!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγορα αερα.(οχι κοπανιστου)
-
Alex Amsterdam
Re: Αγορα αερα.(οχι κοπανιστου)
Φτιαξε εσυ μελισσες
Εμεις ειχαμε προβατα απο το 1400μχ
Εμεις ειχαμε προβατα απο το 1400μχ
Και εμείς είχαμε το 1987. Και τρακτέρ. Και τα πάντα.
Αλλά και εμείς μαλακές ειμασταν. Εδώ άλλες μαμάδες και μπαμπάδες έστελναν το παιδί τους εκτός χώρας. Αλήθεια πήγατε οδικως;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Αν είναι εκεί μέσα όλα, να το πάω μια γρήγορη, δεν είναι τπτα 58 σελίδες. Έχω και λίγη ώρα μέχρι ν αρχίσουν τα ματσάκια.Alex Amsterdam έγραψε: 07 Μαρ 2024, 18:14 Να μοχθησεις για να μαθεις
πχ
viewtopic.php?f=33&t=22714&p=1351683&hi ... F#p1351683
Ειναι μονο 25 σελιδες
πχ
viewtopic.php?f=25&t=6010&hilit=%CE%B3% ... E%B7%CF%82
Ειναι μονο 58 σελιδες
Αν είναι να είναι σκόρπια και αλλού και άλλα τέτοια, κάνε έναν κόπο και δώσε μερικά λινκ να μην ψάχνω στα γκαβά...
ΥΓ. Ξεκινάει δυνατά πάντως..., όπως θα λεγε κι ο μπακογιαννοπουλος...
ο συγγραφέας ... αποκαλύπτει εξ αρχής το πόσο καυλωμένος είναι με τον εαυτό του και πόσο ανάγκη έχει από την προσοχή των άλλων...
ανοίγοντας της αυλαία με μια συγκλονιστική και συνάμα εναγώνια προσπάθεια επίδειξης του πόσο γαμάτος είναι...
...η οποία και θα μας απασχολήσει για τουλάχιστον άλλες 58 σελίδες...και τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια
ΥΓ2. Σημαντικό επίσης φιdback, είναι δεν είναι αλήθεια το συμβάν...
αν είναι δε κι όλας, μετατρέπει την όλη σατιρική παράσταση που μέχρι τώρα εξελίσσεται... σε δράμα...
student έγραψε: 07 Μαρ 2024, 18:36Αν είναι εκεί μέσα όλα, να το πάω μια γρήγορη, δεν είναι τπτα 58 σελίδες. Έχω και λίγη ώρα μέχρι ν αρχίσουν τα ματσάκια.Alex Amsterdam έγραψε: 07 Μαρ 2024, 18:14 Να μοχθησεις για να μαθεις
πχ
viewtopic.php?f=33&t=22714&p=1351683&hi ... F#p1351683
Ειναι μονο 25 σελιδες
πχ
viewtopic.php?f=25&t=6010&hilit=%CE%B3% ... E%B7%CF%82
Ειναι μονο 58 σελιδες
Αν είναι να είναι σκόρπια και αλλού και άλλα τέτοια, κάνε έναν κόπο και δώσε μερικά λινκ να μην ψάχνω στα γκαβά...
ΥΓ. Ξεκινάει δυνατά πάντως..., όπως θα λεγε κι ο μπακογιαννοπουλος...
ο συγγραφέας ... αποκαλύπτει εξ αρχής το πόσο καυλωμένος είναι με τον εαυτό του και πόσο ανάγκη έχει από την προσοχή των άλλων...
ανοίγοντας της αυλαία με μια συγκλονιστική και συνάμα εναγώνια προσπάθεια επίδειξης του πόσο γαμάτος είναι...
...η οποία και θα μας απασχολήσει για τουλάχιστον άλλες 58 σελίδες...και τουλάχιστον άλλα 4 χρόνια
ΥΓ2. Σημαντικό επίσης φιdback, είναι δεν είναι αλήθεια το συμβάν...
αν είναι δε κι όλας, μετατρέπει την όλη σατιρική παράσταση που μέχρι τώρα εξελίσσεται... σε δράμα...
Κοίτα. Ο ΓΓ δεν είναι κακό άτομο. Εργαλείο είναι. Να σου κάνει εντύπωση που δεν μπορεί να μας πει για τα ακτινίδια
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
διάβασα "εξελ δράμα" και λέω, μπράβο, το 'πιασε με τη μία ο τύπος
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Πάλι σας γλεντάει ο ΓΓ.
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Alex Amsterdam έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:18 Μου εγινε μια προταση να αγορασω τον αερα σε διαφορες οικοδομες.Δηλαδη το ποσοστο ιδιοκτησιας του εργολαβου στις συγκεκριμενες οικοδομες.
Δεν εχω ψαξει ομως καθολου το τι ισχυει.
Τι πλεονεκτηματα εχει καποιος αγοραζοντας τον αερα;
http://healthnews.reporter.com.cy/psych ... dologa-kai
Στύξ έγραψε: 08 Απρ 2024, 23:10Ως έφεδρος αξιωματικός ,έχω μάθει να αποδίδω τιμές την κατάλληλη στιγμή και στην ανάλογη περίσταση.
Δε θα τα ισοπεδώσουμε όλα..
όποιος κι αν είναι ένας τύπος, αν τα πιάνει με τη μια...
δως του λίγο λάσκα όταν δείχνει να τα πιάνει διαφορετικά από εσένα
Ή έστω ζήτα καμιά διευκρίνηση...
πριν σκούξεις.
Έχεις κάποιο στοιχείο ότι αυτά που υποστηρίζει το παλουκάρι είναι μυθεύματα/ψέμματα?πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: 07 Μαρ 2024, 18:49Alex Amsterdam έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:18 Μου εγινε μια προταση να αγορασω τον αερα σε διαφορες οικοδομες.Δηλαδη το ποσοστο ιδιοκτησιας του εργολαβου στις συγκεκριμενες οικοδομες.
http://healthnews.reporter.com.cy/psych ... dologa-kai
Alex Amsterdam έγραψε: 07 Μαρ 2024, 16:18 Μου εγινε μια προταση να αγορασω τον αερα σε διαφορες οικοδομες.Δηλαδη το ποσοστο ιδιοκτησιας του εργολαβου στις συγκεκριμενες οικοδομες.
Εξαρταται αν αγοραζεις στο Μπουρναζι η στη Σαντορινη.
Αν σε λενε και Γιαννοπουλο παιζει ειτε να μας δουλευεις ειτε να σε δουλευουν.
.
student έγραψε: 07 Μαρ 2024, 19:02όποιος κι αν είναι ένας τύπος, αν τα πιάνει με τη μια...
δως του λίγο λάσκα όταν δείχνει να τα πιάνει διαφορετικά από εσένα
Ή έστω ζήτα καμιά διευκρίνηση...
πριν σκούξεις.![]()
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μα δεν εσκουξα
για τα εξελακια που φτιάνει το Γιαννιώ μας λεω, αλλα ας σου εξηγησει καποιος αλλος, βαριεμαι
Εγω μονο να πω, στο Γιαννιώ, να αφησει ό,τι κανει και να πιασει τα λεμονια...αν δεν γνωρίζει ας ρωτήσει να του πουν...
για τα εξελακια που φτιάνει το Γιαννιώ μας λεω, αλλα ας σου εξηγησει καποιος αλλος, βαριεμαι
Εγω μονο να πω, στο Γιαννιώ, να αφησει ό,τι κανει και να πιασει τα λεμονια...αν δεν γνωρίζει ας ρωτήσει να του πουν...
Ίσως σε κάποια άλλη ενότητα, κάποτε, σε μια άλλη ζωή, με λιγότερη ανθρωποφαγία να καταφέρουμε να πούμε περισσότερα..δεν είναι συνετό, θαρρώ, να ρίπτονται οι μαργαρίτες στα στόματα των χοίρων...
πώς μου συγχωνεύεις τα νήματα της μουσικής με του Γιαννόπουλου, μόνο εσύ το ξέρεις
ΥΓ: και δεν έσκουξα, λέω!
ΥΓ: και δεν έσκουξα, λέω!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 129 Απαντήσεις
- 3515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 5 Απαντήσεις