!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Re: Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Και με την υπόθεση Φιλτισάκου, αποδεικνύεται μεγάλο μπουρδέλο ο ΣΕΓΑΣ. Φυσικά στην μπουρδελοποίησή του έχει βάλει το χεράκι του και ο τσόγλανος ο Αυγενάκης.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εν τω μεταξύ κανονικά θα πρεπε να πάει η Παπαδοπουλου *** αντί της Φιλτιτσακου.....αλλά είπαμε....μπουρδέλο
***αν δεν την έπιαναν και αυτήν ντοπε
https://sportsfeed.gr/segas-den-dilothi ... adopoyloy/
Τα 5000μ βάδην έγιναν και η Παπαδοπούλου κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να κάνει πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ.
Με αυτήν την επίδοση η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου έμπαινε εντός 48αδας του ράνκινγκ και έπαιρνε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες καθώς από πριν ήταν γνωστό τι επίδοση χρειαζόταν για να τη συνδυάσει με τη νίκη στο πανελλήνιο.
Ωστόσο, αν και αυτή έκανε την υπερπροσπάθεια της αγωνιζόμενη τραυματισμένη έπιασε το στόχο της, στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πηγαίνει γιατί πολύ απλά ο ΣΕΓΑΣ δε δήλωσε τα ονόματα των κριτών στην παγκόσμια ομοσπονδία στίβου (WA) όταν έστειλε τα αποτελέσματα. Έτσι η WA δεν αναγνώρισε την επίδοση της Παπαδοπούλου εντός διαδικασίας πρόκρισης και δεν την πέρασε στο ranking.
***αν δεν την έπιαναν και αυτήν ντοπε
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εδώ θα γράφουμε για τον Στέφανο;

Ναι....
εδώ γράφουμε όλοι εμείς που δεν γουστάρουμε Ολυμπιακούς
με εξαίρεση ίσως τη μπάλα
Οι άλλοι.... οι βλαμμένοι ....έχουν το δικό τους νήμα
viewtopic.php?f=37&t=55872
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Θα ρθουμε και εκεί να σχολιάζουμε τα κωλαράκια του μπιτς βόλεϊ
Άτυχη η Ντιζαρντέν, την έπιασε η κάμερα να κάνει αυτό που κάνουν ΟΛΟΙ σ'αυτό το μαλακισμένο δήθεν "σπορ" που τα ραμολιμέντα της ΔΟΕ συνεχίζουν να διατηρούν στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Χμμμμμ .....βλεπω πως στις 8 Αυγούστου έχει το

όπου λένε οτι θα κονταροχτυπηθούν οι

*** τις έχει κανείς ακουστά αυτές;
και την ίδια ώρα έχει

Δεν νομίζω πως δεν θέλει ερώτημα τι βλέπουμε όλοι

και όταν λέω όλοι....εννοώ ΟΛΟΙ...ακομα και μεις οι γαύροι και τα βαζελια
για να κράζουμε φυσικά τη χάρτινη

όπου λένε οτι θα κονταροχτυπηθούν οι

*** τις έχει κανείς ακουστά αυτές;
και την ίδια ώρα έχει

Δεν νομίζω πως δεν θέλει ερώτημα τι βλέπουμε όλοι

και όταν λέω όλοι....εννοώ ΟΛΟΙ...ακομα και μεις οι γαύροι και τα βαζελια
για να κράζουμε φυσικά τη χάρτινη
Spoiler
Ακλαφτο θα πάει το άλλο το νήμα σου για τον στίβο
εξ άλλου το δήλωσα εξ αρχής.... ουτε εγώ δεν θα γράφω εκεί
συν ότι τον κατιμά των φιλάθλων ...όλο το πχορουμ δηλαδή
τους προέτρεψα να μην μπουν καν εκεί
και το κανα με ένα ίσως οχι και τόσο ευγενικό τρόπο

Οπότε όλοι εδώ θα μαζευόμαστε και θα τα λέμε κράζουμε
Spoiler
Ωωωω ωραιο ματσακι το Μπολ- Μακλαφιν. 2 χρονια τωρα τρωει την νεταξυ τους διαφορα οι Ολλανδεζα, σουπερ ειναι.
Πιασανε την κυριακουλα, το πιο ωραιο μωρακι του βαδην, ντροπη.
Στα του θεματος, αυριο υπογραφει ο Βεζενκοβ λογικα. Αποχωρησε ο Ιγκνας, αν φυγει και ο Φιλιπ παμε για 3αρι απο αμερικα.
Πιασανε την κυριακουλα, το πιο ωραιο μωρακι του βαδην, ντροπη.
Στα του θεματος, αυριο υπογραφει ο Βεζενκοβ λογικα. Αποχωρησε ο Ιγκνας, αν φυγει και ο Φιλιπ παμε για 3αρι απο αμερικα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

https://www.mpaladofatses.gr/%CE%9F%CE% ... F%83%CE%B9
Δυο σχόλια για την είδηση
1ον όλοι ξέρουμε ποιανού κολλητός ειναι ο Μακρον που άφησε τα παιδιά μας χωρίς αιρκοντίσιον να λιώνουν στη ζέστη

και 2ον γύρευε τι μίζες έπεσαν στο κωλοσογο για την έκτακτη αγορά των αιρκοντίσιον

Spoiler
https://www.protothema.gr/sports/articl ... biseleste/
Αργεντινή- Μαρόκο 1-2
Όπου η Αργεντινή ισοφάρισε το 106 και ακυρώθηκε 2 ώρες μετά από το var. Η καθυστέρηση ήταν αποτέλεσμα εισβολής φιλάθλου.
Αργεντινή- Μαρόκο 1-2
Όπου η Αργεντινή ισοφάρισε το 106 και ακυρώθηκε 2 ώρες μετά από το var. Η καθυστέρηση ήταν αποτέλεσμα εισβολής φιλάθλου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ολο το σύμπαν συνωμοτεί για να μας φέρει ο Στέφανος το χρυσό

https://sportsfeed.gr/parisi-2024-tenis ... on-andron/
Λέτε να το σηκώσει; μακάρι.... να δω τοτε τι θα λένε οι φαρμακόγλωσσες και ο .....Κερμιτ

https://sportsfeed.gr/parisi-2024-tenis ... on-andron/
Λέτε να το σηκώσει; μακάρι.... να δω τοτε τι θα λένε οι φαρμακόγλωσσες και ο .....Κερμιτ
Spoiler
Γιατί "μακάρι"; Μόνο και μόνο επειδή είναι Έλληνας; Δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα συμπαθητικός, μάλλον από τους πιο αντιπαθητικούς τενίστες και ίσως ο πιο αντιπαθητικός Έλληνας αθλητής.georgebi έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 13:17Λέτε να το σηκώσει; μακάρι.... να δω τοτε τι θα λένε οι φαρμακόγλωσσες και ο .....Κερμιτ
Και τι; θα υποστηρίξω δηλαδή τον ξένο και όχι αυτόν που αγωνίζεται με το εθνόσημο μου στο στήθος;micmic έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 19:15Γιατί "μακάρι"; Μόνο και μόνο επειδή είναι Έλληνας; Δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα συμπαθητικός, μάλλον από τους πιο αντιπαθητικούς τενίστες και ίσως ο πιο αντιπαθητικός Έλληνας αθλητής.georgebi έγραψε: 25 Ιούλ 2024, 13:17Λέτε να το σηκώσει; μακάρι.... να δω τοτε τι θα λένε οι φαρμακόγλωσσες και ο .....Κερμιτ
Και καλά να μην υποστηρίξω τον δικό μου επειδή παίζει βρόμικα ή ξέρω γω, γνωρίζω πως ειναι ντοπε...να το καταλάβω
Αλλά να μην τον υποστηρίξω γιατι μου ειναι απλά......αντιπαθητικός
Τι να σου πω.... αυτά εμείς του στίβου δεν τα ξέρουμε....εμείς υποστηρίζουμε πάντα τους δικούς μας...με φίλαθλο πνεύμα μεν ...αλλά πάντα τους δικούς μας
Και στο τέλος χειροκροτούμε νικητές και ''ηττημένους'' (σε εισαγωγικά το ηττημένους)
Αλλά αυτά, όπως έγραψα στο άλλο νήμα δεν αφορούν, κατά τη γνωμη μου, αυτό το νήμα
Εδώ θα ειναι για κράξιμο...και θα πάει σχετικά καλά
(όχι βεβαία όσο καλά πάνε τα νήματα όπου οι βαζελοι ,παοκια, γαυροι και χανουμια αλληλογαμιουνται)
και το άλλο ....το δικό μου,που θα πάει άπατο, και δεν σκοπεύω να κάνω κάτι παραπάνω για να το αλλάξω αυτό, θα μπορούσε να ήταν για κάτι άλλο
Όλα αυτά κατά τη γνωμη μου πάντα
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση