ζω σχεδόν κανονικά πλέον όπως ένας οροαρνητικός και το επίδομα είναι τεράστια ψυχολογική στήριξη.Bazoomba έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:17Και τι ορίζοντα επιβίωσης έχετε πλέον με τις σύγχρονες αγωγές; Αληθεύει αυτό που έγραψε ο Γκομπακης για πλήρη καταστολή του ιού;
Μολυσμένη σύριγγα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιδομα AIDS
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Επιδομα AIDS
Είχα διαβάσει νομίζω, πχ είχες ατύχημα και χρειάστηκες αίμα, κολλάς και ένα χιβ δώρο.
Στην αγγλία έγινε πρόσφατα σκάνδαλο και υπήρξαν παραιτήσεις για το θέμα. Δεκάδες χιλιάδες κρούσματα.nyxtovios έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:19 Έχω ακούσει ότι μπορεί να κολλήσεις και αν κάνεις πχ μετάγγιση αίματος και δεν έχει γίνει σωστά ο έλεγχος. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Δηλαδή πχ απο τροχαίο κολλάς χιβ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Η μάσκα κατά τη διάρκεια της μετάγγισης βοηθάBazoomba έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:21Στην αγγλία έγινε πρόσφατα σκάνδαλο και υπήρξαν παραιτήσεις για το θέμα. Δεκάδες χιλιάδες κρούσματα.nyxtovios έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:19 Έχω ακούσει ότι μπορεί να κολλήσεις και αν κάνεις πχ μετάγγιση αίματος και δεν έχει γίνει σωστά ο έλεγχος. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Κάτι ξέρουν οι γιεχωβάδες μου φαίνεται.Bazoomba έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:21Στην αγγλία έγινε πρόσφατα σκάνδαλο και υπήρξαν παραιτήσεις για το θέμα. Δεκάδες χιλιάδες κρούσματα.nyxtovios έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:19 Έχω ακούσει ότι μπορεί να κολλήσεις και αν κάνεις πχ μετάγγιση αίματος και δεν έχει γίνει σωστά ο έλεγχος. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Θα έχει γίνει και εδώ σίγουρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nyxtovios την 13 Ιουν 2024, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εσύ να σκάσεις.Σενέκας έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:17σκάσεJuno έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:17Έτσι δεν λέγεται στα αγγλικά το Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας; Δεν είπε καμία βρισιά.Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:03 Επειδή είμαι οροθετικός και ο τίτλος με προσβάλλει και με θίγει, έχω κάνει ήδη αναφορά. Αν δε διαγραφεί θα κινηθώ νομικά.
Γεμίσαμε χιονονιφάδες, σας ενοχλεί το ένα, σας ενοχλεί το άλλο. Στο τέλος θα επικοινωνούμε μόνον με παντομίμα και φατσούλες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Αφου μου το ζητας ετσι, το σβηνω και λυπαμαι για την ατυχία σου.Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:19
Σε παρακαλώ σβήσε το λουγκρες που έγραψες. Ο γελοίος που έκανε αυτες τις δηλώσεις τον διεψευσε ο συλλογος "θετική φωνή" με ανακοίνωση ως αβάσιμες.
Παντως ο συγκεκριμενος συλλογος, που ξερει ποιος παει και λεει τι σε αυτον τον Ξιαρχο? Που ξερει οτι ειναι ψεματα αυτα που δηλωσε ο τυπος?
Juno έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:17Έτσι δεν λέγεται στα αγγλικά το Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας; Δεν είπε καμία βρισιά.Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:03 Επειδή είμαι οροθετικός και ο τίτλος με προσβάλλει και με θίγει, έχω κάνει ήδη αναφορά. Αν δε διαγραφεί θα κινηθώ νομικά.
Γεμίσαμε χιονονιφάδες, σας ενοχλεί το ένα, σας ενοχλεί το άλλο. Στο τέλος θα επικοινωνούμε μόνον με παντομίμα και φατσούλες.
Το προσβλητικό δεν είναι το aids. Αν δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι ποιο είναι το πρόβλημα του νήματος καλύτερα αν ανεβείτε στα βουνά από τα οποία κατεβηκατε
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εντάξει δε το εννοουσα το θέμα με το νομικό απλά παρασυρθηκα όταν το διάβασα.
Πάντως να γνωρίζετε ότι όποιος ή οποια παίρνει αντιρετροικη αγωγή (έτσι λέγεται) δεν είναι πλέον μεταδοτικός/η. Σεξ χωρίς προφύλαξη μπορεί να κάνει όπως και παιδιά μπορεί να κάνει και οικογενεια κανονικά. Αυτο ισχυει επίσημα, διεθνώς, από το 2018.
Ποιο είναι; Το επίδομα; Ερωτώ επειδή ζήτησε αλλαγή του τίτλου. Δύο λέξεις έχει ο τίτλος. Ποια από τις δύο προσβάλλει και πρέπει να αλλάξει;Aitwlos έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:24Juno έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:17Έτσι δεν λέγεται στα αγγλικά το Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας; Δεν είπε καμία βρισιά.Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:03 Επειδή είμαι οροθετικός και ο τίτλος με προσβάλλει και με θίγει, έχω κάνει ήδη αναφορά. Αν δε διαγραφεί θα κινηθώ νομικά.
Το προσβλητικό δεν είναι το aids. Αν δεν καταλαβαίνετε ορισμένοι ποιο είναι το πρόβλημα του νήματος καλύτερα αν ανεβείτε στα βουνά από τα οποία κατεβηκατε
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Βέβαια, το να κολλήσει κάποιος τον συγκεκριμένο ιό δεν είναι εύκολο.
ότι θα κάνει σεξ με άτομο που πάσχει από AIDS δεν σημαίνει πως θα κολλήσει στα σίγουρα.
Στατιστικά, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.
ότι θα κάνει σεξ με άτομο που πάσχει από AIDS δεν σημαίνει πως θα κολλήσει στα σίγουρα.
Στατιστικά, οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές.
Η γυναίκα κυοφορεί και 9 μήνες. Τα αντιρετροϊκά είναι συμβατά με την κύηση;Nøel έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:26 Πάντως να γνωρίζετε ότι όποιος ή οποια παίρνει αντιρετροικη αγωγή (έτσι λέγεται) δεν είναι πλέον μεταδοτικός/η. Σεξ χωρίς προφύλαξη μπορεί να κάνει όπως και παιδιά μπορεί να κάνει και οικογενεια κανονικά. Αυτο ισχυει επίσημα, διεθνώς, από το 2018.
Juno έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:27Ποιο είναι; Το επίδομα; Ερωτώ επειδή ζήτησε αλλαγή του τίτλου. Δύο λέξεις έχει ο τίτλος. Ποια από τις δύο προσβάλλει και πρέπει να αλλάξει;Aitwlos έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:24Juno έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:17
Έτσι δεν λέγεται στα αγγλικά το Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας; Δεν είπε καμία βρισιά.
Προφανώς δεν εννοούσε τον τίτλο αλλά τόσο σχόλιο πάνω από το άρθρο. Ίσως δεν το είδες γιατί το έκανε επεξεργασια
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Μπερδευτηκα, δεν εννοούσα αλλαγή τίτλου αλλα να σβηστεί το λούγκρες. Όσον αφορα τον βλάκα που έκανε τις δηλώσεις αυτές, είναι αβάσιμες.Juno έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:27Ποιο είναι; Το επίδομα; Ερωτώ επειδή ζήτησε αλλαγή του τίτλου. Δύο λέξεις έχει ο τίτλος. Ποια από τις δύο προσβάλλει και πρέπει να αλλάξει;Aitwlos έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:24Juno έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:17
Έτσι δεν λέγεται στα αγγλικά το Σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας; Δεν είπε καμία βρισιά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση