και γι αυτό χρησιμοποίησα εισαγωγικά
γιατί δεν υπάρχει πια κανένας μπούσουλας, ποιός και τί εννοείται πνευματικός κόσμος
Και όμως έχει μεγάλη σημασία στο που στοχεύουν επαγγελματικά τα παιδιά του "καλλιτεχνικού" που δουλεύουν για το μεροκάματο. Σε αναβάθμιση ως πανελίστες, παρουσιαστών και αρχισυντακτών παρόμοιων εκπομπών στοχεύουν.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:11Ασχετα με την ιδιαιτερότητα της εργασίας τους ,προσωπικά, πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά κάνουν την ''οποιαδήποτε'' εργασία για ένα ξεροκόματο.Υπερ τους είμαι και γενικά αντιπαθώ τις ''ψωνισμένες'' ατάκες και επικρίσεις απο άτομα που είναι διάσημοι.Κάποιοι καβαλάνε το καλάμι (κατανοητό),αλλά απεχθέςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:01Μα αυτό ακριβώς έγραψα.
Τα ίδια ακριβώς εργαζόμενα παιδγιά, θα πάνε και σε κάποιον που θα λέει άλλα. Δεν είναι αρμόδιοι μόνον για τον Νταλάρα.
Γιατί στο συγκεκριμένο θέμα, παίζουν τρία πλαίσια. Ο Νταλάρας, ο Πολάκης και οι "εργαζόμενοι". Ε, όποιος μπαίνει στη μηχανιστική ενεργοποίηση λόγω αντιπάθειας ή συμπάθειας στους επώνυμους πρωταγωνιστές και εστιάζει μόνον σε αυτούς, είναι κι αυτός "παπαγαλάκι" ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνει.
Εντάξει,κανένας δεν θέλει να γίνεται υποχείριο του οποιουδήποτε αφεντικού σε διατάζει σε εντεταλμένη αποστολή.Διαφωνούμε λοιπόν με το θέμα της κυριαρχίας και το ιδεατο του κάθε επιχειρηματία ,αλλά προσφωνούμε με κατανόηση και συμπαράσταση αυτά τα εργαζόμενα ΝΕΑ(κυρίως και με κεφαλαία) παιδιά,που δεν γνωρίζουν εξ αρχής τους στόχους και τις φιλονικίες των επιχειρηματιώνΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:31Και όμως έχει μεγάλη σημασία στο που στοχεύουν επαγγελματικά τα παιδιά του "καλλιτεχνικού" που δουλεύουν για το μεροκάματο. Σε αναβάθμιση ως πανελίστες, παρουσιαστών και αρχισυντακτών παρόμοιων εκπομπών στοχεύουν.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:11Ασχετα με την ιδιαιτερότητα της εργασίας τους ,προσωπικά, πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά κάνουν την ''οποιαδήποτε'' εργασία για ένα ξεροκόματο.Υπερ τους είμαι και γενικά αντιπαθώ τις ''ψωνισμένες'' ατάκες και επικρίσεις απο άτομα που είναι διάσημοι.Κάποιοι καβαλάνε το καλάμι (κατανοητό),αλλά απεχθέςΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:01
Μα αυτό ακριβώς έγραψα.
Τα ίδια ακριβώς εργαζόμενα παιδγιά, θα πάνε και σε κάποιον που θα λέει άλλα. Δεν είναι αρμόδιοι μόνον για τον Νταλάρα.
Γιατί στο συγκεκριμένο θέμα, παίζουν τρία πλαίσια. Ο Νταλάρας, ο Πολάκης και οι "εργαζόμενοι". Ε, όποιος μπαίνει στη μηχανιστική ενεργοποίηση λόγω αντιπάθειας ή συμπάθειας στους επώνυμους πρωταγωνιστές και εστιάζει μόνον σε αυτούς, είναι κι αυτός "παπαγαλάκι" ακόμη και αν δεν το καταλαβαίνει.
Ακριβώς γι' αυτό ανέφερα τα τρία πότε συγκρουόμενα και πότε υποστηρικτικά σκέλη.
Τα είδα τα εισαγωγικά. Οπότε, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πια κάποιες αποδεκτές σταθερές (πέρα από τις θεσμικές κοινοτοπίες) προς τι ο οποιοσδήποτε προβληματισμός;Saturn έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:27 γι αυτό αναφέρθηκα σε λεγόμενο
και γι αυτό χρησιμοποίησα εισαγωγικά
γιατί δεν υπάρχει πια κανένας μπούσουλας, ποιός και τί εννοείται πνευματικός κόσμος![]()
Είναι πάνω από 70 χρονών πλέον,πότε να προλάβει να καταλάβει τα λάθη του και να τ`αλλάξει;vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:24 ...
Ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να το καταλάβει και να αφήσει τις μικρόψυχες κακίες του ...
Εγώ διαφωνώ με τον πληθυντικό. Έχει κάτι το δογματικό να το πω, πότε μελό και πότε επιθετικό να το πω, που πότε με ψιλοεκνευρίζει και πότε με χαλαρώνει. Αυτό ακριβώς λέω και στην υπογραφή μου.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:37Εντάξει,κανένας δεν θέλει να γίνεται υποχείριο του οποιουδήποτε αφεντικού σε διατάζει σε εντεταλμένη αποστολή.Διαφωνούμε λοιπόν με το θέμα της κυριαρχίας και το ιδεατο του κάθε επιχειρηματία ,αλλά προσφωνούμε με κατανόηση και συμπαράσταση αυτά τα εργαζόμενα ΝΕΑ(κυρίως και με κεφαλαία) παιδιά,που δεν γνωρίζουν εξ αρχής τους στόχους και τις φιλονικίες των επιχειρηματιώνΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:31Και όμως έχει μεγάλη σημασία στο που στοχεύουν επαγγελματικά τα παιδιά του "καλλιτεχνικού" που δουλεύουν για το μεροκάματο. Σε αναβάθμιση ως πανελίστες, παρουσιαστών και αρχισυντακτών παρόμοιων εκπομπών στοχεύουν.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:11
Ασχετα με την ιδιαιτερότητα της εργασίας τους ,προσωπικά, πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά κάνουν την ''οποιαδήποτε'' εργασία για ένα ξεροκόματο.Υπερ τους είμαι και γενικά αντιπαθώ τις ''ψωνισμένες'' ατάκες και επικρίσεις απο άτομα που είναι διάσημοι.Κάποιοι καβαλάνε το καλάμι (κατανοητό),αλλά απεχθές
Ακριβώς γι' αυτό ανέφερα τα τρία πότε συγκρουόμενα και πότε υποστηρικτικά σκέλη.
Δεν έχει σημασία η ηλικία.Εγώ στην θέση του θα προσπαθούσα μέχρι να κλείσω τα μάτια μου να αλλάξω το οτιδήποτε ,προκειμένου να φύγω απο αυτόν τον κόσμο και να με θυμούνται με αγάπη ,και όχι να αφήσω το όνομα του κακόψυχου ανθρώπου και του ''καβαλημένου''
Επίκληση στην κοινή λογική ,ας το πούμε κι ετσι πχΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:46Εγώ διαφωνώ με τον πληθυντικό. Έχει κάτι το δογματικό να το πω, πότε μελό και πότε επιθετικό να το πω, που πότε με ψιλοεκνευρίζει και πότε με χαλαρώνει. Αυτό ακριβώς λέω και στην υπογραφή μου.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:37Εντάξει,κανένας δεν θέλει να γίνεται υποχείριο του οποιουδήποτε αφεντικού σε διατάζει σε εντεταλμένη αποστολή.Διαφωνούμε λοιπόν με το θέμα της κυριαρχίας και το ιδεατο του κάθε επιχειρηματία ,αλλά προσφωνούμε με κατανόηση και συμπαράσταση αυτά τα εργαζόμενα ΝΕΑ(κυρίως και με κεφαλαία) παιδιά,που δεν γνωρίζουν εξ αρχής τους στόχους και τις φιλονικίες των επιχειρηματιώνΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:31
Και όμως έχει μεγάλη σημασία στο που στοχεύουν επαγγελματικά τα παιδιά του "καλλιτεχνικού" που δουλεύουν για το μεροκάματο. Σε αναβάθμιση ως πανελίστες, παρουσιαστών και αρχισυντακτών παρόμοιων εκπομπών στοχεύουν.
Η κοινή λογική συνεπάγεται κοινές εμπειρίες. Κάτι που δεν υπάρχει.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:49Επίκληση στην κοινή λογική ,ας το πούμε κι ετσι πχΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:46Εγώ διαφωνώ με τον πληθυντικό. Έχει κάτι το δογματικό να το πω, πότε μελό και πότε επιθετικό να το πω, που πότε με ψιλοεκνευρίζει και πότε με χαλαρώνει. Αυτό ακριβώς λέω και στην υπογραφή μου.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:37
Εντάξει,κανένας δεν θέλει να γίνεται υποχείριο του οποιουδήποτε αφεντικού σε διατάζει σε εντεταλμένη αποστολή.Διαφωνούμε λοιπόν με το θέμα της κυριαρχίας και το ιδεατο του κάθε επιχειρηματία ,αλλά προσφωνούμε με κατανόηση και συμπαράσταση αυτά τα εργαζόμενα ΝΕΑ(κυρίως και με κεφαλαία) παιδιά,που δεν γνωρίζουν εξ αρχής τους στόχους και τις φιλονικίες των επιχειρηματιών
Αυτό δεν αλλάζει στα ύστερά σου ό,τι και να κάνεις.vag_el έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:47 ,,,
Δεν έχει σημασία η ηλικία.Εγώ στην θέση του θα προσπαθούσα μέχρι να κλείσω τα μάτια μου να αλλάξω το οτιδήποτε ,προκειμένου να φύγω απο αυτόν τον κόσμο και να με θυμούνται με αγάπη ,και όχι να αφήσω το όνομα του κακόψυχου ανθρώπου και του ''καβαλημένου''
Aν αναφέρεσαι σε εμένα, το επάγγελμα του δημοσιογράφου είναι το μοναδικό που πραγματικά θα στενοχωριόμουν, αν το επέλεγε κάποιο από τα παιδιά μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 15:45Δηλαδή ο "δημοσιογράφος των 700 ευρώ" στη χ φάση κρίνεται ως εργαζόμενος που του οφείλεται σεβασμός και στην ψ φάση ως πουλημένο παπαγαλάκι.Scouser έγραψε: 21 Ιαν 2024, 15:30 Δηλαδή ο δημοσιογράφος των 700 ευρώ που βλέπει ότι αυτος που τον έστειλαν να καλύψει δεν έχει καμία όρεξη για δηλώσεις, αλλά συνεχίζει να σπάει αρχίδια, έχει ασυλία από την κριτική απλά γιατί τον έστειλαν και επειδη παίρνει 700 ευρώ;
Τί άλλο;
![]()