη Μύκονο οι Δαπίτες. Τον Μάη βέβαια αλλά έστω και έτσι, έδιναν στους
φοιτητές και τις φοιτήτριες τη ψευδαίσθηση ότι μπορούν να διασκεδάσουν στο νησί των πλουσίων. Τώρα με την τιμή των καλαμαριών
στα 500 ευρώ έχουν κοπεί μαχαίρι οι ψευδαισθήσεις. Στο νησί πατάνε μόνο όσοι έχουν λεφτά. Αυτή νομίζω πως είναι και η αλλαγή που
συνέβη εκεί πέρα.
φοιτητές και τις φοιτήτριες τη ψευδαίσθηση ότι μπορούν να διασκεδάσουν στο νησί των πλουσίων. Τώρα με την τιμή των καλαμαριών
στα 500 ευρώ έχουν κοπεί μαχαίρι οι ψευδαισθήσεις. Στο νησί πατάνε μόνο όσοι έχουν λεφτά. Αυτή νομίζω πως είναι και η αλλαγή που
συνέβη εκεί πέρα.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Σε ότι αφορά την κλασική συζήτηση περί γούστου και αισθητικής, δε νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι, τουλάχιστον αν κρίνω
από τις φωτογραφίες που είδα στο παρόν νήμα. Κλαμπάκια που ξεσαλώναν πλούσιοι υπήρχαν το 70, κάτι ανάλογο υπάρχει
και σήμερα. Δε νομίζω ότι στο Πιέρος πήγαιναν για να αναλύσουν το μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα.
από τις φωτογραφίες που είδα στο παρόν νήμα. Κλαμπάκια που ξεσαλώναν πλούσιοι υπήρχαν το 70, κάτι ανάλογο υπάρχει
και σήμερα. Δε νομίζω ότι στο Πιέρος πήγαιναν για να αναλύσουν το μύθο του σπηλαίου του Πλάτωνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 991 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 0 Απαντήσεις