!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
κανετε πλακα στον φραπετζή, ή αλήθεια δεν σας ενοχλεί που η εταιρία εχει κανει τον αιγιαλό υποκατάστημα και σερβιρει μεσα στην θάλασσα;
δηλαδή οποιος ελεγκτικός φορέας σε αλλο μερος δεν τα παιρνει, ειναι μαλακας, πρέπει να το κανουν ολοι;
δηλαδή οποιος ελεγκτικός φορέας σε αλλο μερος δεν τα παιρνει, ειναι μαλακας, πρέπει να το κανουν ολοι;
Re: Πάλι η ίδια ντροπή – Εκμετάλλευση σερβιτόρων μέσα στη θάλασσα και κάτω από τον καυτό ήλιο!
Καμία σχέση. Δεν λέει κανείς εδώ ότι είναι νόμιμο ή σωστό αυτό που κάνει η εταιρία. Φυσικά και είναι παράνομο και πρέπει να φάνε πούτσα.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:40 κανετε πλακα στον φραπετζή, ή αλήθεια δεν σας ενοχλεί που η εταιρία εχει κανει τον αιγιαλό υποκατάστημα και σερβιρει μεσα στην θάλασσα;
δηλαδή οποιος ελεκτικός φορέας σε αλλο μερος δεν τα παιρνει, ειναι μαλακας, πρέπει να το κανουν ολοι;
Το ερώτημα που θέτει ο Φραπ είναι ηθικό και έχει να κάνει με την δουλειά που κάνει ο σερβιτόρος.
GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:39Δεν ξέρω για εσένα, τουλάχιστον εμένα μου πετάει τον φίλο μου τον Μπέντζαμιν.Isildur έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:12GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:05 Για το παλικάρι δεν ξέρω, αλλά το να μπαίνεις σε site κομμουνιστών και να μην μπορείς να διαβάσεις μια παράγραφο από τα pop up διαφημίσεων σίγουρα είναι ξεφτίλα.![]()
Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ, όποτε κάνω την κασκαντεριά να κλικάρω κάποιο λινκ της γνωστής κουκουπαρέας (2 είναι βασικά) του πχόρουμ. Σήμερα δεν την έκανα βέβαια, δεν έχω τόσες αντοχές, τόσο νωρίς το πρωί.
![]()
Μαθήματα αμερικανικής ιστορίας. Άντε και με Τζορτζ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
δηλαδη και ναρκωτικα να πουλαγε, θα τον στηρίζαμε, αρκει ήταν υπάλληλος ; Δεν εχει σημασία που αυτό που βλέπουμε σημαινει οτι καποιος φορέας του δημοσίου εχει λαδωθει;GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:44 Καμία σχέση. Δεν λέει κανείς εδώ ότι είναι νόμιμο ή σωστό αυτό που κάνει η εταιρία. Φυσικά και είναι παράνομο και πρέπει να φάνε πούτσα.
Το ερώτημα που θέτει ο Φραπ είναι ηθικό και έχει να κάνει με την δουλειά που κάνει ο σερβιτόρος.
ειναι παράνομο ρε παιδια αυτο, τι παει να πει δικαιωμα του και αν θελει να το κανει κλπ, πλακα κανετε;
Ειναι που το ανεβαζε ο φραπετζης, μηχανιστικές αντιδρασεις σαν τις μαιμουδες;
Αυτό. Ακριβώς αυτό!GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:44Καμία σχέση. Δεν λέει κανείς εδώ ότι είναι νόμιμο ή σωστό αυτό που κάνει η εταιρία. Φυσικά και είναι παράνομο και πρέπει να φάνε πούτσα.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:40 κανετε πλακα στον φραπετζή, ή αλήθεια δεν σας ενοχλεί που η εταιρία εχει κανει τον αιγιαλό υποκατάστημα και σερβιρει μεσα στην θάλασσα;
δηλαδή οποιος ελεκτικός φορέας σε αλλο μερος δεν τα παιρνει, ειναι μαλακας, πρέπει να το κανουν ολοι;
εσείς θα την κάνατε αυτή τη δουλειά?
Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή. Κάνει κάτι παράνομο με την θέληση του, οπότε ας τους πάνε όλους μαζί στην μπουζού.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:46δηλαδη και ναρκωτικα να πουλαγε, θα τον στηρίζαμε, αρκει ήταν υπάλληλος ; Δεν εχει σημασία που αυτό που βλέπουμε σημαινει οτι καποιος φορέας του δημοσίου εχει λαδωθει;GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:44 Καμία σχέση. Δεν λέει κανείς εδώ ότι είναι νόμιμο ή σωστό αυτό που κάνει η εταιρία. Φυσικά και είναι παράνομο και πρέπει να φάνε πούτσα.
ειναι παράνομο ρε παιδια αυτο, τι παει να πει δικαιωμα του και αν θελει να το κανει κλπ, πλακα κανετε;
Πάλι όμως δεν εννοεί αυτό ο Φραπ! Ο Φραπ το πάει στο ότι αναγκάζεται ο άλλος να ξεφτιλίστεί/παρανομησει γιατί τον εξαναγκάζει το σύστημα. Οι υπόλοιποι λέμε ότι το διάλεξε και το κάνει.
δεν μπορώ να καταλάβω αλήθεια, τόσο καθόλου δεν σαν νοιαζει να βλεπετε παρανομια που προυποθέτει λαδωμα; Ολοι Νδ εισαστε στο νημα, απο περιέργεια;
Και φυσικά, κανείς δεν απαντά στον φραπεπρήχτη γιατί ποτέ δεν γράφει κάτι δικό του, σχολιασμός πάνω σε άρθρα άλλων είναι. Ακόμα και τα επόμενα ποστς που βάζει στα νήματα μετά το OP, κατά 99% copy paste φρασούλες είναι από το ίδιο άρθρο.
Εγώ βρίσκω γελοίους τους πελάτες σ' αυτές τις φάσεις και όχι τους σερβιτόρους.
Και φυσικά τις επιχειρήσεις με σχετικές παροχές εξυπηρέτησης, είτε παρανομούν είτε όχι.
Και φυσικά τις επιχειρήσεις με σχετικές παροχές εξυπηρέτησης, είτε παρανομούν είτε όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οκ ναι το καταλαβα οτι εγινε ιεράρχηση σημαντικότητας, αλλα αληθεια ειναι αυτο που βλεπεις τόσο ασημαντο που επιλέγεις να την πεις στο κουμουνι, τόσο για πλακα ειναι το θέμα;GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:52 Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα στην αρχή. Κάνει κάτι παράνομο με την θέληση του, οπότε ας τους πάνε όλους μαζί στην μπουζού.
Πάλι όμως δεν εννοεί αυτό ο Φραπ! Ο Φραπ το πάει στο ότι αναγκάζεται ο άλλος να ξεφτιλίστεί/παρανομησει γιατί τον εξαναγκάζει το σύστημα. Οι υπόλοιποι λέμε ότι το διάλεξε και το κάνει.
αν θελει καποιος δηλαδή να το περασει σαν νορμαλ το λαδωμα, απλα βαζει ενα κουμουνι να λεει σαχλες και τελος ε;
καποιος εχει λαδωθει για να το βλεπεις αυτο, δεν σε ενοχλει;
Κι αυτό σωστό.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:55 Εγώ βρίσκω γελοίους τους πελάτες σ' αυτές τις φάσεις και όχι τους σερβιτόρους.
Άλλωστε, τα έχουμε ξαναπεί όλα αυτά εκτενέστατα πέρσι, που είχαμε την ίδια κουβέντα για το ίδιο φαινόμενο.
Κατάλαβες γιατί κάποιοι αποκαλούν το ΚΚΕ το δεκανίκι της ΝΔ.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:55 αν θελει καποιος δηλαδή να το περασει σαν νορμαλ το λαδωμα, απλα βαζει ενα κουμουνι να λεει σαχλες και τελος ε;
καποιος εχει λαδωθει για να το βλεπεις αυτο, δεν σε ενοχλει;
ααα, ναι ναι, το κκε φταιει στο νημα, οχι εσεις, σωστα. Τι μαλακες που εισαστε ρε παιδια.GoBzi έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:58Κατάλαβες γιατί κάποιοι αποκαλούν το ΚΚΕ το δεκανίκι της ΝΔ.enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 07:55 αν θελει καποιος δηλαδή να το περασει σαν νορμαλ το λαδωμα, απλα βαζει ενα κουμουνι να λεει σαχλες και τελος ε;
καποιος εχει λαδωθει για να το βλεπεις αυτο, δεν σε ενοχλει;![]()
ο αλλος ο καραγκιοζης απο πανω συμφωνει με το μποτακι της νδ οτι δεν εχει σημασια αν λαδώνουν, ειναι γελοιοι που σερβιρουν γενικότερα. Ελεος καπου.
δεν απαντάει κανείς αν θα την έκανε αυτή τη δουλειά και δεν ρωτάω έτσι για την κουβεντούλα.κατέβασα μια επιχειρηματική ιδέα με μηδέν έξοδα που καλύπτει ένα κενό στην αγορά και ψάχνω για προσωπικό που δεν θεωρεί εξευτελιστική την καλοπληρωμένη εργασία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 873 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 4 Απαντήσεις