!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια, το χάσμα με τον απλό κόσμο είναι τεράστιο
Re: Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια, το χάσμα με τον απλό κόσμο είναι τεράστιο
Εκείνο που θα ήθελα αν είχα πλούτο είναι υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, καθαριστήριο, να τρώω καμιά φορά σε καλό εστιατόριο, να έχω καλές υπηρεσίες υγείας, να μπορώ να κάνω τα ταξίδια που θέλω και να ασχολούμαι με αυτά που θέλω. Αλλά και ποιος δεν θα τα ήθελε;
Re: Νιώθω ενοχές που γεννήθηκα σε οικονομικά εύπορη οικογένεια, το χάσμα με τον απλό κόσμο είναι τεράστιο
Πωωωωωω...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kαι να εχεις 4 αδεσποτα σκυλια,3 αδεσποτες γατες,2 αδεσποτες παπιες και να τρως μονο βιγκαν τροφη.Antares έγραψε: 29 Ιαν 2024, 18:59 Εκείνο που θα ήθελα αν είχα πλούτο είναι υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, καθαριστήριο, να τρώω καμιά φορά σε καλό εστιατόριο, να έχω καλές υπηρεσίες υγείας, να μπορώ να κάνω τα ταξίδια που θέλω και να ασχολούμαι με αυτά που θέλω. Αλλά και ποιος δεν θα τα ήθελε;
Μπα μου αρέσουν τα φιλετάκια.Garcia έγραψε: 30 Ιαν 2024, 11:15Kαι να εχεις 4 αδεσποτα σκυλια,3 αδεσποτες γατες,2 αδεσποτες παπιες και να τρως μονο βιγκαν τροφη.Antares έγραψε: 29 Ιαν 2024, 18:59 Εκείνο που θα ήθελα αν είχα πλούτο είναι υπηρεσίες καθαριότητας σπιτιού, καθαριστήριο, να τρώω καμιά φορά σε καλό εστιατόριο, να έχω καλές υπηρεσίες υγείας, να μπορώ να κάνω τα ταξίδια που θέλω και να ασχολούμαι με αυτά που θέλω. Αλλά και ποιος δεν θα τα ήθελε;![]()
![]()
Η Εριέττα θέλει να συναισθανθει τον απλό λαϊκό πολίτη,έχει ενοχές που ζει σε πανακριβες βιλες και προκειμένου να της τρώνε την περιουσία παρατρεχαμενοι,ταιζει τα αδέσποτα και προμοταρει ακτιβισμό+βιγκανισμο+εθελοντισμό.
Αυτό που θα μπορούσε να κάνει η αγγούρω, θα ήταν πολύ απλά να υποσχεθεί ότι θα δωρίσει σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της. Το έχουν πει ήδη ο Zuckerberg, ο Bezos, ο Gates κτλ. Αλλά εντάξει, καλό είναι να ταΐζουμε και καμμιά αδέσποτη γατούλα και να μαλακιζόμαστε στα social media.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση