ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:18Ε, τότε ρίξε βιογραφικό στον micmic για να σε βάλει ως τέταρτη επιλογή.Αρίστος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:16ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:15
Αρίστο, δεν είναι φιλοσοφική προσέγγιση για το τι είναι καλή ζωή το θέμα.
Επιλογή μεταξύ τριών περιπτώσεων είναι.
Και οι τρεις ζωες μου φερνουν απεχθεια.
Ουτε νοικοκυρης ηθελα να ειμαι, ουτε γεννημενος στα πουπουλα και ουτε φυλακοβιος.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός από τους τρεις είχε καλύτερη ζωή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιός από τους τρεις είχε καλύτερη ζωή;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
όποιος το κατόρθωσε,λοιπόν.ελθέ και σκήνωσον εν ημίν
o κος.Αλεξης δεν έκανε παιδιά, έχασε νωρίτερα τη συζυγό του(μένω στην αρχική ιστορία), επαθε αλτσχάιμερ. Αυτά τα τρία δε τα χαρίζω με κανένα χαϊλικι, σορρυ. Όπως ειπα και πάνω ολα αυτά φαντάζουν το απόλυτο μονο οταν δεν έχεις μπει ποτέ μέσα τους.micmic έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:16Μα έγραψα ότι και ο κος Αλέξης και ο κος Κώστας είχαν ευτυχισμένους γάμους. Τί λιγότερο θα έπρεπε να έχει ο κος Γιώργος για να τον ισοφαρίσουν οι άλλοι δύο;Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:09 Τα γιοτ, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα πανάκριβα προάστια, οι διακοπές σε high μέρη, οι ferrari και γενικά τα χαϊλίκια, φαντάζουν το απόλυτο μόνο όταν δε τα έχεις ζήσει.
Σημασία στη ζωή έχει να εισαι με ανθρώπους που αγαπάς και να ζουν οσοι αγαπας με υγεία, ευτυχία και αξιοπρέπεια. Και όσο το δυνατό πιο ήρεμα. Και να φύγεις πριν απο όσους υπεραγαπάς
Εκανα μια προσθήκη στο αρχικό μου ποστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 20 Ιουν 2024, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Παραμύθα vs ουσίαΕρμής έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:09 Τα γιοτ, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα πανάκριβα προάστια, οι διακοπές σε high μέρη, οι ferrari και γενικά τα χαϊλίκια, φαντάζουν το απόλυτο μόνο όταν δε τα έχεις ζήσει.
Σημασία στη ζωή έχει να εισαι με ανθρώπους που αγαπάς και να ζουν οσοι αγαπας με υγεία, ευτυχία και αξιοπρέπεια. Και όσο το δυνατό πιο ήρεμα.
Θα έβαζα τον κυρ Γιώργο αν η ζωή του δεν ήταν τόσο...φλατ.
Για του κυρ Αλέξη, ούτε κατά διάνοια.
Νομίζω του κυρ Κώστα η ζωή είχε το περισσότερο ενδιαφέρον
και το πιο happy ending.
και το πιο happy ending.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:18Ε, τότε ρίξε βιογραφικό στον micmic για να σε βάλει ως τέταρτη επιλογή.Αρίστος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:16ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:15
Αρίστο, δεν είναι φιλοσοφική προσέγγιση για το τι είναι καλή ζωή το θέμα.
Επιλογή μεταξύ τριών περιπτώσεων είναι.
Και οι τρεις ζωες μου φερνουν απεχθεια.
Ουτε νοικοκυρης ηθελα να ειμαι, ουτε γεννημενος στα πουπουλα και ουτε φυλακοβιος.
.
Δεν ηθελα ποτε μου να γινω προτυπο, το αντιθετο ακριβως.
.
aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:23 Θα έβαζα τον κυρ Γιώργο αν η ζωή του δεν ήταν τόσο...φλατ.
και το πιο happy ending.
Η ζωη του κυρ Κωστα δεν υπηρξε ποτε παρα μονο σε σινερομαντζα, κανενας φυλακοβιος δεν εζησε ησυχα γεραματα με ολα τα προβληματα του λυμενα.
.
Οκ, το σίγουρο είναι ότι είσαι εκτός θέματος. Και προφανέστατα δεν έχεις αντιληφθεί το τι σημαίνει ψήφος. Πάντα ρίχνεις ένα από τα διαθέσιμα ψηφοδέλτια και όχι εκθέσεις για το πως θα ήθελες να είναι το κόμμα που σε αντιπροσωπεύει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορεί να ήταν πολιτικός, πού ξέρουμε;Αρίστος έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:26aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:23 Θα έβαζα τον κυρ Γιώργο αν η ζωή του δεν ήταν τόσο...φλατ.
και το πιο happy ending.
Η ζωη του κυρ Κωστα δεν υπηρξε ποτε παρα μονο σε σινερομαντζα, κανενας φυλακοβιος δεν εζησε ησυχα γεραματα με ολα τα προβληματα του λυμενα.
.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Να σε πάει γαμιώντας τη μισή και παραπάνω ζωή;aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:23 Θα έβαζα τον κυρ Γιώργο αν η ζωή του δεν ήταν τόσο...φλατ.
και το πιο happy ending.
Δε μιλάει η ιστορία για απλές δυσκολίες αλλά για εξαθλίωση, φυλακές, πρέζα και το χειρότερο, χαμό νέων αγαπημένων προσώπων.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ακόμα και στην ακρότητά του, ρεαλιστικό το βρίσκω.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:30Να σε πάει γαμιώντας τη μισή και παραπάνω ζωή;aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:23 Θα έβαζα τον κυρ Γιώργο αν η ζωή του δεν ήταν τόσο...φλατ.
και το πιο happy ending.
Δε μιλάει η ιστορία για απλές δυσκολίες αλλά για εξαθλίωση, φυλακές, πρέζα και το χειρότερο, χαμό νέων αγαπημένων προσώπων.
Ποιος είπε οτι η ουσία της ζωής είναι (μόνο) η ηρεμία και η ευτυχία;
Έζησε "γεμάτη" ζωή, κι όχι αυτή των συνηθισμένων ανθρώπων.
Και είχε καλά γηρατειά κι έναν καλό θάνατο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Hands down o No 1
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ πάλι νομίζω ότι μόνον αν πάθαινε και ο κυρ Κώστας αλτσχάιμερ στα 40κάτι, θα είχε καλύτερη ζωή.aLiCat έγραψε: 20 Ιουν 2024, 15:23 Θα έβαζα τον κυρ Γιώργο αν η ζωή του δεν ήταν τόσο...φλατ.
και το πιο happy ending.
Γιατί τα παιδικά τραύματα είναι ερινύες που σε κυνηγούν μέχρι το τέλος.
Και ας μην ξεχνάμε ότι αν δεν καθόταν η κληρονομιά από το πουθενά στον κυρ Κώστα, ουδείς θα υπήρχε για να είναι δίπλα του όταν έκλεινε γαλήνια τα μάτια του.
Με κληρονομιές τέτοιου τύπου, όλοι μπορούν να ζήσουν "συγκλονιστικές" ζωές, και οι κυραλέξηδες και οι κυρκώστηδες, σιγά το δύσκολο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 20 Ιουν 2024, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από koenopoulos
-