!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ηταν ευαισθητος,τον τσακισαν,το παραπονο της αδελφης του
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Northern Spirit
Re: ηταν ευαισθητος,τον τσακισαν,το παραπονο της αδελφης του
Στο στρατο αν εχεις καποιο προβλημα (ψυχολογικο η σωματικο) την εκατσες..
Τετοιους μαζεμενους πηθικους δεν εχω ξαναδει αλλου..
Το βαφτιζουνε δηθεν πειθαρχια αλλα στην ουσια ειναι κατι αγραμματοι που σου την πεφτουνε για να δικαιολογησουνε το εγω τους..
Δεν ξερω τι συνεβηκε στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα δεν αποκλειω να τον βαφτισανε αδελφη και να του την πεφτανε απλα για να κανουνε ορισμενοι πλακιτσα..
Το βαφτιζουνε δηθεν πειθαρχια αλλα στην ουσια ειναι κατι αγραμματοι που σου την πεφτουνε για να δικαιολογησουνε το εγω τους..
Δεν ξερω τι συνεβηκε στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα δεν αποκλειω να τον βαφτισανε αδελφη και να του την πεφτανε απλα για να κανουνε ορισμενοι πλακιτσα..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Και πόσα χρόνια μετά τον πείραξε; Μιλάμε για έναν 38άρη.Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:43 Στο στρατο αν εχεις καποιο προβλημα (ψυχολογικο η σωματικο) την εκατσες..
the end
- blackpaint
ρε σεις, γραφετε σχολια στο Πρωτο θεμα;
Ορεστη 35, εσυ το γραψες αυτο;
Ορεστη 35, εσυ το γραψες αυτο;
και ακριβως απο κατωΕγω δεχομαι μπουλινγκ 40 χρονια διοτι οι γυναικες που την πεφτω με απορριπτουν η μια με χειροτερο τροπο απτην αλλη. 40 χρονια πεθαινω οπως λες μερα με τη μερα. Αν ο αδερφος σου ειχε μια γκομενα η πολλες θα προτιμουσε τη ζωη θελω να πιστευω. Οταν εχεις μια αγκαλια σπιτι σου ολα τα υπομενεις. Μηπως αν τον εοχες βοηθησει να βρει γκομενες τον ειχες μαζι σου; Μηπως αν οι γυναικες ηταν πιο ευκολες για αυτον τον ειχες μαζι σου; ρητορικα ερωτηματα πλεον, συλλυπητήρια απο εναν ανθρωπο που εχει βιώσει πολυ υποτιμιση κ μοναξια
Leon Degrelle
06/11/2018, 21:11
Όλους τους κατηγόρησε εκτός απ τον εαυτό της η ανθελληνίδα φεμινίστρια. Αν την είχα για αδελφή θα αυτοκτονούσα και εγώ. Δύσκολο να έχεις αδελφή φεμινίστρια ανθελληνίδα και άπλυτη. Αυτές κατέστρεψαν την κοινωνία.
- Northern Spirit
τι λες τωρα...Αν ανθρωπος υποστει βιασμο η αλλη σοβαρη τραυματικη εμπειρια αυτο μπορει να σε διαλυσει και να σου αφησει στιγμα για μια ζωη..Ρωτα κανεναν ψυχολογο να σου πει..Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:45Και πόσα χρόνια μετά τον πείραξε; Μιλάμε για έναν 38άρη.Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:43 Στο στρατο αν εχεις καποιο προβλημα (ψυχολογικο η σωματικο) την εκατσες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Και εφόσον η οικογένεια γνώριζε... η αδερφή του κυρίως, τι έκανε για να τον βοηθήσει;Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:47τι λες τωρα...Αν ανθρωπος υποστει βιασμο η αλλη σοβαρη τραυματικη εμπειρια αυτο μπορει να σε διαλυσει και να σου αφησει στιγμα για μια ζωη..Ρωτα κανεναν ψυχολογο να σου πει..Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:45Και πόσα χρόνια μετά τον πείραξε; Μιλάμε για έναν 38άρη.Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:43 Στο στρατο αν εχεις καποιο προβλημα (ψυχολογικο η σωματικο) την εκατσες..
the end
- Northern Spirit
Τα ψυχολογικα προβληματα ειναι περιπλοκη κατασταση...Συχνα δεν μπορει καποιος τριτος να κανει τιποτε..Χρειαζεται βοηθεια επαγγελματια και να θελει και ο ιδιος ο ασθενης να βοηθηθει..Επισης πρεπει να βοηθαει και το περιβαλλον...Αν πχ εχεις και στη δουλεια καποιο τζογλανι που διαρκως σε ενοχλει αυτο δεν βοηθαει..Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:49
Και εφόσον η οικογένεια γνώριζε... η αδερφή του κυρίως, τι έκανε για να τον βοηθήσει;
Τελικα ισως δεν μαθουμε ποτε τι εγινε, απλα ειναι κριμα να αυτοκτονει καποιος σε τετοιες περιπτωσεις..
Έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο που χρήζει βοήθεια από επαγγελματία και επειδή δεν δέχεται να λάβει την βοήθεια αρχίζεις και κατηγορείς τους άλλους;Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:56Τα ψυχολογικα προβληματα ειναι περιπλοκη κατασταση...Συχνα δεν μπορει καποιος τριτος να κανει τιποτε..Χρειαζεται βοηθεια επαγγελματια και να θελει και ο ιδιος ο ασθενης να βοηθηθει..Επισης πρεπει να βοηθαει και το περιβαλλον...Αν πχ εχεις και στη δουλεια καποιο τζογλανι που διαρκως σε ενοχλει αυτο δεν βοηθαει..Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:49
Και εφόσον η οικογένεια γνώριζε... η αδερφή του κυρίως, τι έκανε για να τον βοηθήσει;
Τελικα ισως δεν μαθουμε ποτε τι εγινε, απλα ειναι κριμα να αυτοκτονει καποιος σε τετοιες περιπτωσεις..
Ωραίος!
the end
Εσύ και οι όμοιοί σου νομίζετε οτι είσαστε καλύτεροι?δεν κανω ακτιβισμο, λεω ομως τα πραγματα με τ ονομα τους. Μιλαμε για ανθρωπο που βιαστηκε, για ονομα. Ευαίσθητος δεν σημαίνει ομοφυλόφυλος για σενα και για μενα, για τα καθικια που του καναν αυτο το πραγμα ομως, αυτο σημαινε.
10-10 την πέφτετε σε έναν, είτε λεκτικά είτε σωματικά, απλά επειδή είναι διαφορετικός από 'σας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Northern Spirit ο κόσμος είναι ζούγκλα, εσύ πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες.
the end
-
Ορέστης 35
Εμενα με ελεγαν αδελφη οι συγκατοικοι μου στην Αγγλια και ακομα το θυμαμαι και με επηρεαζει. Βεβαια μου εκαναν και αλλα. Ακομα και αν δεν βιαστκε σωματικα αυτος ο ανθρωπος στο στρατο, μπορει να βιαστηκε ψυχικα και να ξαναβιαστηκε απο την κοινωνια, και να μην καταφερε ποτε να βρει ενα ξεφωτο, μια αναπαυλα, να μπορεσει να βγαλει το κεφαλι απ το νερο. Μπορει ο βιασμος να ηταν ο τροπος που ερμηνευσε το μυαλο του οσα συνεβαιναν στην ψυχη του, μια εκλογικευση της ανθρωπινης βαρβαροτητας. Καποιοι ανθρωποι παντα ψαχνουν τη λογικη σε οτι συμβαινει, περιμενουν την υπαρξη κανονων και πολιτισμου. Δεν εχουν την ενστικτωδη και μη συνειδητη διπροσωπια των περισσοτερων που λειτουργουν με το νομο της ζουγκλας.Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:45Και πόσα χρόνια μετά τον πείραξε; Μιλάμε για έναν 38άρη.Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:43 Στο στρατο αν εχεις καποιο προβλημα (ψυχολογικο η σωματικο) την εκατσες..
Καποιοι ανθρωποι παντα ψαχνουν τη λογικη σε οτι συμβαινει, περιμενουν την υπαρξη κανονων και πολιτισμου. Δεν εχουν την ενστικτωδη και μη συνειδητη διπροσωπια των περισσοτερων που λειτουργουν με το νομο της ζουγκλας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εφόσον σε ενοχλεί ακόμα και μάλιστα σε επηρεάζει γιατί δεν το συζητάς με ένα ειδικό;Ορέστης 35 έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 18:17Εμενα με ελεγαν αδελφη οι συγκατοικοι μου στην Αγγλια και ακομα το θυμαμαι και με επηρεαζει. Βεβαια μου εκαναν και αλλα. Ακομα και αν δεν βιαστκε σωματικα αυτος ο ανθρωπος στο στρατο, μπορει να βιαστηκε ψυχικα και να ξαναβιαστηκε απο την κοινωνια, και να μην καταφερε ποτε να βρει ενα ξεφωτο, μια αναπαυλα, να μπορεσει να βγαλει το κεφαλι απ το νερο. Μπορει ο βιασμος να ηταν ο τροπος που ερμηνευσε το μυαλο του οσα συνεβαιναν στην ψυχη του, μια εκλογικευση της ανθρωπινης βαρβαροτητας. Καποιοι ανθρωποι παντα ψαχνουν τη λογικη σε οτι συμβαινει, περιμενουν την υπαρξη κανονων και πολιτισμου. Δεν εχουν την ενστικτωδη και μη συνειδητη διπροσωπια των περισσοτερων που λειτουργουν με το νομο της ζουγκλας.Πάνας έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:45Και πόσα χρόνια μετά τον πείραξε; Μιλάμε για έναν 38άρη.Northern Spirit έγραψε: 07 Νοέμ 2018, 17:43 Στο στρατο αν εχεις καποιο προβλημα (ψυχολογικο η σωματικο) την εκατσες..
the end
μονο οποιος είναι ευαίσθητος ενδεχεται να καταλαβει
όπως μπορεσα οπου μπορεσα βοηθησα τέτοιους ανθρώπους
είναι όμως μια κατασταση εφιάλτης,το ζητημα είναι να μη σπασεις
όπως μπορεσα οπου μπορεσα βοηθησα τέτοιους ανθρώπους
είναι όμως μια κατασταση εφιάλτης,το ζητημα είναι να μη σπασεις
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Σ' εμένα αυτό το "σπάραγμα" βγάζει πολύ θεατρικότητα και μια σαφέστατη προσπάθεια μετάθεσης ευθύνης σε πραγματικές και φανταστικές καταστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
συμφωνώ, μιλάμε για σχιζοφρένεια
απ εκεί και πέρα, γενικά μιλώντας από όσες έρευνες έχω διαβάσει
1. το μπουλινγκ είναι πολύ ισχυρός ψυχοκοινωνικός κίνδυνος με την περίεργη ιδιότητα να είναι εντελώς ανατροφοδοτούμενος
δηλαδή:
έχεις πρόβλημα ψυχικής υγείας--> υφίστασαι μπούλινγκ και (αντίστροαφα)
δέχεσαι μπουλινγκ ---> διαταράσσεται η ψυχική υγεία (----> περισσότερο εκφοβισμό/βία/παρενοχλήσεις/μπούλινγκ)
2. το να δουλεύεις πολλές ώρες ασταμάτητα είναι αποτέλεσμα του ψυχικού στρες:
η υπερεργασία ως υπερδέσμευση (overcommitment) είναι το αντίθετο - η άλλη όψη - του burnout
άτομα εργασιομανή, πολλές φορές, παρουσιάζουν έκδηλο εργασιακό άγχος και αντί να "καούν" (με την γνωστή έννοια του BURNOUT), εργάζονται ασταμάτητα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 0 Απαντήσεις