Η Διακυρηξη των Δικαιωματων του ανθρωπου τι εχει να κρυψει?Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:09 Ευθυνόφοβοι και κοψοχεράκηδες προηγούνται στη ψηφοφορία.
Γιατί ρε παιδιά δε θέλετε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι τις επιλογές σας? Τι έχετε να κρύψετε?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμφωνείτε σε επώνυμες εκλογές ?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Συμφωνείτε σε επώνυμες εκλογές ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν σας αφαιρουν κανέναν δικαίωμα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Εμπεδοκλής
Νομίζω ότι απάντησα.Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:08Εγώ ρώτησα για ψήφο. Εσύ κάνε το δικό σου νήμα για τα "αλλα ωραία".Εμπεδοκλής έγραψε: 28 Μάιος 2024, 15:07Εσύ μας λες ότι από το τάξις του αλλουνού το μόνο που θα μαθαίνουμε είναι το τί ψήφισε. Γιατί; Τόσα άλλα ωραία μπορούμε να μάθουμε, αρκετά πιο χρήσιμα την ψήφο του.Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:59 Σας ρώτησα για επώνυμη ψηφοφορία και το πήγατε σε λογιστες και σε τρακαρίσματα αμαξιών.
Αν δεν ήσασταν για γέλια, θα έλεγα ότι είστε απλά ηλίθιοι![]()
![]()
Μην μας καυλώνεις μεσσημεριάτικα.
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πιάσε 2 με πατάτες, μουστάρδα χωρίς ντομάτα και κρεμμύδι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το αρθρο 21.3 λεει οτι η μυστικοτητα της ψηφου ειναι δικαιωμα του καθενος.
Σωστα η Διακηρυξη δεν αφαιρει κατι
Εσυ θες να αφαιρεσεις δικαιωμα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ως εργοδότης θα μπορώ να ελέγχω το τι ψηφίζουν οι υπάλληλοι μου και εάν διαφωνούν με τις δικές μου υποδείξεις ως προς το τι θα ψηφίσουν θα έχουν κυρώσεις
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Καλά απαντάς σοβαρά στο μετεφηβικό σύνδρομο;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 28 Μάιος 2024, 16:07 Ως εργοδότης θα μπορώ να ελέγχω το τι ψηφίζουν οι υπάλληλοι μου και εάν διαφωνούν με τις δικές μου υποδείξεις ως προς το τι θα ψηφίσουν θα έχουν κυρώσεις
1. Δηλαδή εάν επώνυμη η ψήφος το 41% θα αναλάμβανε την ευθύνη για το έγκλημα των Τεμπών? Τι επιπτώσεις θα είχε πολιτικά?Unique έγραψε: 28 Μάιος 2024, 14:00 Δηλαδή με τον κωδικό ταξις νετ να ψηφίζεις και να γνωρίζει το σύστημα ώστε η επιλογή σου να είναι διαθέσιμη στο ευρύτερο κοινό, επιτρέποντας έτσι την εύκολη παρακολούθηση των πολιτικών σου επιλογών.
Να μπαίνει ένας σε κάποιο κεντρικό πόρταλ και να λέει π.χ. "Για να δώ τι ψήφισε ο Κώστας Σκορδοπούτσογλου στις Δημοτικές εκλογές του 2026"
Νομίζω θα είχαμε πολλαπλά οφέλη:
1. Τέλος στην ανώνυμη ψήφο = υποχρέωση να αναλαμβάνουν τις επιπτώσεις των πολιτικών τους αποφάσεων
2. Θα διευκολύνει τη διαφάνεια και την ευθύνη.
3. Όσο η επιλογή μένει ανώνυμη, είναι δύσκολο να τους κριτικάρεις ή να τους αντιμετωπίσεις και επικρατεί η ανευθυνότητα.
2. Δηλαδή εάν ήξερες επώνυμα ποιοι ειναι το 41% που ψήφισε ΝΔ πως θα επικρατούσε η διαφάνεια στο σκάνδαλο των υποκλοπών.
3. Ποια κριτική θα άκουσες στο 41%εάν ήξερες επώνυμα ποιοι είναι για την κοροϊδία της ΝΔ για την ακρίβεια.
Υ.Γ. Αφού θες να το σοβαρεψουμε ορίστε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 782 Προβολές