Δεν έχει οικογενειοκρατικη και κομματική μαφία Ο Κασέλ, μόνο κατσαπλιαδεςnemo έγραψε: 17 Απρ 2024, 13:15εγω που δεν ειμαι οπαδος της νδ και του συριζα μπορεις ή μαλλον μπορειτε να μου πειτεArisvilla έγραψε: 16 Απρ 2024, 12:41 Βρίζει ο νεοδημοκράτης κάνοντας μπάφους στην Ολλανδια. Εχει το ακαταλόγιστο και δεν ασχολούμαι και μαζί του. Εκτός από τους μπάφους βέβαια έχει και iq μπιφτεκιού![]()
τι διαφορετικο πρεσβευει ο κασσελακης του συριζα απο την νδ του κουλι ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση:Στο 28-32% η ΝΔ, γιατί εγκαταλείπουν το κόμμα οι Δεξιοί ψηφοφόροι
Re: Δημοσκόπηση:Στο 28-32% η ΝΔ, γιατί εγκαταλείπουν το κόμμα οι Δεξιοί ψηφοφόροι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Re: Δημοσκόπηση:Στο 28-32% η ΝΔ, γιατί εγκαταλείπουν το κόμμα οι Δεξιοί ψηφοφόροι
Δε νομίζω ότι ο κουλης έχει σεξουαλική ζωή. Ίσως αυτο φταιειΜπίστης έγραψε: 17 Απρ 2024, 13:55Η σεξουαλική ζωή του πρωθυπουργού κρύβεται επιμελώς, όσο προβάλεται του ΚασέλLord Brum έγραψε: 17 Απρ 2024, 13:20Να σου πω εγώ. Ο κούλης κάνει τον πουστη με ξένο κωλο. Ο κασσελακης με τον δικό τουnemo έγραψε: 17 Απρ 2024, 13:15
εγω που δεν ειμαι οπαδος της νδ και του συριζα μπορεις ή μαλλον μπορειτε να μου πειτε
τι διαφορετικο πρεσβευει ο κασσελακης του συριζα απο την νδ του κουλι ;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi