Μόνο εγώ τείνω περισσότερο να πιστεύω οτι μια χαρά καταλαβαίνει αλλά θέλει για χ,ψ λόγους να προκαλέσει?Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 17:17Σοβαρα τωρα, περιμενεις να καταλαβει;Otto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2018, 16:54Σκέψου να σου έβαζε κάποιος ένα gif με τον Χίτλερ να σου λέει Off to Auschwitz now.
Ακόμα και για πλάκα. Σκέψου τι υστερίες θα έβγαζες τόσο εσύ όσο και το χαζό που γελάει από κάτω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσαγωγές πολιτών που μοίραζαν φυλλάδια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών
Re: Προσαγωγές πολιτών που μοίραζαν φυλλάδια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Βινόσαυρος
λες και δεν ξέρουμε την κατάληξηΦρούραρχος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 18:30Δεν χρειάζεται να βάλεις, ούτε να βάλουμε τίποτα.Βινόσαυρος έγραψε: 30 Οκτ 2018, 17:23δε θα τσουβαλιάσουμε χίτλερ και σταλιν
αν πω και γω να έβαζε κανείς τον τρουμαν με την χιροσίμα τι θα γινόταν;
Η πραγματικότητα, λέει ότι η έξαρση του εθνικισμού, του φασισμού, ή όπως θες πέστο, είναι εδώ και είναι θέμα χρόνου, να το ζήσης.
Ξέρεις οι ιδεοληψίες έφεραν τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα.
Αφήνω το τουίτ της Λεπέν, αν και δε θα το πιάσεις...![]()
@MLP_officiel
Ακολουθήστε Ακολουθήστε τον χρήστη @MLP_officiel
Περισσότερα
Merkel se retire...
Macron se repose...
Juncker prépare son pot de départ...
Et nous, nous sommes prêts !!
#Européennes2019
4:05 π.μ. - 30 Οκτ 2018
https://twitter.com/hashtag/Europ%C3%A9 ... 9?src=hash
«Η Μέρκελ βγαίνει στην σύνταξη,
ο Μακρόν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου,
ο Γιούνκερ ετοιμάζεται να αποχωρήσει.
Κι εμείς, κι εμείς είμαστε έτοιμοι!»
![]()
![]()

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
αντιληπτικη ικανοτητα < 0Σουβλίτσα έγραψε: 30 Οκτ 2018, 18:36Μόνο εγώ τείνω περισσότερο να πιστεύω οτι μια χαρά καταλαβαίνει αλλά θέλει για χ,ψ λόγους να προκαλέσει?Nostalgia έγραψε: 30 Οκτ 2018, 17:17Σοβαρα τωρα, περιμενεις να καταλαβει;Otto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2018, 16:54
Σκέψου να σου έβαζε κάποιος ένα gif με τον Χίτλερ να σου λέει Off to Auschwitz now.
Ακόμα και για πλάκα. Σκέψου τι υστερίες θα έβγαζες τόσο εσύ όσο και το χαζό που γελάει από κάτω.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Αποκλείεται να ειναι κολλημένα αντιδραστικά αντανακλαστικά ή να θέλει να δημιουργεί κλίμα γενικότερα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- blackpaint
αγαπουλες μου, για δεκαετιες κοσμος ετρωγε ξυλο απο τσους σε αφισοκολησεις, μοιρασμα φυλαδιων και πορειες, και πολυ ξυλο οταν τους προσηγαγαν, δε θα παθετε τιποτα με μια προσαγωγουλα και μιε εξακριβωσουλα, οκ;
Το γιφ το βαλα για comedic reasons γιατι μας τα χετε κανει μπαλονια τα εθνικια με τη μαγκεδονιαμας και τον αλβανοελληνα καλασνικοφορο.
Το γιφ το βαλα για comedic reasons γιατι μας τα χετε κανει μπαλονια τα εθνικια με τη μαγκεδονιαμας και τον αλβανοελληνα καλασνικοφορο.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Και τους Χρυσαυγίτες, να τα λέμε κι αυτά μην ξεχνιόμαστε.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:22
Οι ίδιοι μπάτσμεν που χαϊδεύουν τους ΡουΦίκωνες, προσήγαγαν ανθρώπους επειδή... μοίραζαν φυλλάδια.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- blackpaint
δεν υπαρχει τετοιο γιφOtto Weininger έγραψε: 30 Οκτ 2018, 16:54 Σκέψου να σου έβαζε κάποιος ένα gif με τον Χίτλερ να σου λέει Off to Auschwitz now.
αυτο ομως ειναι καλο

.
Κωλντρονάκο μου ..... γιατί δέν χρειάζεται νά κατηγορείσσι γιά κάτι ;;;
Τότε γιά ποιό λόγο νά σέ προσάγουν ;;; ...... νά σέ κεράσουνε καφέ ;;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Golden Age
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:30.
.
Η προσαγωγή είναι για εξακρίβωση στοιχείων ή για ανάκριση . Εαν προκύψει (ή "προκύψει") κατηγορία για παράβαση του νόμου, τότε μετατρέπεται σε σύλληψη και παραπέμπεται η υπόθεση σε δίκη.
Φυσικά, οι προσαγωγές εδώ δεν ήταν παρά καθεστωτική απόπειρα εκφοβισμού των πατριωτιών.
Tους Χρυσαυγίτες δεν τους χαϊδεύανε ποτέ. Επί Σαμαρά τους οδήγησαν σιδηροδέσμιους, με γελοίες κατηγορίες (στην πραγματικότητα επειδή έκοβαν ψήφους απ' τη ΝΔ) στα πλαίσια δικαστικού πραξικοπήματος, όπως ομολόγησε το δεξί χέρι του Σαμ.brb και tyt έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:02Και τους Χρυσαυγίτες, να τα λέμε κι αυτά μην ξεχνιόμαστε.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:22
Οι ίδιοι μπάτσμεν που χαϊδεύουν τους ΡουΦίκωνες, προσήγαγαν ανθρώπους επειδή... μοίραζαν φυλλάδια.

γιατί δέν χρειάζεται νά κατηγορείσσι γιά κάτι ;;;
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... =657&lang=Η προσαγωγή των πολιτών στις Αστυνομικές Υπηρεσίες είναι νόμιμη και πραγματοποιείται για την εξακρίβωση της ποινικής ταυτότητάς τους καθώς και της συλλογής στοιχείων για την διερεύνηση διαπραχθέντων εγκληματικών πράξεων και προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 74 και 95 του Προεδρικού Διατάγματος 141/1991.
Δε χρειάζεται κατηγορία, για εξακρίβωση γίνεται, όπως λέει και ο Γκόλντεν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
ritzeri
Τότε ήσασταν οι αντισυστημικοι και το σύστημα σας κυνηγαγε.blackpaint έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:01 αγαπουλες μου, για δεκαετιες κοσμος ετρωγε ξυλο απο τσους σε αφισοκολησεις, μοιρασμα φυλαδιων και πορειες, και πολυ ξυλο οταν τους προσηγαγαν, δε θα παθετε τιποτα με μια προσαγωγουλα και μιε εξακριβωσουλα, οκ;
Τώρα είστε το σύστημα και κυνηγάτε τους αντισυστημικους.
Εγώ, συμφωνώ με αυτή τη θεωρηση
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:53Tους Χρυσαυγίτες δεν τους χαϊδεύανε ποτέ. Επί Σαμαρά τους οδήγησαν σιδηροδέσμιους, με γελοίες κατηγορίες (στην πραγματικότητα επειδή έκοβαν ψήφους απ' τη ΝΔ) στα πλαίσια δικαστικού πραξικοπήματος, όπως ομολόγησε το δεξί χέρι του Σαμ.brb και tyt έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:02Και τους Χρυσαυγίτες, να τα λέμε κι αυτά μην ξεχνιόμαστε.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 14:22
Ο Ρουπακιάς είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ''δικός σας είμαι'' και ''εκτίει'' την ποινή του σπίτι του γιατί λένε ότι δεν βρίσκουν χώρο για να γίνει η δίκη του.
O Ρουπακιάς μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Όσο για το αν πράγματι είπε αυτή τη μπούρδα, θα μου επιτρέπεις ν' αμφιβάλλω.brb και tyt έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:38Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:53Tους Χρυσαυγίτες δεν τους χαϊδεύανε ποτέ. Επί Σαμαρά τους οδήγησαν σιδηροδέσμιους, με γελοίες κατηγορίες (στην πραγματικότητα επειδή έκοβαν ψήφους απ' τη ΝΔ) στα πλαίσια δικαστικού πραξικοπήματος, όπως ομολόγησε το δεξί χέρι του Σαμ.
Ο Ρουπακιάς είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ''δικός σας είμαι'' και ''εκτίει'' την ποινή του σπίτι του γιατί λένε ότι δεν βρίσκουν χώρο για να γίνει η δίκη του.
Είναι στο σπίτι του, γιατί εξαντλήθηκε ο μάξιμουμ χρόνος που μπορεί να μείνει προφυλακισμένος. Νόμιμα, δεν μπορούσε να μείνει παραπάνω χωρίς να έχει τελεσιδικήσει. Αλλά για την Αριστερά, οι νόμοι είναι κάτι δευτερεύον, αφού λειτουργούν με βάση το σταλινικό πρότυπο (αν δε μ' αρέσει η φάτσα του, τον σκοτώνω).
Ο Κουφοντίνας είναι σε αγροτική φυλακή (που δεν προβλέπεται), ο Ξηρός έτοιμος να βγεί, το γενετικό υλικό της "Ηριάννας" (αχ, καλέ η Ηριάννα), αφέθηκε να καταστραφεί (ούπς), και βγήκε, οι ένοχοι για τον φόνο των ανθρώπων στη ΜΑΡΦΙΝ δεν έχουν πιαστεί ακόμα (και ούτε πρόκειται), για τις δολοφονίες των δυο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, δεν έγινε ούτε καν προσαγωγή (σκυλιά να σκότωναν, πιο πολύ θα είχε κινητοποιηθεί η μπατσονομία), το μπάσταρδο που έριξε τη φωτοβολίδα στη 19χρονη στο Αγρίνιο ακόμα δεν τον έχουνε μπουζουριάσει, και χίλια δυο άλλα περιστατικά αριστερίστικης ασυδοσίας και γνήσιας τσογλανοσύνης περνάνε ατιμώρητα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Γιατί άραγε λέει ότι θέλει; Από το μυαλό του τα έβγαλε;Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 20:57
O Ρουπακιάς μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Όσο για το αν πράγματι είπε αυτή τη μπούρδα, θα μου επιτρέπεις ν' αμφιβάλλω.
Είναι στο σπίτι του, γιατί εξαντλήθηκε ο μάξιμουμ χρόνος που μπορεί να μείνει προφυλακισμένος. Νόμιμα, δεν μπορούσε να μείνει παραπάνω χωρίς να έχει τελεσιδικήσει.
Για το υπόλοιπο φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι μόνον οι ''μπάτσμεν'' μαζί του. Έχει γερές πλάτες όπως και η υπόλοιπη Χρυσή Αυγή. Το παίζετε και κατατρεγμένοι οι Χρυσαυγίτες.
.Golden Age έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:36ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Οκτ 2018, 19:30.Kauldron έγραψε: 30 Οκτ 2018, 16:25
Δε νομίζω οτι χρειάζεται κατηγορητήριο για προσαγωγή.
Πάντως βλέπω οτι το ελατήριο πιέζεται, και πιέζεται. Καλό είναι αυτό, κάποιοι θα το φάνε στα μούτρα.
.
Η προσαγωγή είναι για εξακρίβωση στοιχείων ή για ανάκριση . Εαν προκύψει (ή "προκύψει") κατηγορία για παράβαση του νόμου, τότε μετατρέπεται σε σύλληψη και παραπέμπεται η υπόθεση σε δίκη.
Φυσικά, οι προσαγωγές εδώ δεν ήταν παρά καθεστωτική απόπειρα εκφοβισμού των πατριωτιών.
Τό γιά εξακρίβωση έχει πεθάνει Γκόλ ..... μέ ένα τήλ πού κάνουν ..... έχουν μάθει τά πάντα .....
Μόνο σαδιστικός είναι ο λόγος πιά ..... τό καταλαβαίνεις νομίζω ..... εδώ ζείς ......
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση