Όντως θα κάτσουν στα αυγά τους.NewModelArmy έγραψε: 22 Φεβ 2024, 17:53 Δεν εχουν κανένα leverage οι παππαδες. Ενα "διαχωρισμός εκκλησιας κρατους" να ξεστομισει ο Κουλης και θα κάτσουν στα αυγα τους.
Αλλά μετά δε θα τον ψηφίσω ούτε εγώ.
Όντως θα κάτσουν στα αυγά τους.NewModelArmy έγραψε: 22 Φεβ 2024, 17:53 Δεν εχουν κανένα leverage οι παππαδες. Ενα "διαχωρισμός εκκλησιας κρατους" να ξεστομισει ο Κουλης και θα κάτσουν στα αυγα τους.
εγώ κρατώ επιφυλάξεις-αν και εκπλήσσομαι ακόμα-με την θέση που κράτησε σε ουκρανικό, εμβόλια ΚΑΙ ταυτότητεςGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:15Ο Σεραφειμ ειναι αρκετα "fanatic" σε θεματα πιστεως/δογματος. Ικανο τον εχω απο οσο τον γνωριζω απο την εποχη που ηταν ακομα Αρχιμανδριτης.Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:13Δε θα το κάνει εννοώ.George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:04
Ε μαλλον θα περιμενουμε μεχρι το Πασχα.
Δεν πατανε και πολυ στην Εκκλησια οι πολιτικοι εκτος και αν υπαρχει photo op μονο τις αλλες φορες.
Οταν λεω "fanatic" δεν εννοω οτι αναλωνεται σε κραυγές και επιπολαιες κινησεις σαν τους θρησκοληπτους παλαιοημερολογιτες.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:17εγώ κρατώ επιφυλάξεις-αν και εκπλήσσομαι ακόμα-με την θέση που κράτησε σε ουκρανικό, εμβόλια ΚΑΙ ταυτότητεςGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:15Ο Σεραφειμ ειναι αρκετα "fanatic" σε θεματα πιστεως/δογματος. Ικανο τον εχω απο οσο τον γνωριζω απο την εποχη που ηταν ακομα Αρχιμανδριτης.
λες να τον κρατάνε από πουθενά;
βλέπω και τί γράφει ο Όττο, που ίσως έχει καλύτερη πληροφόρηση για τα θέματα
Ένα Βαγγέλη Μαρινάκη τον ξέρεις;George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:19Οταν λεω "fanatic" δεν εννοω οτι αναλωνεται σε κραυγές και επιπολαιες κινησεις σαν τους θρησκοληπτους παλαιοημερολογιτες.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:17εγώ κρατώ επιφυλάξεις-αν και εκπλήσσομαι ακόμα-με την θέση που κράτησε σε ουκρανικό, εμβόλια ΚΑΙ ταυτότητεςGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:15
Ο Σεραφειμ ειναι αρκετα "fanatic" σε θεματα πιστεως/δογματος. Ικανο τον εχω απο οσο τον γνωριζω απο την εποχη που ηταν ακομα Αρχιμανδριτης.
Οι αποψεις του ειναι παντα τεκμηριωμενες απολυτα νομοκανονικα και αυτές ακολουθει.
Εαν κατι δεν στηριζεται σε δογμα η σε κανονες απλα δεν το στηριζει.
Ειναι υπερ των γκευ γάμων?Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:20Ένα Βαγγέλη Μαρινάκη τον ξέρεις;George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:19Οταν λεω "fanatic" δεν εννοω οτι αναλωνεται σε κραυγές και επιπολαιες κινησεις σαν τους θρησκοληπτους παλαιοημερολογιτες.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:17
εγώ κρατώ επιφυλάξεις-αν και εκπλήσσομαι ακόμα-με την θέση που κράτησε σε ουκρανικό, εμβόλια ΚΑΙ ταυτότητες
Οι αποψεις του ειναι παντα τεκμηριωμενες απολυτα νομοκανονικα και αυτές ακολουθει.
Δε ξέρω. Θα έβαζα τα λεφτά μου στο "όχι". Σίγουρα είναι υπέρ της Δόμνας όμως. Αλλιώς προεκλογικό εξώφυλλο στον Πρωταθλητή δε σε κάνουν.George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:21Ειναι υπερ των γκευ γάμων?Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:20Ένα Βαγγέλη Μαρινάκη τον ξέρεις;George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:19
Οταν λεω "fanatic" δεν εννοω οτι αναλωνεται σε κραυγές και επιπολαιες κινησεις σαν τους θρησκοληπτους παλαιοημερολογιτες.
Θέλω να το πιστεύω αλλά το ουκρανικό ας πούμε δεν με αφήνειGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:19Οταν λεω "fanatic" δεν εννοω οτι αναλωνεται σε κραυγές και επιπολαιες κινησεις σαν τους θρησκοληπτους παλαιοημερολογιτες.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:17εγώ κρατώ επιφυλάξεις-αν και εκπλήσσομαι ακόμα-με την θέση που κράτησε σε ουκρανικό, εμβόλια ΚΑΙ ταυτότητεςGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:15
Ο Σεραφειμ ειναι αρκετα "fanatic" σε θεματα πιστεως/δογματος. Ικανο τον εχω απο οσο τον γνωριζω απο την εποχη που ηταν ακομα Αρχιμανδριτης.
Αν παιξουμε με ορους πολιτικης, ο Σεραφειμ θα ειναι Μητροπολιτης Πειραια μεχρι να πεθάνει. Η Δομνα μπορει να ειναι βουλευτης μπορει και οχι.Otto Weininger έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:22Δε ξέρω. Θα έβαζα τα λεφτά μου στο "όχι". Σίγουρα είναι υπέρ της Δόμνας όμως. Αλλιώς προεκλογικό εξώφυλλο στον Πρωταθλητή δε σε κάνουν.
Και αυτο εχει νομοκανονικη καλυψη και ειναι οχι απλα επαρκης αλλα και ολικη. Αν δεν ηταν η Ρωσια ηδη θα ουρλιαζε για εισπηδηση σε ξενη δικαιοδοσια.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:23Θέλω να το πιστεύω αλλά το ουκρανικό ας πούμε δεν με αφήνειGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:19Οταν λεω "fanatic" δεν εννοω οτι αναλωνεται σε κραυγές και επιπολαιες κινησεις σαν τους θρησκοληπτους παλαιοημερολογιτες.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:17
εγώ κρατώ επιφυλάξεις-αν και εκπλήσσομαι ακόμα-με την θέση που κράτησε σε ουκρανικό, εμβόλια ΚΑΙ ταυτότητες
Ας μην το αναλύσουμε όμως και εδώ αυτό
κανονικά και νομοκανονικά στα δίπτυχα μέχρι και πριν λίγο καιρό μια χαρά διαβάζονταν οι Ουκρανοί ως μέλος του Ρωσικού ΠατριαρχείουGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:27Και αυτο εχει νομοκανονικη καλυψη και ειναι οχι απλα επαρκης αλλα και ολικη. Αν δεν ηταν η Ρωσια ηδη θα ουρλιαζε για εισπηδηση σε ξενη δικαιοδοσια.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:23Θέλω να το πιστεύω αλλά το ουκρανικό ας πούμε δεν με αφήνειGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:19
Οταν λεω "fanatic" δεν εννοω οτι αναλωνεται σε κραυγές και επιπολαιες κινησεις σαν τους θρησκοληπτους παλαιοημερολογιτες.
Αλλα μαντεψε. Δεν εχει πει τιποτα για εισπηδηση γιατι πολυ απλα ξερει οτι νομοκανονικα δεν υφισταται αυτο και πως ασκηθηκε νομιμο δικαιωμα.
Οι οποιοι Ουκρανοι ηθελαν αυτοκεφαλια. Το Πατριαρχειο Μοσχας απέρριψε το αιτημα τους (βασικα ουτε που ασχοληθηκε παλι κατα παραβασιν των κανονων) και η Ουκρανια ασκησε το δικαιωμα του Εκκλητου οπως απορρεει απο τους Κανονες της Δ' Οικουμενικης Συνοδου.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:30κανονικά και νομοκανονικά στα δίπτυχα μέχρι και πριν λίγο καιρό μια χαρά διαβάζονταν οι Ουκρανοί ως μέλος του Ρωσικού ΠατριαρχείουGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:27Και αυτο εχει νομοκανονικη καλυψη και ειναι οχι απλα επαρκης αλλα και ολικη. Αν δεν ηταν η Ρωσια ηδη θα ουρλιαζε για εισπηδηση σε ξενη δικαιοδοσια.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:23
Θέλω να το πιστεύω αλλά το ουκρανικό ας πούμε δεν με αφήνει
Αλλα μαντεψε. Δεν εχει πει τιποτα για εισπηδηση γιατι πολυ απλα ξερει οτι νομοκανονικα δεν υφισταται αυτο και πως ασκηθηκε νομιμο δικαιωμα.
Απορώ, πώς κατάπιε το γεγονός οτι οι ψευδοιερείς δεν έχουν καν χειροτονία...
Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα αλλά δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες, κάτι παίχτηκε με τους Ουκρανούς και την Μόσχα στο θέμα της Αυτοκεφαλίας και από πίσω φυσικά ήταν οι αμερικάνοι. Αυτό με το έκκλητο στο συγκεκριμένο θέμα κάπου κολλάει, θα ξανακοιτάξω τα κιτάπια μου...George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:32Οι οποιοι Ουκρανοι ηθελαν αυτοκεφαλια. Το Πατριαρχειο Μοσχας απέρριψε το αιτημα τους (βασικα ουτε που ασχοληθηκε παλι κατα παραβασιν των κανονων) και η Ουκρανια ασκησε το δικαιωμα του Εκκλητου οπως απορρεει απο τους Κανονες της Δ' Οικουμενικης Συνοδου.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:30κανονικά και νομοκανονικά στα δίπτυχα μέχρι και πριν λίγο καιρό μια χαρά διαβάζονταν οι Ουκρανοί ως μέλος του Ρωσικού ΠατριαρχείουGeorge_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:27
Και αυτο εχει νομοκανονικη καλυψη και ειναι οχι απλα επαρκης αλλα και ολικη. Αν δεν ηταν η Ρωσια ηδη θα ουρλιαζε για εισπηδηση σε ξενη δικαιοδοσια.
Οπως ειπα αν υπηρχε παραβαση των κανονων θα ουρλιαζαν για εισπηδηση. Αλλα εκει το εχουν βουλώσει γιατι ξερουν οτι η διαδικασια εγινε σωστα. Αλλο αν δεν τους βολευει η δεν τους αρεσει.
Δεδομενου οτι εχει τελειωσει συνοδικα το ζητημα ισχυει οτι εχουν πει αυτοι και οχι οτι λενε μεμονωμενοι ιερεις και θεολογοι. Αν θελει η Μοσχα να το ξανανοιξουμε ας δεχτει να συγκληθει Μειζων και Υπερτελης Συνοδος να δωσει τη λυση. Αλλα μαντεψε. Δεν θελουν να συγκληθει τετοια Συνοδος.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:35Δεν θυμάμαι πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα αλλά δεν νομίζω οτι ισχύει αυτό που λες, κάτι παίχτηκε με τους Ουκρανούς και την Μόσχα στο θέμα της Αυτοκεφαλίας και από πίσω φυσικά ήταν οι αμερικάνοι. Αυτό με το έκκλητο στο συγκεκριμένο θέμα κάπου κολλάει, θα ξανακοιτάξω τα κιτάπια μου...George_V έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:32Οι οποιοι Ουκρανοι ηθελαν αυτοκεφαλια. Το Πατριαρχειο Μοσχας απέρριψε το αιτημα τους (βασικα ουτε που ασχοληθηκε παλι κατα παραβασιν των κανονων) και η Ουκρανια ασκησε το δικαιωμα του Εκκλητου οπως απορρεει απο τους Κανονες της Δ' Οικουμενικης Συνοδου.Saturn έγραψε: 22 Φεβ 2024, 18:30
κανονικά και νομοκανονικά στα δίπτυχα μέχρι και πριν λίγο καιρό μια χαρά διαβάζονταν οι Ουκρανοί ως μέλος του Ρωσικού Πατριαρχείου
Οπως ειπα αν υπηρχε παραβαση των κανονων θα ουρλιαζαν για εισπηδηση. Αλλα εκει το εχουν βουλώσει γιατι ξερουν οτι η διαδικασια εγινε σωστα. Αλλο αν δεν τους βολευει η δεν τους αρεσει.
Αλλά, και αυτό να παραμερίσεις, οι άνθρωποι δεν έχουν καν ιεροσύνη ρε συ Γεώργιε...και δεν τα λέω εγώ αυτά, τα λένε θεολόγοι και ιερεις που τα έχουν ξεσκονίσει...