!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Android vs Iphone

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet

Τι συσκευή χρησιμοποιείτε (κυρίως, αν έχετε πάνω από μία)

Android
23
79%
Iphone
3
10%
παλιό Windows
2
7%
Άλλο ( featurephone, nokia, κλπ)
1
3%

Σύνολο ψήφων: 29

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Android vs Iphone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Παντα εκραζα το μηλαρακι , ( και ακομη το κραζω - δεν ειχα ποτε μου - ) ομως για καποιον λογο οποιος παει σε αη φον δεν ξαναγυρναει ανδροιδ .

σταθεροτητα ? κατι αλλο ?
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Νon4me έγραψε: 16 Ιουν 2024, 15:59 σταθεροτητα ? κατι αλλο ?
πιο παλια αυτα, τα android ειναι η ουσία της γοογλε, ενα μεγάλο testbed, το ιφονε ειναι η απλε, ενα μηχανημα που δουλευει καλα, δεν είχαν σχέση. Αλλα πλεον εχουν γινει τοσο καλυτερα απο τις αναγκες και τα δυο που δεν εχει σημασία, συνηθεια ειναι και οπαδισμός.

καποτε υπηρχε ωραιος λογος για ανδροιδ, πέρα απο το κοστος δηλαδή και τον μαζοχισμό, τα ιφονε ηταν κλειδωμενα και με τα ανδροιδ μπορουσαμε να παιξουμε, αλλα μετα ηρθαν nfc και τραπεζες και ασφαλεια, και οκ το ανδροιδ ειναι χαρχαλο μεσα, το κλειδωσαν στα γρηγορα και εμεις κάναμε τις παπιες, μεγαλώσαμε.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 15:56
GoBzi έγραψε: 16 Ιουν 2024, 15:24 Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα άλλα smart watch είναι η οθόνη/ανάλυση που εσκεμμένα είναι χειρότερη. Εμένα με μια φόρτιση μου κρατάει 3 εβδομάδες.
η μεγάλη διαφορά ειναι οτι εχει τον nordic, δεν υπάρχει σύγκριση με ενα αρμ σε απλε/wearos κλπ, δεν εχουν και wifi στην ουσία, ανοιγουν αλλο τσιπακι. Έχουν πολύ καλό λογισμικό όμως, αυτό κάνει την διαφορά.

Ναι για WiFi, Bluetooth, κτλπ έχουν intergraded modules γιατί απ'οτι ξέρω, τουλάχιστον τα "μεγάλα" μοντέλα χρησιμοποιούν τον ARM Cortex-M4.

Όπως και να'χει, στον χρήστη δεν κάνει καμία διαφορά από την στιγμή που η συσκευή έχει Bluetooth/WiFi. Για εμένα που φορούσα G-shock, αλλά ήθελα και 2-3 smart λειτουργίες είναι ότι πρέπει.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Νon4me έγραψε: 16 Ιουν 2024, 15:59 Παντα εκραζα το μηλαρακι , ( και ακομη το κραζω - δεν ειχα ποτε μου - ) ομως για καποιον λογο οποιος παει σε αη φον δεν ξαναγυρναει ανδροιδ .

σταθεροτητα ? κατι αλλο ?
Μύθος. :lol:

Είχα δύο προσωπικα (4, 6s) και ένα της δουλειάς (8), δεν με τραβάει να πάρω πάλι αν και παραδέχομαι ότι είναι πιο σταθερό από android.
Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium »

enaon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:12
Νon4me έγραψε: 16 Ιουν 2024, 15:59 σταθεροτητα ? κατι αλλο ?
πιο παλια αυτα, τα android ειναι η ουσία της γοογλε, ενα μεγάλο testbed, το ιφονε ειναι η απλε, ενα μηχανημα που δουλευει καλα, δεν είχαν σχέση. Αλλα πλεον εχουν γινει τοσο καλυτερα απο τις αναγκες και τα δυο που δεν εχει σημασία, συνηθεια ειναι και οπαδισμός.

καποτε υπηρχε ωραιος λογος για ανδροιδ, πέρα απο το κοστος δηλαδή και τον μαζοχισμό, τα ιφονε ηταν κλειδωμενα και με τα ανδροιδ μπορουσαμε να παιξουμε, αλλα μετα ηρθαν nfc και τραπεζες και ασφαλεια, και οκ το ανδροιδ ειναι χαρχαλο μεσα, το κλειδωσαν στα γρηγορα και εμεις κάναμε τις παπιες, μεγαλώσαμε.
Πάλι έχασα επισόδεια, ρε γμτ.

Ξεκλείδωσαν το Αππλε; Γράφει δλδ όποιος θέλει χωρίς να πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του για dev fees? Ανεβάζει ζάμπα στο Αππλε Στορε;

Και τι εννοείς κλείδωσαν το Ανδροϊδ;
Άβαταρ μέλους
enaon

GoBzi έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:16 Ναι για WiFi, Bluetooth, κτλπ έχουν intergraded modules γιατί απ'οτι ξέρω, τουλάχιστον τα "μεγάλα" μοντέλα χρησιμοποιούν τον ARM Cortex-M4.
δεν νομιζω, η γκαρμίν ειναι νορδικ, BT εχει του επεξεργαστή που ειναι και το καλυτερο της αγοράς, γιαυτο δεν εχει audio over BT κλπ, δεν τα κανει η νορδικ αυτα. Στο wifi εχουν αλλο τσιπακι, και οταν το ανοιγεις η μπαταρία πεθαίνει. Πεμβλε ειναι τα γαρμιν στην ουσία, αλλα το λογισμικό κανει την διαφορά.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 10:37 Γελαώ γιατί έτυχε τώρα που το διάβασα, να έχω στο γραφείο και το Nexus και το iPhone και για κάποιο λόγο το Microsoft Lumia.
Windows Phone ήταν το καλύτερο. Ας όψεται ο καπιταλισμός που καταπίνει τις μικρές εταιρίες
Άβαταρ μέλους
enaon

Imperium έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:21 Πάλι έχασα επισόδεια, ρε γμτ.

Ξεκλείδωσαν το Αππλε; Γράφει δλδ όποιος θέλει χωρίς να πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του για dev fees? Ανεβάζει ζάμπα στο Αππλε Στορε;

Και τι εννοείς κλείδωσαν το Ανδροϊδ;
οχι , κλειδωσαν το ανδροιδ εννοω, στο περίπου βεβαια μεσα ειναι μπαχαλο ακόμα, και δεν ειναι κλειδωμα να μην θες να γραφει η κουτσή μαρία προγραμματα νομιζω, αλλα οκ, αλλη κουβεντα αυτη.

δεν υπήρξε ποτέ εποχή που η συζήτηση ηταν δεν μπορω να γραψω προγραματα τσαμπα, χαχα ειναι κακό τηλέφωνο το ιφονε. Εδω ειμαστε πελατακια ολοι. Η κουβεντα ηταν"μπορω να δω το φιλε συστεμ, μπορώ να βαλω ενα βοοτ device, μπορω να αλλαζω ρομ καθε εβδομαδα γιατι ειμαι καμμενος, γενικά εχω ελεγχο, δεν ειμαι προβατο να το θελω μονο για φβ". Ε τωρα γιναμε προβατα με τικτοκ και ολα οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Ιουν 2024, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

enaon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:23
GoBzi έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:16 Ναι για WiFi, Bluetooth, κτλπ έχουν intergraded modules γιατί απ'οτι ξέρω, τουλάχιστον τα "μεγάλα" μοντέλα χρησιμοποιούν τον ARM Cortex-M4.
δεν νομιζω, η γκαρμίν ειναι νορδικ, BT εχει του επεξεργαστή που ειναι και το καλυτερο της αγοράς, γιαυτο δεν εχει audio over BT κλπ, δεν τα κανει η νορδικ αυτα. Στο wifi εχουν αλλο τσιπακι, και οταν το ανοιγεις η μπαταρία πεθαίνει. Πεμβλε ειναι τα γαρμιν στην ουσία, αλλα το λογισμικό κανει την διαφορά.
Εδώ λέει τι έχει πάνω το δικό μου (fenix 6x pro). Το hardware δεν είναι το φόρτε μου, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος, δες και πες μας. :oops:
http://www.f-blog.info/garmin-fenix-6x- ... r-you-say/

Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι να μπορεί να έχει ανοιχτό GPS για τουλάχιστον 12+ ώρες (για πεζοπορία) χωρίς να πεθάνει από μπαταρία + να μπορεί να φάει κάνα σούτι χωρίς να κλαίω τα λεφτά μου. Garmin και πάλι Garmin. :g030:
Άβαταρ μέλους
enaon

GoBzi έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:35 Εδώ λέει τι έχει πάνω το δικό μου (fenix 6x pro). Το hardware δεν είναι το φόρτε μου, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος, δες και πες μας. :oops:

Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι να μπορεί να έχει ανοιχτό GPS για τουλάχιστον 12+ ώρες (για πεζοπορία) χωρίς να πεθάνει από μπαταρία + να μπορεί να φάει κάνα σούτι χωρίς να κλαίω τα λεφτά μου. Garmin και πάλι Garmin. :g030:
ωραιος θα το διαβασω, βλεπω winbond, ισως εχεις δικιο, ή ίσως τον εχουν για χαρτες, θα δω. Παντως ναι, δεν λεω κατι κακό για την γκαρμιν, μια χαρά ειναι.

δεν εδω αν θες παντως, τα γαρμιν γενικά ειναι τα μονα που αφήνουν να γραψεις κατι σχετικά ευκολα, και για το ΒΤ κομάτι εχουν το σδκ της νορδικ μεσα, που ειναι ο επεξεργαστής στην ουσία, αυτον ειχαν τα πεβλε και τα πρωτα γαρμιν σιγουρα, αλλα οκ μπορει πλεον να εχουν βαλει και αρμ πραγματι.

https://developer.garmin.com/connect-iq ... ow-energy/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 16 Ιουν 2024, 16:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Τα iphone είναι πανάκριβα και για φιγούρα. Ποτέ δεν αγόρασα και δεν πρόκειται να αγοράσω. Θέλεις να μεταφέρεις αρχεία από τον PC και έχει 500 μέτρα ασφαλείας. Έχω μείνει ευχαριστημένος από το Google 7. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο λόγω μεγέθους να σερφάρεις αλλά δεν έχεις ολόκληρη γκουμούτσα να μεταφέρεις στην τσέπη. Εξαιρετικές φωτογραφίες και όχι μόνο. Είναι βέβαια λίγο ακριβό.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
enaon

GoBzi έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:35 Εδώ λέει τι έχει πάνω το δικό μου (fenix 6x pro).
φοβερό λινκ εβαλες, ευχαριστώ. Πολυ μπέρδεμα πραγματι, ας το αφήσουμε στο οτι δουλευει ωραία, δίκιο εχεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ερμής έγραψε: 16 Ιουν 2024, 11:03
:goodpost:
Ερώτηση κλειδί.
Σε ποιο αμάξι ταιριάζει γάντι το αυτοκόλλητο με το μηλαρακι;
αλφ...καλα ρε, μη φωναζεις πλακα κανουμε,

νομιζω στα σμαρτ ειναι εργοστασιακο το αυτοκολλητο, δεν πρεπει να εχω δει κανενα χωρις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ναι ισχυει
Νομίζω λίγο λιγότερο από το μίνι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

enaon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 14:40
klg έγραψε: 16 Ιουν 2024, 10:37 το Nexus
εννοεις του 16 το χουαγει ή εβγαλαν και αλλο; Και οταν λες οπτικό πληκτρολόγιο λες για το λασερ που ειχαν βγαλει κατι ισραηλινοι;
Έχω το 5 και το 5x, και το δύο ήταν της LG.

Ναι ένα laser keyboard είναι (δεν ξέρω αν το είχαν βγάλει Ισραηλινοί, αυτό είχα πάρει το 2018) και δουλεύει κομπλέ ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 16 Ιουν 2024, 19:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”