Με δεδομένο οτι όποιος έρχεται κάνει τους προηγούμενους να φαίνονται πολιτικοί γίγαντες, ίσως να μην είναι όπως τα λές.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2024, 10:58Πρέπει να σε προσλάβουμε στην ΝΔ σαν επικοινωνιολόγο προεκλογικής εκστρατείας.Arisvilla έγραψε: 17 Ιουν 2024, 10:04 O Μητσοτάκης θα έχει σοβαρά θέματα. Θα πέσουν και άλλο τα ποσοστά του καθώς μόνο με έλεγχο των μμπ δεν μπορείς να την βγάλεις καθαρή. Δεν παίζουν και φράγκα πια και η δεύτερη επταετία θα έχει εκτός από αυταρχισμό και νεοφιλελευθερισμό. Στο χώρο της κεντροαριστεράς θα υπάρχουν εξελίξεις. Εγώ πιστεύω οτι θα κατέβει ενιαίο σχήμα στο τέλος. Ο Δούκας οσο και να σκούζουν οι του γιδοβοσκού θα τις πάρει τις εκλογές αν κατέβει υποψήφιος. Πίσω από τον Δούκα είναι το δίδυμο ΓΑΠ Τσίπρα που πλέον λειτουργούν σαν ενιαία ομάδα. Στο τέλος αυτοί οι δύο θα φάνε και τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη.
Βάζουμε τον Δούκα σε αφίσα, πίσω του ΓΑΠ και Τσίπρα και στο βάθος να φαίνεται Πολακης και 13-0.
Και από κάτω ΝΔ 2027.
45% στο νερό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν βγάζει την τριετία ο Μητσοτάκης
Re: Δεν βγάζει την τριετία ο Μητσοτάκης
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ξέρω αν βγάζει την τριετία, αλλά μάλλον δεν ξαναβγαίνει αφού χάνει όλο το στράτευμα (πλην λίγων κομματόσκυλων), αφού ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στα στρατιωτικά νοσοκομεία και να πετάξουν έξω στρατιωτικούς στους οποίους κάνουν κρατήσεις για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και μέλη.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Οι κάλπες της 9ης Ιουνίου προκαλούν ντόμινο εξελίξεων
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
Ναι δεν είδες ο Μητσοτακης που ήρθε το 2019, πόσο πολιτικό γίγαντα έκανε τον Τσίπρα το 2023;Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:00Με δεδομένο οτι όποιος έρχεται κάνει τους προηγούμενους να φαίνονται πολιτικοί γίγαντες, ίσως να μην είναι όπως τα λές.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2024, 10:58Πρέπει να σε προσλάβουμε στην ΝΔ σαν επικοινωνιολόγο προεκλογικής εκστρατείας.Arisvilla έγραψε: 17 Ιουν 2024, 10:04 O Μητσοτάκης θα έχει σοβαρά θέματα. Θα πέσουν και άλλο τα ποσοστά του καθώς μόνο με έλεγχο των μμπ δεν μπορείς να την βγάλεις καθαρή. Δεν παίζουν και φράγκα πια και η δεύτερη επταετία θα έχει εκτός από αυταρχισμό και νεοφιλελευθερισμό. Στο χώρο της κεντροαριστεράς θα υπάρχουν εξελίξεις. Εγώ πιστεύω οτι θα κατέβει ενιαίο σχήμα στο τέλος. Ο Δούκας οσο και να σκούζουν οι του γιδοβοσκού θα τις πάρει τις εκλογές αν κατέβει υποψήφιος. Πίσω από τον Δούκα είναι το δίδυμο ΓΑΠ Τσίπρα που πλέον λειτουργούν σαν ενιαία ομάδα. Στο τέλος αυτοί οι δύο θα φάνε και τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη.
Βάζουμε τον Δούκα σε αφίσα, πίσω του ΓΑΠ και Τσίπρα και στο βάθος να φαίνεται Πολακης και 13-0.
Και από κάτω ΝΔ 2027.
45% στο νερό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό είναι επιβεβαιωμένο; Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν άβατα μέχρι τώρα. Ούτε επί Covid δεν τα ακούμπησαν.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:06Δεν ξέρω αν βγάζει την τριετία, αλλά μάλλον δεν ξαναβγαίνει αφού χάνει όλο το στράτευμα (πλην λίγων κομματόσκυλων), αφού ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στα στρατιωτικά νοσοκομεία και να πετάξουν έξω στρατιωτικούς στους οποίους κάνουν κρατήσεις για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και μέλη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
σιγουρακι.micmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:16Αυτό είναι επιβεβαιωμένο; Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν άβατα μέχρι τώρα. Ούτε επί Covid δεν τα ακούμπησαν.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:06Δεν ξέρω αν βγάζει την τριετία, αλλά μάλλον δεν ξαναβγαίνει αφού χάνει όλο το στράτευμα (πλην λίγων κομματόσκυλων), αφού ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στα στρατιωτικά νοσοκομεία και να πετάξουν έξω στρατιωτικούς στους οποίους κάνουν κρατήσεις για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και μέλη.
απλά περιμένουν να ανακοινώσουν πρώτα οι Αγγελόπουλοι τον Doncic και μετά θα το περάσουν από την Βουλή
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν το κρητικάτσι είναι γιδογαμιας ως γιδοβοσκος ο Δούκας είναι γκοουτφακερ από γουοκισμο.
Το ΠΑΣΟΚ θα τραβήξει περισσότερο ως tribute στον Ανδρέα με φωτογραφία του στο ψηφοδέλτιο παρά με οποιονδήποτε κομματικό βλάκα, πράσινο Κικίλια που μιλάει για "δημοκρατικό χώρο" λες και διαφέρουν πλέον με την ΝΔ ή τον συριζα
Το ΠΑΣΟΚ θα τραβήξει περισσότερο ως tribute στον Ανδρέα με φωτογραφία του στο ψηφοδέλτιο παρά με οποιονδήποτε κομματικό βλάκα, πράσινο Κικίλια που μιλάει για "δημοκρατικό χώρο" λες και διαφέρουν πλέον με την ΝΔ ή τον συριζα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οι κάλπες της 9ης Ιουνίου προκαλούν ντόμινο εξελίξεων
Ούτε στο δεύτερο πλακίδιο δεν φτάνει !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πώς δεν τα ακούμπησαν επί Covid;micmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:16Αυτό είναι επιβεβαιωμένο; Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν άβατα μέχρι τώρα. Ούτε επί Covid δεν τα ακούμπησαν.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:06Δεν ξέρω αν βγάζει την τριετία, αλλά μάλλον δεν ξαναβγαίνει αφού χάνει όλο το στράτευμα (πλην λίγων κομματόσκυλων), αφού ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στα στρατιωτικά νοσοκομεία και να πετάξουν έξω στρατιωτικούς στους οποίους κάνουν κρατήσεις για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και μέλη.
Έβαλαν ένα στρατιωτικό νοσοκομείο στο ΕΣΥ για τρεις μήνες και εφημέρευε κανονικά. Σημειωτέον, ότι τα επείγοντα στα στρατιωτικά νοσοκομεία είναι περιορισμένα σε εμβαδόν, επειδή δεν εφημερεύουν, αλλά υπάρχει πρόβλεψη σε πόλεμο ή μαζική καταστροφή να μετατραπούν σε επείγοντα και άλλοι χώροι τους που τώρα έχουν άλλη χρήση. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει κατά τους τρεις μήνες, επειδή το νοσοκομείο λειτουργούσε κανονικά και κάθε τρεις μέρες στα επείγοντα γινόταν χαμούλης.
Τάδε έφη ο γαμπρός μου που είναι εξαγριωμένος.
Μου είπε και την συνέχεια: τα νοσοκομεία Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας ενώνονται και θα είναι ένα για στρατιωτικούς, ένα για αποστράτους και ένα για μέλη. Σε εκείνο που είναι τα μέλη (ο πιο αδύναμος κρίκος) βάζουν και διπλωμάτες, βουλευτές νυν και πρώην και οικογένειες αυτών.
Όπως βλέπεις, εξασφαλίζουν τον κωλαράκο τους για όταν έρθει η κατάρρευση.
Ο βουλευτής Κάτω Χασικλίτσας που είχε εκλεγεί για μία τετραετία από τύχη, θα μπορεί να βάζει την σύζυγο, τα σκασμένα του, τον μπαμπά, την μαμά, τα αδέλφια και τα πεθερικά στο στρατιωτικό νοσοκομείο και εσύ σε ράντζο στον διάδρομο. Του είπα πως έβαλαν μαζί τους τα μέλη, επειδή είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Γιατί αν κονταροχτυπιόταν στρατιωτικός, έστω απόστρατος, με πεθερικά βουλευτή για κρεβάτι και έχανε, θα γινόταν το έλα να δεις. Ενώ τώρα, θα μου πουν εμένα τα πεθερικά, "έχεις ταμείο, πήγαινε στο εφημερεύον". Αυτοί όμως δεν το δέχονται για πάρτη τους.
Και εκεί που έλεγα, ότι θα επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη που είναι ένα στρατιωτικό νοσοκομείο, να'χω το κεφάλι μου ήσυχο, μαθαίνω (με κάθε επιφύλαξη αυτό, για την Αθήνα εμπιστεύομαι την πηγή μου), ότι ξεμένουν από προσωπικό, επειδή επίκεινται πολλές παραιτήσεις του χρόνου και μάλλον θα ανακοινώσουν ότι κλείνει για τα μέλη που θα πηγαίνουν στα εφημερεύοντα.
Ναι, ok, το πιο μεγάλο στρατιωτικό νοσοκομείο θα έχει κενά κρεβάτια και κλειστές κλινικές, επειδή δεν έχει προσωπικό.
Δεν έχουν ήδη έτοιμη τη λύση, για να την εφαρμόσουν, αφού έχουν πετάξει έξω τα μέλη!
Προσωπικώς, το κόβω να γίνεται για ΒαλκανιοVIPs, μια που είναι έξω από την πόλη, με περίφραξη και φρούρηση. Ωραιότατο, καινούριο νοσοκομείο για το οποίο έκαναν κρατήσεις στους στρατιωτικούς.
scouser , ΑΙΝΕΙΑΝ06
Για αυτά της Αθήνας στο εγγυώμαι. Αυτός που μου το είπε, είδε το χαρτί. Για της Θεσσαλονίκης, δεν είμαι σίγουρη, αν και αυτή που μου το είπε, εργάζεται εκεί. Για την ώρα, ας πούμε ότι είναι φήμες.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:19σιγουρακι.micmic έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:16Αυτό είναι επιβεβαιωμένο; Τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν άβατα μέχρι τώρα. Ούτε επί Covid δεν τα ακούμπησαν.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:06
Δεν ξέρω αν βγάζει την τριετία, αλλά μάλλον δεν ξαναβγαίνει αφού χάνει όλο το στράτευμα (πλην λίγων κομματόσκυλων), αφού ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στα στρατιωτικά νοσοκομεία και να πετάξουν έξω στρατιωτικούς στους οποίους κάνουν κρατήσεις για τα στρατιωτικά νοσοκομεία και μέλη.
απλά περιμένουν να ανακοινώσουν πρώτα οι Αγγελόπουλοι τον Doncic και μετά θα το περάσουν από την Βουλή
Εγώ δέχομαι να υπάρχει κόφτης στα μέλη, όπως ήταν παλιά. Παιδιά και αδέλφια μέχρι τα 25, ως προστατευόμενα μέλη. Και ας μην με συμφέρει.
Οι οικογένειες νυν και πρώην βουλευτών γιατί έχουν ήδη δικαίωμα νοσηλείας εκεί;
Πιστεύεις ότι οι στρατιωτικοί θα τους ξαναψηφίσουν μετά από αυτό;
Από εκεί που το χειρότερο δωμάτιο ήταν τετράκλινο, θα βάζουν την κορούλα τους σε δωδεκάκλινο και αν είναι σε εφημερία θα είναι και μεικτό, δηλαδή θα βάζουν παραβάν και τον Πακιστανό δίπλα της και θα ξαναψηφίσουν Νέα Δημοκρατία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 17 Ιουν 2024, 21:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Με το κινάλ τα βρίσκουν ήδη. Μετά την αμφισβήτηση του Ανδρουλάκη (καιρός ήταν), άνοιξε ο Παππάς την κουβέντα για κοινή κάθοδο σύριζα-κιναλ με εκλογή αρχηγού από την (κοινή) βάση (αλά Γαλλία). Νεάρ και πλεύση ξουτ-ξουτ λέει.
Βέβαια οι πασόκοι είναι παλιές πουτάνες, δεν πρόκειται να αφήσουν το Stefanos να τους αλώσει το κόμμα με τα δίευρα.
Οψόμεθα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 17 Ιουν 2024, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα υπάρχει ήδη τέτοια κυβέρνηση.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2024, 22:56Έτσι μπράβο. Αυτό το αφήγημα θέλουμε να έχετε απο τώρα έως τις εκλογές.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:59Πρωτίστως ο κόσμος θα την ρίξει. Μετά ο Κασσελάκης θεωρητικά θα προσπαθήσει κυβέρνηση συνεργασίας με πασοκ (αν υπάρχει μέχρι τότε) ενδεχομένως και οικουμενική. Αλλιώς επαναληπτικές εκλογές μέχρι να δημιουργηθεί προϋπόθεση δημιουργίας κυβέρνησης όπου σε καμιά περίπτωση δεν θα αφορά τον κούλη καθώς η ετυμηγορία θα έρθει από τον λαό.Lord Brum έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:56 Δεν εχει ξαναγινει ενας ουστης με 15% να νομιζει οτι μπορει να ριξει Κυβέρνηση
Ότι απο την μια η ΝΔ και από την άλλη ένα συνονθύλευμα παπατζήδων και ψεκ που θα ενωθούν για να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Ακόμη κι έτσι να είναι, αν αυτοί που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες είναι χειρότεροι από τον χαλίφη, προς τί ο καημός;Ιδεολόγος έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:50Μα υπάρχει ήδη τέτοια κυβέρνηση.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2024, 22:56Έτσι μπράβο. Αυτό το αφήγημα θέλουμε να έχετε απο τώρα έως τις εκλογές.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Ιουν 2024, 21:59
Πρωτίστως ο κόσμος θα την ρίξει. Μετά ο Κασσελάκης θεωρητικά θα προσπαθήσει κυβέρνηση συνεργασίας με πασοκ (αν υπάρχει μέχρι τότε) ενδεχομένως και οικουμενική. Αλλιώς επαναληπτικές εκλογές μέχρι να δημιουργηθεί προϋπόθεση δημιουργίας κυβέρνησης όπου σε καμιά περίπτωση δεν θα αφορά τον κούλη καθώς η ετυμηγορία θα έρθει από τον λαό.
Ότι απο την μια η ΝΔ και από την άλλη ένα συνονθύλευμα παπατζήδων και ψεκ που θα ενωθούν για να σχηματίσουν κυβέρνηση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν γίνει αυτό προφανώς και δεν πρόκειται να ξαναβγει ΝΔ ΠΟΤΕ, αλλά μου φαίνεται εντελώς απίθανο να γίνει. Έχω αρκετούς φίλους στρατιωτικούς γιατρούς και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Τα στρατά δεν τα ακουμπάμε, είναι θέσφατο αυτό. Με όλες τις κυβερνήσεις.Juno έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:37Εγώ δέχομαι να υπάρχει κόφτης στα μέλη, όπως ήταν παλιά. Αδέλφια και παιδιά μέχρι τα 25, ως προστατευόμενα μέλη. Και ας μην με συμφέρει.
Οι οικογένειες νυν και πρώην βουλευτών γιατί έχουν ήδη δικαίωμα νοσηλείας εκεί;
Πιστεύεις ότι οι στρατιωτικοί θα τους ξαναψηφίσουν μετά από αυτό;
Από εκεί που το χειρότερο δωμάτιο ήταν τεράκλινο, θα βάζουν την κορούλα τους σε δωδεκάκλινο και αν είναι σε εφημερία θα είναι και μεικτό, δηλαδή θα βάζουν παραβάν και τον Πακιστανό δίπλα της και θα ξαναψηφίσουν Νέα Δημοκρατία;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Διάβασα τη δήλωση του Παππα. Σε σωστό μήκος κύματος είναι. Δύσκολο ομως να το δεχτούν και στο πασοκ και στον Σύριζα. Αν έβαζαν υποψήφιοι πάντως για την αρχηγία του νέου φορέα ο Κασσελάκης και ο Δούκας θα κέρδιζε ο Δούκας. Αν έβαζαν Κασσελάκης και Ανδρουλάκης θα κέρδιζε ο Στέφανος. Αν έβαζε και τρίτο πρόσωπο πχ Τσίπρας θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον.Ναύτης έγραψε: 17 Ιουν 2024, 11:48Με το κινάλ τα βρίσκουν ήδη. Μετά την αμφισβήτηση του Ανδρουλάκη (καιρός ήταν), άνοιξε ο Παππάς την κουβέντα για κοινή κάθοδο σύριζα-κιναλ με εκλογή αρχηγού από την (κοινή) βάση (αλά Γαλλία). Νεάρ και πλεύση ξουτ-ξουτ λέει.
Βέβαια οι πασόκοι είναι παλιές πουτάνες, δεν πρόκειται να αφήσουν το Stefanos να τους αλώσει το κόμμα με τα δίευρα.
Οψόμεθα.
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Οτιδήποτε περιλαμβάνει μέσα τους Κασσελοανδρουλακηδες δηλαδή τους χορηγούς του Μητσοτάκη είναι εκ των πραγμάτων αποτυχημενο
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 871 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 87 Απαντήσεις