Είχε αυτό το "psycho" που πάντα με γοητεύει.

ξεπετα ειναι σε 8 επεισοδεια ... βασικα η σειρα απευθυνεται οχι σε φαν της εφ αλλα σε εφηβους ... εδω υποτιθεται χανεται ο κοσμος και αυτοι το εκαναν λοβ στορυ με αστειους διαλογους μιας παρεας ... εντελως για το μ-πεοAlienWay έγραψε: 30 Μαρ 2024, 13:23 Την είδα τη σειρά, χωρίς να έχω διαβάσει το κινέζικο βιβλίο ή την κινέζικη σειρά (γιατί σε αυτά βασίζεται).
Είναι καλή, ενδιαφέρουσα, αλλά ο υπερτονισμός του περιεχομένου των διαλόγων από τους συγγραφείς της προσδίδει μία αίγλη δήθεν "αριστουργήματος" που την αδικεί. Γιατί θα βγει μετά το κοινό να πει ότι είναι υπερεκτιμημένη και θα έχει δίκιο.
Ακόμη και οι πιο "καθημερινοί" διάλογοι περιέχουν εξυπνακισμούς και σοφιστείες, γεγονός που προκαλεί στο κοινό αντίθετα αντανακλαστικά.
Αν τη δεις ως "αριστούργημα", θα καταλήξεις ότι είναι πατάτα. Αν τη δεις ως μια ακόμη σειρά που είναι απλά καλή, θα περάσεις καλά.
γιατι δεν εχουν διαβασει τα βιβλια ... προφανως την αντιμετωπιζουν ως μια ιστορια space opera ενω ειναι μεθοδολογια επιβιωσης σε μαχη ζωης θανατουDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μαρ 2024, 14:39 Δεν την έχω δει ακόμα αλλά άρεσε στους normies συναδέλφους.
Η πρώτη σκηνή με τους Ερυθροφρουρούς είναι εξαιρετική.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μαρ 2024, 14:39 Δεν την έχω δει ακόμα αλλά άρεσε στους normies συναδέλφους.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δε νομίζω ότι είναι καθόλου έτσι τα πράγματα απ' ότι κατάλαβα. Κράτησαν δηλαδή την πρώτη σκηνή στην Κίνα ως την αρχή του κακού και οι καλοί θα είναι στην Αγγλία.Beria έγραψε: 30 Μαρ 2024, 19:28Η πρώτη σκηνή με τους Ερυθροφρουρούς είναι εξαιρετική.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μαρ 2024, 14:39 Δεν την έχω δει ακόμα αλλά άρεσε στους normies συναδέλφους.
Μη τη χάσεις.
Κινέζικο βιβλίο, κινεζική παραγωγή, οι Κινέζοι μάλλον θα σώσουν τον κόσμο
στο βιβλιο δεν υπαρχουν Αγγλοι ... δεν υπαρχει αυτη η λεξη ... υπαρχουν Αμερικανοι γενικως ,Ευρωπαιοι κτλ ... τα μεγεθη ειναι διαφορετικαBeria έγραψε: 30 Μαρ 2024, 19:28Η πρώτη σκηνή με τους Ερυθροφρουρούς είναι εξαιρετική.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Μαρ 2024, 14:39 Δεν την έχω δει ακόμα αλλά άρεσε στους normies συναδέλφους.
Μη τη χάσεις.
Κινέζικο βιβλίο, κινεζική παραγωγή, οι Κινέζοι μάλλον θα σώσουν τον κόσμο
Σταρχιδια μαςnostromos έγραψε: 30 Μαρ 2024, 19:42
στο βιβλιο δεν υπαρχουν Αγγλοι ... δεν υπαρχει αυτη η λεξη ... υπαρχουν Αμερικανοι γενικως ,Ευρωπαιοι κτλ ... τα μεγεθη ειναι διαφορετικα
Ξερουμε οτι εισαι αμορφωτο γιδιAlex Amsterdam έγραψε: 30 Μαρ 2024, 23:12Σταρχιδια μαςnostromos έγραψε: 30 Μαρ 2024, 19:42
στο βιβλιο δεν υπαρχουν Αγγλοι ... δεν υπαρχει αυτη η λεξη ... υπαρχουν Αμερικανοι γενικως ,Ευρωπαιοι κτλ ... τα μεγεθη ειναι διαφορετικα![]()
Ποιος το γαμαει το βιβλιο.
Ουτε το διαβασαμε ουτε θα το διαβασουμε ποτε.
κτσε δες μαλακιες τοτε ...Alex Amsterdam έγραψε: 30 Μαρ 2024, 23:12Σταρχιδια μαςnostromos έγραψε: 30 Μαρ 2024, 19:42
στο βιβλιο δεν υπαρχουν Αγγλοι ... δεν υπαρχει αυτη η λεξη ... υπαρχουν Αμερικανοι γενικως ,Ευρωπαιοι κτλ ... τα μεγεθη ειναι διαφορετικα![]()
Ποιος το γαμαει το βιβλιο.
Ουτε το διαβασαμε ουτε θα το διαβασουμε ποτε.
Οπως μια σειρα με δρακους;