φιξ και τεζα εισαι αναγνωστη της ελευθερης ωρας ... θες να ανοιξεις ιστορια μαζι μου και πεταγεσαι μετα το χθεσινο τρομπονι ...?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρωτοσελιδα για Τεμπη
Re: Πρωτοσελιδα για Τεμπη
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
nostromos έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:27φιξ και τεζα εισαι αναγνωστη της ελευθερης ωρας ... θες να ανοιξεις ιστορια μαζι μου και πεταγεσαι μετα το χθεσινο τρομπονι ...?
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Alex Amsterdam
περιμενω
εχεις κανενα λογο να αναφερεις τα παιδια μου σε αυτο το νημα φιλε ...? σε ενδιαφερουν τα παιδια των αλλων μελων του φορουμ και ασχολεισαι ...? περιμενω απαντηση
Ναι. Όπως σε κάθε ανυπεσπιστο πλάσμα. Πριν μερικά χρόνια ένας μπαμπάς είχε αφήσει το πουλάκι του εξω για να χορέψει, το παιδί πήγε να το καθαρίσει και κατάφερε να σκοτωθεί. Ο Μάλακας ο μπαμπάς ακόμα κλαίει. Το παιδί τι έφταιγε με τέτοιον μαλακά που είχε για πατέρα .
...
Οπότε για πες. Πήρες όπλο στα παιδιά ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aitwlos την 06 Μαρ 2024, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Πως πάει η επένδυση με τα ακτινίδια?
αnostromos έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:39εχεις κανενα λογο να αναφερεις τα παιδια μου σε αυτο το νημα φιλε ...? σε ενδιαφερουν τα παιδια των αλλων μελων του φορουμ και ασχολεισαι ...? περιμενω απαντηση
Εσύ τα ανέφερες σε άλλο νήμα.δεν ήξερα καν ότι έχεις παιδια
και τι σχεση εχει η βλακεια που εγραψες με τη συζητηση βρε γελοιε ...?Aitwlos έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:40
Ναι. Όπως σε κάθε απερασπιστο πλάσμα. Πριν μερικά χρόνια ένας μπαμπάς είχε αφήσει το πουλάκι του εξω για να χορέψει, το παιδί πήγε να το καθαρίσει και κατάφερε να σκοτωθεί. Ο Μάλακας ο μπαμπάς ακόμα κλαίει. Το παιδί τι έφταιγε με τέτοιον μαλακά που είχε για πατέρα .
...
Οπότε για πες. Πήρες όπλο στα παιδιά ;
-
Alex Amsterdam
On schedule θα πουμε περισσοτερα σε 2 χρονια που θα εχω κανονικη καρποφοριαAitwlos έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:41Πως πάει η επένδυση με τα ακτινίδια?
το αλλο νημα ειναι αλλο νημα ... εδω ρε καραγκιοζη τι τα αναφερεις ...?
Δηλαδή τόσα χρόνια δεν σου έχουν αποφερει τίποτα;
nostromos έγραψε: 06 Μαρ 2024, 23:43το αλλο νημα ειναι αλλο νημα ... εδω ρε καραγκιοζη τι τα αναφερεις ...?
Μην βρίζεις. Σου είπα εγώ δεν ήξερα ότι δεν έχεις παιδια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 55 Απαντήσεις