!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
-
Alex Amsterdam
Re: Μπιμπίλας: «Έχω κάνει σεξ με 40 άτομα περίπου, είναι πάρα πολύ λίγοι»
Ηρωεc
Πρέπει να γραφτεί δημοτικό τραγούδι για τον άθλο τους.
Σαράντα παλικάρια από τη gay κοινότητα.
Πήγανε να γαμησουνε την ασχημοπαπια.
Πρέπει να γραφτεί δημοτικό τραγούδι για τον άθλο τους.
Σαράντα παλικάρια από τη gay κοινότητα.
Πήγανε να γαμησουνε την ασχημοπαπια.
- taxalata xalasa
άντρες;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 18 Φεβ 2024, 23:59δεν κάνω πλάκα. Κάποια στιγμή σταμάτησα να μετράω. Και το πάνω από 1000 κατα προσέγγιση είναι. Οι γνωστικές λειτουργείες του ανθρώπου όπως η μνήμη δεν είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός αλλά θεωρώ με μικρή πιθανότητα να πέφτω έξω πως έχω ξεπεράσει τα 1000 άτομα. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία άντρες.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Θα πρέπει να ήταν πολύ γρήγορος γιατί το μεγαλύτερο κενό διάστημα όλη μέρα ανάμεσα στα ποστ του παιζει να ειναι εφτάμισυ λεπτά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τοξοβόλος_UK
Δεν μετράς καλά. Έλειπα ένα δίωρο σε κάποια φάση σήμερα. Γιατί γαμούσαμε/μας γάμαγε ο πακιστανός.Saturn έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:07 Θα πρέπει να ήταν πολύ γρήγορος γιατί το μεγαλύτερο κενό διάστημα όλη μέρα ανάμεσα στα ποστ του παιζει να ειναι εφτάμισυ λεπτά
Εσύ τι ανέφερες πρώτος οπότε θα συνεχίσω να το αναφέρω να μας δώσεις περισσοτερες λεπτομέρειες. Ίσως το παιδί δεν περνάει καλά και είναι χρέος μας να το αναφέρουμε να πάει σε άλλο ζευγάρι (gay or straight). Δεν εξετάζουμε το ζευγάρι. Εξετάζουμε τι γίνεται σπίτι σου, μιας και μας το ανοιξεςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:05Τι σχέση έχει το παιδί μου?
Αυτή είναι η ιδιωτική και προσωπική μου ζωή (από κοινού μάλιστα με τον άντρα μου).
Να σήμερα γαμήσαμε έναν καύλαρο 27χρονο πακιστανό. Βασικά και μας γάμησε. Της αλλαξοκολιάς το κάγκελο με λίγα λόγια.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Τοξοβόλος_UK
Task force ''Παίρνουμε τα παιδιά των γκέι'' πρόεδρας AitwlosAitwlos έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:09
Εσύ τι ανέφερες πρώτος οπότε θα συνεχίσω να το αναφέρω να μας δώσεις περισσοτερες λεπτομέρειες. Ίσως το παιδί δεν περνάει καλά και είναι χρέος μας να το αναφέρουμε να πάει σε άλλο ζευγάρι (gay or straight). Δεν εξετάζουμε το ζευγάρι. Εξετάζουμε τι γίνεται σπίτι σου, μιας και μας το ανοιξες
Κοιτα, το να ανταλλασεις σωματικα υγρα με 1000+ ατομα και να συνυπαρχεις με παιδι στο ιδιο σπιτι, ειναι λιγακι επιφοβο.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:05Τι σχέση έχει το παιδί μου?
Αυτή είναι η ιδιωτική και προσωπική μου ζωή (από κοινού μάλιστα με τον άντρα μου).
Να σήμερα γαμήσαμε έναν καύλαρο 27χρονο πακιστανό. Βασικά και μας γάμησε. Της αλλαξοκολιάς το κάγκελο με λίγα λόγια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Τοξοβόλος_UK
Κοίτα το να είσαι μαλάκας και να πιστεύεις οτι εκθέτω το παιδί μου στις σεξουαλικές μου εμπειρίες είναι λιγάκι retarded.Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:20
Κοιτα, το να ανταλλασεις σωματικα υγρα με 1000+ ατομα και να συνυπαρχεις με παιδι στο ιδιο σπιτι, ειναι λιγακι επιφοβο.
Τον εαυτο σου εκθετεις σε κινδυνους που μπορεις να μεταδωσεις στο παιδι. Αυτο εννοω. Πχ αν ειχες καμια πληγη στο στομα οταν καταπινες τα πηχτα και ζεστα φλοκια των εραστων σου δεν θα σου πηγαινε ο νους να κανεις κανα τεστ. Ο χρονος επωασης του εητζ ειναι 40 μερες.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:26Κοίτα το να είσαι μαλάκας και να πιστεύεις οτι εκθέτω το παιδί μου στις σεξουαλικές μου εμπειρίες είναι λιγάκι retarded.Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:20
Κοιτα, το να ανταλλασεις σωματικα υγρα με 1000+ ατομα και να συνυπαρχεις με παιδι στο ιδιο σπιτι, ειναι λιγακι επιφοβο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Τοξοβόλος_UK
ναι από σένα περίμενα να μου μάθεις πρακτικές safe sex. Τράβα φτυστα αρχίδια σουBazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:29
Τον εαυτο σου εκθετεις σε κινδυνους που μπορεις να μεταδωσεις στο παιδι. Αυτο εννοω. Πχ αν ειχες καμια πληγη στο στομα οταν καταπινες τα πηχτα και ζεστα φλοκια των εραστων σου δεν θα σου πηγαινε ο νους να κανεις κανα τεστ. Ο χρονος επωασης του εητζ ειναι 40 μερες.
Κατα δηλωση σου καταπινεις φλοκια. Οποτε η συνθηκη που περιεγραψα ειναι μη ελεγχομενη. Δεν ειναι παντα αντιληπτες οι πληγες στον επιθηλιακο ιστο του στοματος.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:32ναι από σένα περίμενα να μου μάθεις πρακτικές safe sex. Τράβα φτυστα αρχίδια σουBazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:29
Τον εαυτο σου εκθετεις σε κινδυνους που μπορεις να μεταδωσεις στο παιδι. Αυτο εννοω. Πχ αν ειχες καμια πληγη στο στομα οταν καταπινες τα πηχτα και ζεστα φλοκια των εραστων σου δεν θα σου πηγαινε ο νους να κανεις κανα τεστ. Ο χρονος επωασης του εητζ ειναι 40 μερες.
- Τοξοβόλος_UK
To θέμα είναι να ξεπεράσω τον Σπαλιάρα μέχρι τα 45 μου όλα τα άλλα είναι μετριότητες.Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:33 Κατα δηλωση σου καταπινεις φλοκια. Οποτε η συνθηκη που περιεγραψα ειναι μη ελεγχομενη. Δεν ειναι παντα αντιληπτες οι πληγες στον επιθηλιακο ιστο του στοματος.
Φλόκια. Ωραία λέξη.
Το θεμα ειναι το λαηφσταηλ σου να μην θεσει σε κινδυνο το παιδι σου. Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:36To θέμα είναι να ξεπεράσω τον Σπαλιάρα μέχρι τα 45 μου όλα τα άλλα είναι μετριότητες.Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:33 Κατα δηλωση σου καταπινεις φλοκια. Οποτε η συνθηκη που περιεγραψα ειναι μη ελεγχομενη. Δεν ειναι παντα αντιληπτες οι πληγες στον επιθηλιακο ιστο του στοματος.
- Τοξοβόλος_UK
Σε ευχαριστώ που σε πιάνει πόνος για το παιδί μου.Bazoomba έγραψε: 19 Φεβ 2024, 00:41 Το θεμα ειναι το λαηφσταηλ σου να μην θεσει σε κινδυνο το παιδι σου. Ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.![]()
Οι επιπλοκές του οτι πονάει πως η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη χώρα στον πλανήτη με γκέι γάμο υποθέτω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 2704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
-
- 47 Απαντήσεις