Απλα η ευρωπη θα μπει σε υφεση, δε χρειαζεται η συγκριση μηλα με πορτοκαλια για το κακο ευρωΑρίστος έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 18:50 Γιατι το ευρω σαν σκληρο νομισμα κατεστρεψε τις οικονομιες της Ιταλιας, της Κυπρου και της Ελλαδας.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί η Ιταλία βρίσκεται συνεχώς σε κρίση;;
Re: Γιατί η Ιταλία βρίσκεται συνεχώς σε κρίση;;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Πότε ήταν οικονομική δύναμη η Ιταλία; Κι αυτή όπως όλος ο Νότος σταθεροποίησε τον πληθωρισμό με το που θα έμπαινε στο Ευρώ με την εγγύηση της οικονομίας του Βορρά.Financial man έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 07:38 Το ερώτημα είναι πως και γιατί η Ιταλία μετατράπηκε από μια οικονομική δύναμη σε χώρα με μόνιμα προβλήματα όπου η οικονομία δεν μπορεί να αναπτυχθεί;;

Financial man έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:14Μετά από εσένα.pikey25 έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:12Financial man έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 07:38 οι μισθοί καθηλώθηκαν στα επίπεδα των 1.700-1.900€ εδώ και 15 χρόνια. Η κατάσταση είναι τόσο τραγική καθώς το πραγματικό ΑΕΠ της Ιταλίας αυξήθηκε μόλις κατά 5.4% την περίοδο 2000-2022 όταν την ίδια χρονική περίοδο η Βρετανία κατέγραψε ανάπτυξη 36.7%, η Γερμανία κατά 27.5%, η Γαλλία κατά 28.7% και οι ΗΠΑ κατά 52.4%.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι ελεφαντες βγαινουν πριν ή μετα τα λιονταρια ?![]()
Μάλιστα ακόμα και η Ελλάδα την περίοδο 2000-2022 είδε το ΑΕΠ της να αυξάνεται κατά 5.7%, δηλαδή ελάχιστα υψηλότερα από την Ιταλία, παρά την καταστροφική κρίση που βιώσαμε.
Με ρεγουλο το τσιπουρο, τα χαπια σου να τα παιρνεις στην ωρα τους και ανοιξε τα μαθηματικα 1ης δημοτικου και ξεκινα ποτε δεν ειναι αργα
-
Financial man
Εντάξει Pikey ηρέμησε.pikey25 έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:20Μάλιστα ακόμα και η Ελλάδα την περίοδο 2000-2022 είδε το ΑΕΠ της να αυξάνεται κατά 5.7%, δηλαδή ελάχιστα υψηλότερα από την Ιταλία, παρά την καταστροφική κρίση που βιώσαμε.![]()
![]()
![]()
![]()
Με ρεγουλο το τσιπουρο, τα χαπια σου να τα παιρνεις στην ωρα τους και ανοιξε τα μαθηματικα 1ης δημοτικου και ξεκινα ποτε δεν ειναι αργα![]()
Ο φλαφι ειναι και με τα κομμουνιστικα μαθηματικα το παιζει φιλοευρωπαιος. Η στοα του περισσου ποτε δεν μας απογοητευει
-
Financial man
pikey25 έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:23 Ο φλαφι ειναι και με τα κομμουνιστικα μαθηματικα το παιζει φιλοευρωπαιος. Η στοα του περισσου ποτε δεν μας απογοητευει
Ναι κομμουνιστής είμαι το πέτυχες pikey
Δεν σε ειπα κομμουνιστη, τυφλος, ψευτης που δε μπορει να συγκρινει δυο διαγραμματα, σιγουρα, με τροπο γραφης sol φλαφι και το αλλο κνιτομποτFinancial man έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:25pikey25 έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:23 Ο φλαφι ειναι και με τα κομμουνιστικα μαθηματικα το παιζει φιλοευρωπαιος. Η στοα του περισσου ποτε δεν μας απογοητευει
Ναι κομμουνιστής είμαι το πέτυχες pikey![]()
ΥΓ : στην στοα του περισσου δεν ειναι κομμουνιστες
-
Financial man
Κάποιος έχει νεύρα επειδή δεν πήρε τα χαπια του.pikey25 έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:30Δεν σε ειπα κομμουνιστη, τυφλος, ψευτης που δε μπορει να συγκρινει δυο διαγραμματα, σιγουρα, με τροπο γραφης sol φλαφι και το αλλο κνιτομποτFinancial man έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:25pikey25 έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 23:23 Ο φλαφι ειναι και με τα κομμουνιστικα μαθηματικα το παιζει φιλοευρωπαιος. Η στοα του περισσου ποτε δεν μας απογοητευει
Ναι κομμουνιστής είμαι το πέτυχες pikey![]()
ΥΓ : στην στοα του περισσου δεν ειναι κομμουνιστες![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
ο καλυτερος τροπος να πεις ψεμματα ειναι μεσα απο την στατιστικα,διαχρονικη αληθεια 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
το 2026 προβλεπεται να εχουν μεγαλυτερο χρεος(ποσοστο επι του ΑΕΠ)απο εμας
αλλα το χειροτερο ειναι πως δεν ειναι καλα ρυθμισμενο οπως το δικο μας
αλλα το χειροτερο ειναι πως δεν ειναι καλα ρυθμισμενο οπως το δικο μας
Δεν χρειάζονται συγκεκριμένες σπουδές. Αν έχεις καθημερινή τριβή με Ευρωπαίους για κάποιο διάστημα, κάποια πράγματα είναι γνωστά τοις πάσι.Libre arbitre έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 18:51Σπουδάζεις οικονομία ή σεξολογία;Theseus έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 13:33Αυτό που λες δεν ισχύει.Daje έγραψε: 27 Νοέμ 2023, 13:20 Καλά, ασχοληθείτε εσείς με το ευρώ, τους μικροψωληδές τους Κινέζους, τα ΑΕΠ και ΠΑΠΑΡΕΠ και μην βλέπετε την μεγάλη εικόνα που είναι αυτή που σας λέω.
Οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί σταγξσιτα γαμησια και βαρέθηκαν να είναι πια ανταγωνιστικοί.
Γαμιουνται ανελέητα από το πρωί μέχρι το βράδυ, όλοι θέλουν να γαμηθουν μαζί τους και είναι τρισευτυχισμενοι.
Για ποια κρίση μιλάτε εσείς, δεν ξέρω.
Ή δεν έχεις τόσες επαφές με Ιταλία, ή λες παραμύθια εν γνώση σου.
Οι Ιταλοί δε γαμανε τόσο πολύ.
Οι Γάλλοι γαμανε τρεις φορές όσο οι Ιταλοί.
Μέχρι και οι βορειοευρωπαίοι γαμανε περισσότερο από τους Ιταλούς.
Οι Ιταλοί είναι πρώτοι στο παραμύθι, αλλά δε γαμανε τόσο πολύ.
Οι βορειοευρωπαίοι γαμανε περισσότερο.
Οι δε μεγαλύτεροι γαμικουλες είναι οι Γάλλοι. Άντρες και γυναίκες.
- hellegennes
Σιγά το ιταλικό φαγητό. 6η και αν.
Lol!
Τι έχουν βγάλει τους τελευταίους 2 αιώνες σε τέχνες και πολιτισμό; Ουέστερν της πούτσας;
Σαν γύφτοι είναι οι περισσότεροι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τον μεσαίωνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ διαβάζω τι παπαριές του Νταγιε και μου σηκώνεται η τρίχα. Ευτυχώς που υπάρχουν οι νότιοι Ιταλοί και βλέπουμε κάνα γκομενάκι, γιατί οι άλλοι με το βγαλμένο φρύδι και το τσίτα παντελόνι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τη λεσβιοποιηση της μισής Ιταλίας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από strasser_fanboi
-
- 4 Απαντήσεις