Μέτρια προτιμώ αυτήνΜαδουραίος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:56Intouchables
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Joker 2 : Folie à deux
Re: Joker 2 : Folie à deux
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
https://www.imdb.com/list/ls041399095/zteo έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:46Για δώσε ένα παράδειγμα σύγχρονου Γαλλικού κινηματογράφου.Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:43Θεωρώ τον σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο πολύ καλύτερο από αυτόν της Νουβέλ βαγκ.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
η λιστα περιελαμβανει Αυστριακο, Βελγο και ΟλλανδοLibre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 21:13https://www.imdb.com/list/ls041399095/zteo έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:46Για δώσε ένα παράδειγμα σύγχρονου Γαλλικού κινηματογράφου.Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:43
Θεωρώ τον σύγχρονο γαλλικό κινηματογράφο πολύ καλύτερο από αυτόν της Νουβέλ βαγκ.
και εννοειται αναθεμα κι αν ειδες δυο τρεις περα του Αμελι
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Libre arbitre
Οι σκηνοθέτες είναι σχεδόν πάντα Γάλλοι ή ζουν στην Γαλλία και στις ταινίες όλες η πλειονότητα είναι Γάλλοι ηθοποιοί. Έχω δει τουλάχιστον τις μισές ταινίες και κάποιες πάνω από μια φορά. Προφανώς και έχω δει και άλλες πολλές εκτός λίστας. Αλλά βγαίνουμε εκτός θέματος.Zundapp έγραψε: 06 Οκτ 2024, 21:23η λιστα περιελαμβανει Αυστριακο, Βελγο και Ολλανδο
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
την επομενη φορα προσπαθησε καλυτερα και μεινε στον αντι-ΛΟΑΤΚΙ του Πουτιν και του ΜητσουτακLibre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 21:30Οι σκηνοθέτες είναι σχεδόν πάντα Γάλλοι ή ζουν στην Γαλλία και στις ταινίες όλες η πλειονότητα είναι Γάλλοι ηθοποιοί. Έχω δει τουλάχιστον τις μισές ταινίες και κάποιες πάνω από μια φορά. Προφανώς και έχω δει και άλλες πολλές εκτός λίστας.Zundapp έγραψε: 06 Οκτ 2024, 21:23η λιστα περιελαμβανει Αυστριακο, Βελγο και Ολλανδο
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- Libre arbitre
Συγνώμη αλλά δεν βγάζω νόημα.Zundapp έγραψε: 06 Οκτ 2024, 21:33την επομενη φορα προσπαθησε καλυτερα και μεινε στον αντι-ΛΟΑΤΚΙ του Πουτιν και του ΜητσουτακLibre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 21:30Οι σκηνοθέτες είναι σχεδόν πάντα Γάλλοι ή ζουν στην Γαλλία και στις ταινίες όλες η πλειονότητα είναι Γάλλοι ηθοποιοί. Έχω δει τουλάχιστον τις μισές ταινίες και κάποιες πάνω από μια φορά. Προφανώς και έχω δει και άλλες πολλές εκτός λίστας.Zundapp έγραψε: 06 Οκτ 2024, 21:23
η λιστα περιελαμβανει Αυστριακο, Βελγο και Ολλανδο
- kongrosian
θα την δω, μόνο και μόνο για τον Χοακιν Φοινιξ.
-
Mitharadir
Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:19Πάντα είμαι με την Δύση και κατά της Ρωσίας.Mitharadir έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:13Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;
Μια ταινία στην οποία ο Τζόκερ ανακαλύπτει τη θηλυκή πλευρά του εαυτού του με έφεση στο τραγούδι πριν σφαχτεί από έναν άλλον τρόφιμο, ε ναι εργάρα θα είναι.vantono έγραψε: 10 Απρ 2024, 15:27 Το ανέβασα και στο παλιό πχορουμικο νήμα του Joker, το πρωί.
Φαίνεται πιο ατμοσφαιρικό από το πρώτο πάντως. Καλύτερο δεν ξέρω αν θα είναι, θα δείξει.
- Rocco Siffredi
Βάλε και κάνα σποιλερ μπρο ελεος
- Libre arbitre
Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές κάπως παραπάνω. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία.Mitharadir έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:14Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:19Πάντα είμαι με την Δύση και κατά της Ρωσίας.Mitharadir έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:13
Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;
- Libre arbitre
Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές περισσοτερο. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Αντίθετα οι ρωσικές, τουρκικές και οι ινδικές ταινίες είναι πολύ μπας κλας. Μόνο νοτιοκορεατικες μπορώ να δω από ανατολικές χώρες.Mitharadir έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:14Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;Libre arbitre έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:19Πάντα είμαι με την Δύση και κατά της Ρωσίας.Mitharadir έγραψε: 06 Οκτ 2024, 20:13
Τι μανία είναι αυτή με το Γαλλικό σινεμά και σειρές; Οι Αμερικανικές είναι πολύ καλύτερες (γνώμη μου).Πόσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από όλα τα είδη έχουν μείνει στην ιστορία παγκοσμίως και πόσες Γαλλικές;
-
Mitharadir
Ρωσικές και Ινδικες δεν έχω δει.Τουρκικες έβλεπα αναγκαστικά παλιότερα, η μισή μου οικογένεια έβλεπε τότε τα τουρκικά σήριαλ που είχαν κατακλύσει την Ελλάδα εκείνη την περίοδο.Libre arbitre έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:58Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές περισσοτερο. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Αντίθετα οι ρωσικές, τουρκικές και οι ινδικές ταινίες είναι πολύ μπας κλας. Μόνο νοτιοκορεατικες μπορώ να δω από ανατολικές χώρες.Mitharadir έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:14Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;
Γιατί θεωρείς τις Αμερικανικές χειρότερες από τις Γαλλικές; Σε χαλάνε οι ηθοποιοί ή κάτι άλλο;
Λευκός Λύκος έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:22 Η ταινία δεν βλέπεται.
Λυπήθηκα κάθε ευρώ που έδωσα για εισιτήρια,ποπ Κορν και αναψυκτικά.
φωταγε από πολύ μακριά, ευτυχώς
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Libre arbitre
Ίσως να με συγκινεί περισσότερο η γλώσσα του Μολιέρου, οι γαλλικές ταινίες έχουν ένα je ne sais quoi.Mitharadir έγραψε: 07 Οκτ 2024, 20:38Ρωσικές και Ινδικες δεν έχω δει.Τουρκικες έβλεπα αναγκαστικά παλιότερα, η μισή μου οικογένεια έβλεπε τότε τα τουρκικά σήριαλ που είχαν κατακλύσει την Ελλάδα εκείνη την περίοδο.Libre arbitre έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:58Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι αμερικανικές. Απλά προτιμώ τις γαλλικές περισσοτερο. Μια χαρά δυτικές χώρες είναι και οι ΗΠΑ και η Γαλλία. Αντίθετα οι ρωσικές, τουρκικές και οι ινδικές ταινίες είναι πολύ μπας κλας. Μόνο νοτιοκορεατικες μπορώ να δω από ανατολικές χώρες.Mitharadir έγραψε: 07 Οκτ 2024, 14:14
Δηλαδή αν προτιμούσες Αμερικανικές ταινίες και σειρές από τις Γαλλικές θα ήσουν υπέρ της Ρωσίας και κατά της Δύσης; Ή δεν θεωρεις τις ΗΠΑ σωστή Δυτική χώρα;
Γιατί θεωρείς τις Αμερικανικές χειρότερες από τις Γαλλικές; Σε χαλάνε οι ηθοποιοί ή κάτι άλλο;