Alex Amsterdam έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:20
Αυτες ειναι υποθεσεις που δεν προχωρανε αν δεν πει το οκ η ΕΥΠ και το ΥΠΕΞ.
Επισης ειναι υποθεσεις για τις οποιες ουτε ξερουμε ουτε προκειται ποτε να μαθουμε ποτε τι ισχυει πραγματικα και τι παιχνιδι κρυβεται απο πισω.
Οποτε ειναι θεμα επιλογης.
Αν εμπιστευεσαι την ΕΥΠ και το ΥΠΕΞ η αν πιστευεις οτι εκτελει τουρκικες εντολες.
Η επιλογη ειναι δικη σου αγαπητε αναγνωστη.
trust me bro
Οσο ειδαν δωρεες η Μητροπολη Πειραια και τα νοσοκομεια αλλο τοσο θα μας πουν αληθειες η ΕΥΠ και το Υπ.Εξ. (που δεν νομιζω οτι το τελευταιο εχει καποια ευθυνη, για να θολωσεις τα νερα το εβαλες).
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 21 Μαρ 2024, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:22
Εγώ προσωπικά έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο ΥΠΕΞ. Και στην ΕΥΠ φυσικά. Τόσες επιτυχίες του παρελθόντος εμπνέουν όσο να το πεις μια εμπιστοσύνη τυφλή στα όρια της άδειας κόγχης.
Οι υπηρεσιες πληροφοριων εχουν και επιτυχιες και αποτυχιες
Ετσι γινεται οταν παιζεις σε τετοια ταμπλο.
Οσο ειδαν δωρεες η Μητροπολη Πειραια και τα νοσοκομεια αλλο τοσο θα μας πουν αληθειες η ΕΥΠ και το Υπ.Εξ. (που δεν νομιζω οτι το τελευταιο εχει καποια ευθυνη, για να θολωσεις τα νερα το εβαλες).
.
Μπορει να υπαρχουν δωρεες μπορει να μην υπαρχουν και να ειναι κελυφος.
Ποιος ξερει;
Και κυριως ποιος ειναι αυτος που γνωριζει τι συμφερει την χωρα και τι οχι;
.
Ποιος ξερει;
H Μητροπολη Πειραιως και τα νοσοκομεια δεν πηραν τιποτα.
hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:22
Εγώ προσωπικά έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο ΥΠΕΞ. Και στην ΕΥΠ φυσικά. Τόσες επιτυχίες του παρελθόντος εμπνέουν όσο να το πεις μια εμπιστοσύνη τυφλή στα όρια της άδειας κόγχης.
Οι υπηρεσιες πληροφοριων εχουν και επιτυχιες και αποτυχιες
Ετσι γινεται οταν παιζεις σε τετοια ταμπλο.
Μετά την μεγάλη σοφία ότι τίποτα δεν έχει μηδενική πιθανότητα να συμβεί, έχουμε τώρα ότι υπάρχουν αποτυχίες και επιτυχίες στην ζωή.
Περιμένω την επόμενη μεγάλη σοφία ότι κανείς δεν θα ζήσει για πάντα και η ζωή έχει χαρές και λύπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
.
Ποιος ξερει;
Ισχύει. Κι εγώ τα έχω με τη Σίντνευ Σουίνι. Αρραβωνιαστήκαμε κρυφά στο Βέγκας, αλλά δεν το ξέρει κανείς, γιατί ήταν πολύ μυστική τελετή. Μπορεί να συνέβη, μπορεί όχι, ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει;
Alex Amsterdam έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:26
Ο ψιλικατζης της κατω τουμπας ξερει.
Δεν έχεις δώσει την εντύπωση ότι ξέρεις τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:28
Μετά την μεγάλη σοφία ότι τίποτα δεν έχει μηδενική πιθανότητα να συμβεί, έχουμε τώρα ότι υπάρχουν αποτυχίες και επιτυχίες στην ζωή.
Περιμένω την επόμενη μεγάλη σοφία ότι κανείς δεν θα ζήσει για πάντα και η ζωή έχει χαρές και λύπες.
Η μεγαλη σοφια προηγηθηκε
Ηταν αυτη συμφωνα με την οποια ηξερες τις επιτυχιες τις ΕΥΠ και με βαση αυτες δεν τις εχεις εμπιστοσυνη
Alex Amsterdam έγραψε: 21 Μαρ 2024, 20:20
Αυτες ειναι υποθεσεις που δεν προχωρανε αν δεν πει το οκ η ΕΥΠ και το ΥΠΕΞ.
Επισης ειναι υποθεσεις για τις οποιες ουτε ξερουμε ουτε προκειται ποτε να μαθουμε ποτε τι ισχυει πραγματικα και τι παιχνιδι κρυβεται απο πισω.
Οποτε ειναι θεμα επιλογης.
Αν εμπιστευεσαι την ΕΥΠ και το ΥΠΕΞ η αν πιστευεις οτι εκτελει τουρκικες εντολες.
Η επιλογη ειναι δικη σου αγαπητε αναγνωστη.
Στα παπαρια μας ρε τιποτα η εμπιστοσυνη σου.
Εσύ γιατί θίχτηκες; Δεν εξέφρασα ποτέ ούτε καν ειρωνική εμπιστοσύνη προς άεργα μποτ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Προς πρακτορες ΕΥΠ.
Συνεχιστε να ενημερωνετε για την εκβαση των επιχειρησεων σας τον συνδεσμο με κωδικο ονομα ¨μπακαλης"
Αυτο το μηνυμα θα αυτοκαταστραφει σε 5-4-3-2-1 μπουμ