Απο τότε που εξαφανίστηκε μας τάραξαν στην τραπ.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 22:27οντως, μόνο αυτός είχε τρόπο να ρίξει ξεγυρισμένα μπατσάκια στα πιτσιρίκια για τη σαβούρα που ακουνGolden Age έγραψε: 20 Φεβ 2024, 22:22 Ο ΝΟΤΗΣ είχε επιρροή και στην εκάστοτε νεολαία. Θα μπορούσε να 'χε λειτουργήσει ως αντίβαρο και στην παρακμή της τραπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Notis
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Golden Age
Re: Notis
στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου
κι ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του....

κι ούτε τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του....
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ίντα παθε το ΝοτάκιGolden Age έγραψε: 20 Φεβ 2024, 23:35Απο τότε που εξαφανίστηκε μας τάραξαν στην τραπ.Saturn έγραψε: 20 Φεβ 2024, 22:27οντως, μόνο αυτός είχε τρόπο να ρίξει ξεγυρισμένα μπατσάκια στα πιτσιρίκια για τη σαβούρα που ακουνGolden Age έγραψε: 20 Φεβ 2024, 22:22 Ο ΝΟΤΗΣ είχε επιρροή και στην εκάστοτε νεολαία. Θα μπορούσε να 'χε λειτουργήσει ως αντίβαρο και στην παρακμή της τραπ.
κάτι λένε για επιστροφή
αν και έχω κόψει και τα λαιβ και έχω μετριάσει την κοσμική μουσική γενικότερα
με τον Νότη να εμφανιστεί πάλι σε μαγαζί μπορεί να σπάσω τον αποκλεισμό, έστω για ένα βράδυ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Αυτό που συμβαίνει με τον Νότη ειναι οτι τα μισά ίσως σχεδόν τραγούδια του, θέλω να τα ακούω γιατί θέλω να τα ακούω με την φωνή του, να ακούω την φωνή του, εαν τα ερμήνευε άλλος μπορει να μην έδινα την ίδια σημασία
(κάποτε του σκούπισα και τον ιδρώτα με ένα γαρύφαλο, το εξομολογούμαι τώρα εδώ και ξέρετε, εξομολογημένη αμαρτία...
)