Τον ορκισε πρωθυπουργο τοτε.
Προεδρος εγινε ανημερα της Πρωτοχρονιας του μιλενιουμ.
το ξέρεις ότι ο συσχετισμός είναι εντελώς παράλογος...Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:32Ναι δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις, δεν είναι τόσο δύσκολο. Η απάντηση είναι ότι όχι, δεν θα το κάνουμε για τον ίδιο λόγο που αν πω εγώ μαζευτείτε όλοι οι αντικομμουνιστές στις ΗΠΑ, δεν θα το κάνετε. Γιατί έτσι.GoBzi έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:27Εγω όταν έφυγα η πόρτα ήταν ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Όποιος πιστεύει ότι στην Χ χώρα είναι καλύτερα, ας δοκιμάσει την τύχη του και ας αφήσει την Ελλάδα και την πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδος, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις τους, ήσυχους![]()
Εσυ γιατι δεν πας να γλειψεις τη διαρροια απο τον κωλο του ΚΩΛΕτη για μεχρι εκει εισαι.
Γιατί όχι;Σενέκας έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:42το ξέρεις ότι ο συσχετισμός είναι εντελώς παράλογος...Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:32Ναι δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις, δεν είναι τόσο δύσκολο. Η απάντηση είναι ότι όχι, δεν θα το κάνουμε για τον ίδιο λόγο που αν πω εγώ μαζευτείτε όλοι οι αντικομμουνιστές στις ΗΠΑ, δεν θα το κάνετε. Γιατί έτσι.GoBzi έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:27
Εγω όταν έφυγα η πόρτα ήταν ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Όποιος πιστεύει ότι στην Χ χώρα είναι καλύτερα, ας δοκιμάσει την τύχη του και ας αφήσει την Ελλάδα και την πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδος, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις τους, ήσυχους![]()
Από την άνεση του καναπέ τίποτα δεν είναι δύσκολο. Όπως και να'χει, κανείς φιλοδυτικος δεν ανοίγει 10 νήματα την εβδομάδα για να τονίσει πόσο γαμάτη είναι η Δύση. Το περίεργο είναι πως μετά από τοσα νήματα υπέρ της Ρωσίας (άσε Κίνα κτλπ) κάνεις δεν το έχει πάρει απόφαση να μετοικήσει και κάθεται στην Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:32Ναι δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις, δεν είναι τόσο δύσκολο. Η απάντηση είναι ότι όχι, δεν θα το κάνουμε για τον ίδιο λόγο που αν πω εγώ μαζευτείτε όλοι οι αντικομμουνιστές στις ΗΠΑ, δεν θα το κάνετε. Γιατί έτσι.GoBzi έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:27Εγω όταν έφυγα η πόρτα ήταν ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Όποιος πιστεύει ότι στην Χ χώρα είναι καλύτερα, ας δοκιμάσει την τύχη του και ας αφήσει την Ελλάδα και την πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδος, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις τους, ήσυχους![]()
Το άνοιγμα νημάτων είναι ίδιον του χελώνου, οι περισσότεροι έχουν το δικό τους τρόπο να κάνουν simping.GoBzi έγραψε: 13 Δεκ 2023, 19:29Από την άνεση του καναπέ τίποτα δεν είναι δύσκολο. Όπως και να'χει, κανείς φιλοδυτικος δεν ανοίγει 10 νήματα την εβδομάδα για να τονίσει πόσο γαμάτη είναι η Δύση. Το περίεργο είναι πως μετά από τοσα νήματα υπέρ της Ρωσίας (άσε Κίνα κτλπ) κάνεις δεν το έχει πάρει απόφαση να μετοικήσει και κάθεται στην Ελλάδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:32Ναι δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις, δεν είναι τόσο δύσκολο. Η απάντηση είναι ότι όχι, δεν θα το κάνουμε για τον ίδιο λόγο που αν πω εγώ μαζευτείτε όλοι οι αντικομμουνιστές στις ΗΠΑ, δεν θα το κάνετε. Γιατί έτσι.GoBzi έγραψε: 13 Δεκ 2023, 18:27
Εγω όταν έφυγα η πόρτα ήταν ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Όποιος πιστεύει ότι στην Χ χώρα είναι καλύτερα, ας δοκιμάσει την τύχη του και ας αφήσει την Ελλάδα και την πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδος, που δεν συμμερίζονται τις απόψεις τους, ήσυχους![]()
Θα μου πεις εδώ μέσα δεν έχουμε κανένα νταβατζή ή γουνά.![]()
Τσίμπα ένα ενημερωτικό , τι να το κάνουν το καλύτερα απ το 90 αμα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:46 Συναρπάζει η ευφυΐα των δυτικογλυπτών. Το ποστ μιλάει για άνοδο σε σχέση με τη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία, αν είναι καλύτερα από πλούσιες δυτικές χώρες σήμερα ρωτούν. Να εφαρμόσουμε ίδια λογική για τον Μητσοτάκη;
Καλύτερα να την εφαρμόσεις για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο αν και με αυτόν υπάρχει διαφορά τάξεως.Εκείνος είχε σκοτώσει λιγότερους από εκατό ανθρώπους ενώ ο Πούτιν χιλιάδες.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:46 Συναρπάζει η ευφυΐα των δυτικογλυπτών. Το ποστ μιλάει για άνοδο σε σχέση με τη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία, αν είναι καλύτερα από πλούσιες δυτικές χώρες σήμερα ρωτούν. Να εφαρμόσουμε ίδια λογική για τον Μητσοτάκη;
Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:25 Μας χρειάζεται ένας αντικυρατσιστικός νόμος.
Ν' απαγορεύεται να συμμετέχουν σε πχόρουμ οι κυράτσες.

Nτένυς βλέπεις ρε?Esperos έγραψε: 13 Δεκ 2023, 19:55Τσίμπα ένα ενημερωτικό , τι να το κάνουν το καλύτερα απ το 90 αμα βλέπουν τα ραδίκια ανάποδα.Καραμελίτσα έγραψε: 13 Δεκ 2023, 16:46 Συναρπάζει η ευφυΐα των δυτικογλυπτών. Το ποστ μιλάει για άνοδο σε σχέση με τη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία, αν είναι καλύτερα από πλούσιες δυτικές χώρες σήμερα ρωτούν. Να εφαρμόσουμε ίδια λογική για τον Μητσοτάκη;
https://youtu.be/fR9X8O0a3Mg
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.