Οκ, δεν είναι και Άρνι αλλά θέλω να πω είχε κάποιο υπόβαθρο για να δουλέψει ο φωτογράφος, ακόμα και αν έδειξε και λίγη καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Αχνοφαίνεται και ένα 6pack. Νορμάλ φόρμα για 45ρηhellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:57Εγώ δεν βλέπω τίποτα και είναι φωτογραφικά κι από καλή γωνία. Εξάλλου το εργαλείο που έβαλα την φωτογραφία θεωρεί ότι είναι ψεύτικη ή πειραγμένη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Warlord Macron
Re: Warlord Macron

Κάτι λέγαμε για τα βυζιά της Σίδνευ που επανέφεραν το γυναικείο κάλλος ως πρότυπο νωρίτερα. Εδώ φαίνεται η ξύπνια κουλτούρα έχει δεχτεί ισχυρό χτύπημα, αφού φαίνεται να επιστρέφουν ακόμα και τα κλασικά πρότυπα αντρισμού
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- hellegennes
Το μόνο υπόβαθρο είναι ότι σφίγγεται και φέρνει τους ώμους πάνω για να φαίνεται ότι έχει πλάτες, ενώ είναι φανερό ότι έχει γυναικείες πλάτες.Σενέκας έγραψε: 21 Μαρ 2024, 16:01 Οκ, δεν είναι και Άρνι αλλά θέλω να πω είχε κάποιο υπόβαθρο για να δουλέψει ο φωτογράφος, ακόμα και αν έδειξε και λίγη καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Αχνοφαίνεται και ένα 6pack. Νορμάλ φόρμα για 45ρη![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
είναι τόσο αληθινό οσο και αυτόΣενέκας έγραψε: 21 Μαρ 2024, 16:01Οκ, δεν είναι και Άρνι αλλά θέλω να πω είχε κάποιο υπόβαθρο για να δουλέψει ο φωτογράφος, ακόμα και αν έδειξε και λίγη καλλιτεχνική δημιουργικότητα. Αχνοφαίνεται και ένα 6pack. Νορμάλ φόρμα για 45ρηhellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2024, 15:57Εγώ δεν βλέπω τίποτα και είναι φωτογραφικά κι από καλή γωνία. Εξάλλου το εργαλείο που έβαλα την φωτογραφία θεωρεί ότι είναι ψεύτικη ή πειραγμένη.![]()
https://twitter.com/runews/status/1768904564386693375
- NewModelArmy
Αλλοι τη βρίσκουν με παλλομενους κυλίνδρους και αλλοι με κοιλιτσες δεκαχρονων αγοριων. Γούστα είναι αυτά

- Dwarven Blacksmith
Σημασία έχει πόσο ισχυρό είναι σαν εικόνα και σαν αφήγημα, ότι αυτά δεν είναι ακριβώς η πραγματικότητα το ξέρουν (σχεδόν) όλοι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Αλήθεια τώρα, βλέπει κανείς την κάτω φωτογραφία και την πάνω και λέει "α, ναι, είναι ο ίδιος άνθρωπος με ένα τσικ φώτοσοπ";
Έχει σημασία αν η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς αυτή ή αν δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Μαρ 2024, 16:52 Σημασία έχει πόσο ισχυρό είναι σαν εικόνα και σαν αφήγημα, ότι αυτά δεν είναι ακριβώς η πραγματικότητα το ξέρουν (σχεδόν) όλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
French politician Régis de Castelnau:
Every day reality spits in our faces and reminds us of the level of degradation to which the elite have reduced our unfortunate country. After the childish rantings of an irresponsible man who should be running this country, we saw the reaction of our country's entire press system to the tragedy in Moscow.
The spectacle on the news channels was absolutely disgusting. Bad generals prostituting themselves on TV, gleeful fake experts, gleeful "journalists," toads, jellyfish, constantly talking about a former KGB protégé - all of them, without hiding their joy, displaying their pathological hatred for the Russian people. And, of course, blame Putin for organizing this massacre.
Such was the case with the attack on Nord Stream 2. In the face of evidence, they chanted "it's Russia", knowing full well the lie. The same thing is happening this time. And there will never be a correction, a retraction, or even an apology here.
I don't know if we will be able to free ourselves from this disgusting system, but we will have to take stock on that day.
https://t.me/Slavyangrad/92372
Every day reality spits in our faces and reminds us of the level of degradation to which the elite have reduced our unfortunate country. After the childish rantings of an irresponsible man who should be running this country, we saw the reaction of our country's entire press system to the tragedy in Moscow.
The spectacle on the news channels was absolutely disgusting. Bad generals prostituting themselves on TV, gleeful fake experts, gleeful "journalists," toads, jellyfish, constantly talking about a former KGB protégé - all of them, without hiding their joy, displaying their pathological hatred for the Russian people. And, of course, blame Putin for organizing this massacre.
Such was the case with the attack on Nord Stream 2. In the face of evidence, they chanted "it's Russia", knowing full well the lie. The same thing is happening this time. And there will never be a correction, a retraction, or even an apology here.
I don't know if we will be able to free ourselves from this disgusting system, but we will have to take stock on that day.
https://t.me/Slavyangrad/92372
Ριαλ τσαντ,τοιχο τοιχο πανε στη Θηβα

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Παραπλανητικό. Πιστεύω ο Τάιλερ είναι ο top
- Dwarven Blacksmith
Μπα δε νομίζω. Ο Τάιλερ το πολύ να είναι power bottom.
- Καραμελίτσα
Τελικά ο Macron θα μείνει στην ιστορία ως ο Warlord που εχασε την Francafrique.
Z
έχασε?Καραμελίτσα έγραψε: 24 Μαρ 2024, 19:00 Τελικά ο Macron θα μείνει στην ιστορία ως ο Warlord που εχασε την Francafrique.
μάλλον ως o ewwlord που έκανε την Γαλλία francafrique.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre